Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

2014 - lato transferowe

Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
1 września 2014, 18:47
1 września 2014, 18:54
"Arsenal zdementował informacje, że Danny Welbeck jest na testach medycznych. Klub faktycznie jest zainteresowany piłkarzem, ale do dopięcia umowy daleko"

Za to się kocha deadline day. Łączyli go z Tottenhamem, miał być na testach medycznych w Arsenalu, a wyląduje w Crystal Palace czy czymś takim. :rotfl:
1 września 2014, 18:55
już widzę jak za rok pół BPL z TOTT na czele dają po 25 mln GBP za Mane
1 września 2014, 18:55
3 hours left

jak dotąd okienko rozczarowujące ...
1 września 2014, 19:01
dla mnie Welbeck to dobra opcja - będzie więkasza konkurencja dla próżnego Ade
1 września 2014, 19:02
Bruno Ecuele Manga w Cardiff. Ciekawy transfer, podobno w Lorient był jednym z najlepszych stoperów w Ligue 1.

mosaj napisał(a):
3 hours left
jak dotąd okienko rozczarowujące

Czyżbym był jedynym usatysfakcjonowanym kibicem Tottenhamu jak do tej pory z tego okienka? Ściągnęliśmy stopera i lewego obrońcę, czyli zawodników na nasze dwie hermetyczne pozycje. W ubiegłym sezonie w naszym klubie doszło do małej rewolucji. Teraz pracuje u nas młody, obiecujący trener z pewnym doświadczeniem w Premier League, przed którym ciężkie zadanie zespolenia tego zlepku piłkarzy, bo zespołem ciężko było to nazwać w poprzednim sezonie, szczególnie w konfrontacjach z drużynami z podobnej półki. Ja jestem dobrej myśli i mi nasze okienko jak do tej pory odpowiada. Fakt, przydałby się napastnik i może skrzydłowy, ale tak to bywa, że w deadline day ciężko wyciągnąć kogoś naprawdę sensownego, no chyba, że włączylibyśmy się do walki o Falcao. :rotfl:
1 września 2014, 19:16
świetne okienko. Jeszcze Kaboul niech sobie pójdzie.

Czy ktoś oglądał regularnie Anderweirelda żeby tak po nim płakać ???

Grał sobie w Ajaxie i zdobywał holenderskie tytuły ale poszedł do trudniejszej ligi.
Koleś pokazał w Atletico na przełomie CAŁEGO SEZONU że zupełnie odstaje poziomem od innych obrońców i nie stanowi dla nich realnego zastępstwa/konkurencji.

Może jeszcze się rozwinie. Ale mam wrażenie że dziś panuje tu opinia że to czołowy obrońca europy i trzeba go brać. Bo przecież grał 4 lata temu z Jankiem..........:bezradny::bezradny:
1 września 2014, 19:24
Sandro w QPR
1 września 2014, 19:24
Michał napisał(a):
Czyżbym był jedynym usatysfakcjonowanym kibicem Tottenhamu jak do tej pory z tego okienka? Ściągnęliśmy stopera i lewego obrońcę, czyli zawodników na nasze dwie hermetyczne pozycje. W ubiegłym sezonie w naszym klubie doszło do małej rewolucji. Teraz pracuje u nas młody, obiecujący trener z pewnym doświadczeniem w Premier League, przed którym ciężkie zadanie zespolenia tego zlepku piłkarzy, bo zespołem ciężko było to nazwać w poprzednim sezonie, szczególnie w konfrontacjach z drużynami z podobnej półki. Ja jestem dobrej myśli i mi nasze okienko jak do tej pory odpowiada. Fakt, przydałby się napastnik i może skrzydłowy, ale tak to bywa, że w deadline day ciężko wyciągnąć kogoś naprawdę sensownego, no chyba, że włączylibyśmy się do walki o Falcao. :rotfl:

No właśnie, sam napisałeś, że przydałby się nam napastnik i nowy skrzydłowy. Pomimo ubiegłorocznych transferów cały czas mamy tam spore braki, które wyjdą w trakcie sezonu - mam tu na myśli zwłaszcza drugą linię, gdzie nie mamy dobrej alternatywy na lewe skrzydło i dobrego zmiennika, który mógłby zagrać na "10" za napastnikiem. Eriksen wyłapie jakiś uraz, Lamela się poskłada i jesteśmy w czarnej d*** ...

Wzmocnienia defensywy cieszą, bo to są dobre i przemyślane transfery, ale uważam, że mogliśmy odpuścić sobie starania o kolejnych CM-ów i powalczyć o kogoś, kto potrafi grać z przodu.

PS. Alderweireld w Atletico spisywał się dość kiepsko i akurat sprowadzenie Fazio kosztem Belga bardzo mnie cieszy.
1 września 2014, 19:29
Ja rozumiem, że Sandro nie jest w planach MP, ale jak można sprzedać takiego grajka za 8mln€? Co ten Levy robi? za taki bezcen? :zly:
1 września 2014, 19:31
Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 56s

We have reached agreement with Crystal Palace for the transfer of Zeki Fryers. We wish him all the best.

Fryers out, to akurat dobra wiadomość ;)
1 września 2014, 19:37
Sandro, Niko a teraz Defoe coś tam w QPR. Harry lubi swoich
1 września 2014, 19:40
Sandro to pewniak? na fejsie tottenhamu nic nie ma, ostatni jest Fryers, a wczesniejszy benjamin
1 września 2014, 19:43
Aaron ma podobno nie skorzystać z opcji QPR i Stoke i zostanie w Tottenhamie. Ile w tym prawdy przekonamy się na przestrzeni niecałych dwóch godzin.

Podobnie Defoe, który najprawdopodobniej zostanie w Toronto.
1 września 2014, 19:46
Michał, może i kupiliśmy lewego obrońcę, ale on w ogóle nie gra, bo nadal wyżej stoją akcje Rose'a :D

Pozbycie się Zekiego - genialny ruch, ale Lewisa nie daruję...
1 września 2014, 19:53
Krancjar przyjechał na Loftus Road. Co ten Arry? :rotfl:
1 września 2014, 19:58
wujek wie co robi - jeśli Sandro do nich dojdzie utrzymają się napewno
1 września 2014, 19:59
1 września 2014, 20:06
RAFO THFC napisał(a):
wujek wie co robi - jeśli Sandro do nich dojdzie utrzymają się napewno

Jeśli to będzie tylko 6 mln funtów to potworny zawód, ale jak do nas przyszedł Benjamin Stambouli to miejsca w składzie by nie miał. Pamiętajmy, że mamy Capoue, Bentaleba, Dembele i Paulinho na tej pozycji
1 września 2014, 20:09
sandro za 10 mln f

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji