Na razie to się prezentuje tak:
http://www1.skysports.com/football/news/11095/9451229/transfer-deadline-day-all-the-completed-transfer-deals
zostały 2 godziny
2014 - lato transferowe
1 września 2014, 18:47
1 września 2014, 18:54
"Arsenal zdementował informacje, że Danny Welbeck jest na testach medycznych. Klub faktycznie jest zainteresowany piłkarzem, ale do dopięcia umowy daleko"
Za to się kocha deadline day. Łączyli go z Tottenhamem, miał być na testach medycznych w Arsenalu, a wyląduje w Crystal Palace czy czymś takim.
Za to się kocha deadline day. Łączyli go z Tottenhamem, miał być na testach medycznych w Arsenalu, a wyląduje w Crystal Palace czy czymś takim.
1 września 2014, 18:55
już widzę jak za rok pół BPL z TOTT na czele dają po 25 mln GBP za Mane
1 września 2014, 19:01
dla mnie Welbeck to dobra opcja - będzie więkasza konkurencja dla próżnego Ade
1 września 2014, 19:02
Bruno Ecuele Manga w Cardiff. Ciekawy transfer, podobno w Lorient był jednym z najlepszych stoperów w Ligue 1.
Czyżbym był jedynym usatysfakcjonowanym kibicem Tottenhamu jak do tej pory z tego okienka? Ściągnęliśmy stopera i lewego obrońcę, czyli zawodników na nasze dwie hermetyczne pozycje. W ubiegłym sezonie w naszym klubie doszło do małej rewolucji. Teraz pracuje u nas młody, obiecujący trener z pewnym doświadczeniem w Premier League, przed którym ciężkie zadanie zespolenia tego zlepku piłkarzy, bo zespołem ciężko było to nazwać w poprzednim sezonie, szczególnie w konfrontacjach z drużynami z podobnej półki. Ja jestem dobrej myśli i mi nasze okienko jak do tej pory odpowiada. Fakt, przydałby się napastnik i może skrzydłowy, ale tak to bywa, że w deadline day ciężko wyciągnąć kogoś naprawdę sensownego, no chyba, że włączylibyśmy się do walki o Falcao.
mosaj napisał(a):3 hours left
jak dotąd okienko rozczarowujące
Czyżbym był jedynym usatysfakcjonowanym kibicem Tottenhamu jak do tej pory z tego okienka? Ściągnęliśmy stopera i lewego obrońcę, czyli zawodników na nasze dwie hermetyczne pozycje. W ubiegłym sezonie w naszym klubie doszło do małej rewolucji. Teraz pracuje u nas młody, obiecujący trener z pewnym doświadczeniem w Premier League, przed którym ciężkie zadanie zespolenia tego zlepku piłkarzy, bo zespołem ciężko było to nazwać w poprzednim sezonie, szczególnie w konfrontacjach z drużynami z podobnej półki. Ja jestem dobrej myśli i mi nasze okienko jak do tej pory odpowiada. Fakt, przydałby się napastnik i może skrzydłowy, ale tak to bywa, że w deadline day ciężko wyciągnąć kogoś naprawdę sensownego, no chyba, że włączylibyśmy się do walki o Falcao.
1 września 2014, 19:16
świetne okienko. Jeszcze Kaboul niech sobie pójdzie.
Czy ktoś oglądał regularnie Anderweirelda żeby tak po nim płakać ???
Grał sobie w Ajaxie i zdobywał holenderskie tytuły ale poszedł do trudniejszej ligi.
Koleś pokazał w Atletico na przełomie CAŁEGO SEZONU że zupełnie odstaje poziomem od innych obrońców i nie stanowi dla nich realnego zastępstwa/konkurencji.
Może jeszcze się rozwinie. Ale mam wrażenie że dziś panuje tu opinia że to czołowy obrońca europy i trzeba go brać. Bo przecież grał 4 lata temu z Jankiem..........
Czy ktoś oglądał regularnie Anderweirelda żeby tak po nim płakać ???
Grał sobie w Ajaxie i zdobywał holenderskie tytuły ale poszedł do trudniejszej ligi.
Koleś pokazał w Atletico na przełomie CAŁEGO SEZONU że zupełnie odstaje poziomem od innych obrońców i nie stanowi dla nich realnego zastępstwa/konkurencji.
Może jeszcze się rozwinie. Ale mam wrażenie że dziś panuje tu opinia że to czołowy obrońca europy i trzeba go brać. Bo przecież grał 4 lata temu z Jankiem..........
1 września 2014, 19:24
Michał napisał(a):Czyżbym był jedynym usatysfakcjonowanym kibicem Tottenhamu jak do tej pory z tego okienka? Ściągnęliśmy stopera i lewego obrońcę, czyli zawodników na nasze dwie hermetyczne pozycje. W ubiegłym sezonie w naszym klubie doszło do małej rewolucji. Teraz pracuje u nas młody, obiecujący trener z pewnym doświadczeniem w Premier League, przed którym ciężkie zadanie zespolenia tego zlepku piłkarzy, bo zespołem ciężko było to nazwać w poprzednim sezonie, szczególnie w konfrontacjach z drużynami z podobnej półki. Ja jestem dobrej myśli i mi nasze okienko jak do tej pory odpowiada. Fakt, przydałby się napastnik i może skrzydłowy, ale tak to bywa, że w deadline day ciężko wyciągnąć kogoś naprawdę sensownego, no chyba, że włączylibyśmy się do walki o Falcao.
No właśnie, sam napisałeś, że przydałby się nam napastnik i nowy skrzydłowy. Pomimo ubiegłorocznych transferów cały czas mamy tam spore braki, które wyjdą w trakcie sezonu - mam tu na myśli zwłaszcza drugą linię, gdzie nie mamy dobrej alternatywy na lewe skrzydło i dobrego zmiennika, który mógłby zagrać na "10" za napastnikiem. Eriksen wyłapie jakiś uraz, Lamela się poskłada i jesteśmy w czarnej d*** ...
Wzmocnienia defensywy cieszą, bo to są dobre i przemyślane transfery, ale uważam, że mogliśmy odpuścić sobie starania o kolejnych CM-ów i powalczyć o kogoś, kto potrafi grać z przodu.
PS. Alderweireld w Atletico spisywał się dość kiepsko i akurat sprowadzenie Fazio kosztem Belga bardzo mnie cieszy.
1 września 2014, 19:29
Ja rozumiem, że Sandro nie jest w planach MP, ale jak można sprzedać takiego grajka za 8mln€? Co ten Levy robi? za taki bezcen?
1 września 2014, 19:31
Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 56s
We have reached agreement with Crystal Palace for the transfer of Zeki Fryers. We wish him all the best.
Fryers out, to akurat dobra wiadomość
We have reached agreement with Crystal Palace for the transfer of Zeki Fryers. We wish him all the best.
Fryers out, to akurat dobra wiadomość
1 września 2014, 19:40
Sandro to pewniak? na fejsie tottenhamu nic nie ma, ostatni jest Fryers, a wczesniejszy benjamin
1 września 2014, 19:43
Aaron ma podobno nie skorzystać z opcji QPR i Stoke i zostanie w Tottenhamie. Ile w tym prawdy przekonamy się na przestrzeni niecałych dwóch godzin.
Podobnie Defoe, który najprawdopodobniej zostanie w Toronto.
Podobnie Defoe, który najprawdopodobniej zostanie w Toronto.
1 września 2014, 19:46
Michał, może i kupiliśmy lewego obrońcę, ale on w ogóle nie gra, bo nadal wyżej stoją akcje Rose'a 
Pozbycie się Zekiego - genialny ruch, ale Lewisa nie daruję...
Pozbycie się Zekiego - genialny ruch, ale Lewisa nie daruję...
1 września 2014, 19:58
wujek wie co robi - jeśli Sandro do nich dojdzie utrzymają się napewno
1 września 2014, 19:59
1 września 2014, 20:06
RAFO THFC napisał(a):wujek wie co robi - jeśli Sandro do nich dojdzie utrzymają się napewno
Jeśli to będzie tylko 6 mln funtów to potworny zawód, ale jak do nas przyszedł Benjamin Stambouli to miejsca w składzie by nie miał. Pamiętajmy, że mamy Capoue, Bentaleba, Dembele i Paulinho na tej pozycji
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.