Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

2014 - lato transferowe

Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
31 sierpnia 2014, 21:20
Walu napisał(a):
Podobno jutro zaproponujemy Townsenda jako część transakcji za Rodrigueza, źródło: independent

Że też się nie przestraszyli po tym co dzisiaj odjebał :D
31 sierpnia 2014, 21:28
:rotfl:
31 sierpnia 2014, 21:45
Jedyne atuty Townsenda to dobry drybling i to, że jest wychowankiem. Bo mądrej gry to chyba go nikt nie nauczy. Lepiej go sprzedać póki jest w cenie bo od jakiegoś czasu nie zapowiada się, żeby było lepiej.
31 sierpnia 2014, 21:52
Eidur napisał(a):
Jedyne atuty Townsenda to dobry drybling i to, że jest wychowankiem. Bo mądrej gry to chyba go nikt nie nauczy. Lepiej go sprzedać póki jest w cenie bo od jakiegoś czasu nie zapowiada się, żeby było lepiej

I to, że jak się go pozbędziemy to będzie V kolumną u przeciwnika ;P
31 sierpnia 2014, 22:58
TrueYid napisał(a):
I to, że jak się go pozbędziemy to będzie V kolumną u przeciwnika ;P

Tylko Levy potrafi wcisnąć komuś konia trojańskiego i jeszcze dostać coś w zamian. :rotfl:
1 września 2014, 08:02
1 września 2014, 08:54
Niedobrze się zaczyna dzień. Bacca bliski Arsenalu za 15mln euro, za taką cenę to na prawdę moglismy go brać w pakiecie z Fazio, a Holtby wciąż poważnie łączony z HSV:bezradny:
1 września 2014, 09:44
Podliczając to okienko ( do tej pory ) WYDALIŚMY 2 mln euro . Wliczając te 50 które po raz kolejny były obiecywane - mamy wolne 48 . Bony 26 mln euro + Shneiderlin i Rodrigez za 22 + Townsend?
1 września 2014, 09:45
townsend chyba jednak odchodzi
1 września 2014, 09:46
Drugler napisał(a):
Podliczając to okienko ( do tej pory ) WYDALIŚMY 2 mln euro . Wliczając te 50 które po raz kolejny były obiecywane - mamy wolne 48 . Bony 26 mln euro + Shneiderlin i Rodrigez za 22 + Townsend?

Już to widzę jak Levy ot ta daje kase. Jak odejdzie Soldado, Lennon, Tauzend(a wszystko na to wskazuje) kupimy kogoś z Twojej listy
1 września 2014, 10:00
Saido Mane z Salzburga PONOĆ bardzo blisko Tottenhamu.

86 spotkan, 45 bramek, ~ 35 asyst na przestrzeni dwóch lat ... co to za rzeźnik? Wiem, Salzburg dominuje w Austrii, ale mimo wszystko te liczby robią wrażenie...
1 września 2014, 10:12
mosaj napisał(a):
Saido Mane z Salzburga PONOĆ bardzo blisko Tottenhamu.

86 spotkan, 45 bramek, ~ 35 asyst na przestrzeni dwóch lat ... co to za rzeźnik? Wiem, Salzburg dominuje w Austrii, ale mimo wszystko te liczby robią wrażenie

Nie wiem kto to, ale wkurza mnie nasza biernosc. Walczymy o Nastasica, a tymczasem Shawcross w Evertonie. Wyprzedamy Lennona, Tauzenda i Soldado a kupimy zapewne tylko jednego grajka i kontuzje nas wykoncza
1 września 2014, 10:14
Micah Richards żąda podobno 75 tys. funtów tygodniowo. Jak dla mnie gościu wart takiej kasy. Dlaczego nie można o niego powalczyć... Zwłaszcza, że naprawdę potrzebny jest jeszcze taki uniwersalny obrońca.
1 września 2014, 10:21
Do walki o Lennona włączyło się Stoke. Szkoda się go pozbywać, myślę że mógłby się przydać, szkoda jednak ze nie chce powalczyć o miejsce, tylko pójść na latwizne i odejść do słabszej drużyny.
1 września 2014, 10:28
Micah to juz jest w Fiorentinie. Obrona już raczej nie potrzebuje wzmocnień. Potrzeba kogoś kto pociągnie trochę w linii pomocy i jakiegoś konkurenta dla Ade.
Szkoda, że prawdopodobnie pożegnamy się z Lennonem, wolałbym abyśmy sprzedali Townsenda, póki jeszcze można wyciągnąć za niego w miarę przyzwoite pieniądze.
1 września 2014, 10:28
A Richards już we Włoszech... Oj kiepsko widzę ten ostatni dzień.
1 września 2014, 10:30
Oddajemy Holtbyego, co za frajerstwo. Eriksen w takiej formie jak wczoraj powinien usiąść na ławce.

https://pbs.twimg.com/media/BwcL_TQCYAAu-PG.jpg
1 września 2014, 10:30
https://pbs.twimg.com/media/BwcLP2WIQAAe5pk.jpg:large

z Holtbym się żegnamy, szkoda, że nie dostał u nas szansy bo grajek z niego świetny
1 września 2014, 10:33
ja pierdoleeee;(
1 września 2014, 10:37
Ja pierdolę... Tottenham jak mało który klub nie potrafi wykorzystać potencjału piłkarza. Z Gylfim było dokładnie to samo, przez tyle czasu u nas zanotował tyle samo goli i asyst co w Swansea przez trzy mecze.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji