11 września 2014, 19:06
Walu napisał(a):
Tottenham look set to sign free agent Brazilian striker Jonas after he turned down a switch to Benfica in favour of a move to White Hart Lane. (Source: london24)
Czyżby to jeszcze nie koniec naszych poczynań? Od kilku dni jest o tym coraz głośniej. Osobiście go nie kojarzę, ale podobno w duecie z Soldado byli świetni w Valencii
Po co on niby nam? Gdyby nie był wolnym zawodnikiem to Tottenham pewnie w ogóle nie spojrzałby w jego stronę. Jak dla mnie możemy spokojnie pociągnąć do stycznia z tymi napastnikami, których mamy i ewentualnie rozejrzeć się za wzmocnieniem na tę pozycję zimą.
12 września 2014, 07:14
Jeśli przychodzi za darmo i nie będzie zarabiał więcej niż 15.000 tygodniowo - może to dobra opcja
12 września 2014, 07:30
Za 15 tys to wątpię żeby się zgodził grać
12 września 2014, 08:31
Dla mnie to całkiem dobry pomysł, wydaje mi się, że zawodnicy przychodzący z wolnych transferów, nie odczuwają tak wielkiej presji, a nuż się uda i wypali.. tylko ciekawe jak z tygodniówką
12 września 2014, 09:48
Już mamy jednego z Valencii i chyba o jednego za dużo.
12 września 2014, 11:01
Michał napisał(a):
Po co on niby nam? Gdyby nie był wolnym zawodnikiem to Tottenham pewnie w ogóle nie spojrzałby w jego stronę. Jak dla mnie możemy spokojnie pociągnąć do stycznia z tymi napastnikami, których mamy i ewentualnie rozejrzeć się za wzmocnieniem na tę pozycję zimą
Ale przez te kilka miesięcy Soldado może dostać kontuzji, Adebayorowi może się przestać chcieć grać, a Kane'owi..., cóż, samym Kanem ligi nie zawojujemy. Dlatego sprowadzenie Jonasa to wcale nie taki głupi pomysł.
12 września 2014, 14:29
780 tys Ł - rocznie ... prawie bańka rocznie ?! dla 30-latka z poza BPL to złe zarobki ?? nie rozwalajcie mnie!
14 września 2014, 09:08
Gość podpisał kilka dni temu kontrakt z Benfiką dla niezorientowanych.
11 października 2014, 08:55
K J Hunteraal w kręgu zainteresowań Spurs
11 października 2014, 12:07
w kręgu zainteresowań Spurs także Saido Berahino, w styczniu za 15 baniek.
11 października 2014, 12:31
Obydwu brać, szczególnie, że Berahino młody, a Huntelaara można wyciągnąć za śmieszne pieniądze.
12 października 2014, 12:34
Za z Tottenhamem najprawdopodobniej na stałe pożegna się Lewis Holtby. HSV cena to 6.5 mln Euro. Źródło przegląd sportowy