Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

2014 - lato transferowe

Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
1 września 2014, 17:40
Negredo podobno na wylocie z City, Valencia chce go wypożyczyć. Ja bym się na miejscu Tottenhamu włączył do rywalizacji o podpis Hiszpana. Duuuuużo lepszy grajek od Welbecka.
1 września 2014, 17:41
Michał napisał(a):
Negredo podobno na wylocie z City, Valencia chce go wypożyczyć. Ja bym się na miejscu Tottenhamu włączył do rywalizacji o podpis Hiszpana. Duuuuużo lepszy grajek od Welbecka

tu się zgodzę, aczkolwiek wybór Falcao (Utd) może przekreślić szanse na odejście Negredo ... ciężka sprawa imho.
1 września 2014, 17:42
A tak z dupy i nie na temat to Erik Lamela został "dowołany" do kadry Argentyny na towarzyski mecz z naszymi zachodnimi sąsiadami. :P
1 września 2014, 17:44
Michał napisał(a):
Negredo podobno na wylocie z City, Valencia chce go wypożyczyć. Ja bym się na miejscu Tottenhamu włączył do rywalizacji o podpis Hiszpana. Duuuuużo lepszy grajek od Welbecka

Już jednego Hiszpana mamy :|
1 września 2014, 17:46
TrueYid napisał(a):
Juz jednego Hiszpana z Valencii mamy :|

Porównaj sobie grę obu w ostatnim sezonie i będziesz miał odpowiedź. Śmiem twierdzić, że Soldado nie grałby wcale dużo lepiej w City i nie nastrzelałby dużo więcej bramek dla tej drużyny. I vice versa.
1 września 2014, 17:51
Michał napisał(a):
Porównaj sobie grę obu w ostatnim sezonie i będziesz miał odpowiedź. Śmiem twierdzić, że Soldado nie grałby wcale dużo lepiej w City i nie nastrzelałby dużo więcej bramek dla tej drużyny. I vice versa

Nie mówię, że Negredo to zły wybór, sam chciałbym żeby u nas grał, ale Soldado też był (i miał być) świetny, strzelał bramki i wszyscy się nim zachwycali ,a co z tego wyszło to każdy widzi.
1 września 2014, 18:00
TrueYid napisał(a):
Nie mówię, że Negredo to zły wybór, sam chciałbym żeby u nas grał, ale Soldado też był (i miał być) świetny, strzelał bramki i wszyscy się nim zachwycali ,a co z tego wyszło to każdy widzi

No ale na ten moment rozpatrujemy dwa różne przypadki. Negredo się sprawdził, Soldado (miejmy nadzieję jak na razie) nie. A z twojej wypowiedzi by wynikało jakby obaj byli w tym samym położeniu. Bez spiny rzecz jasna. :P

EDIT: Mohamed Diame oficjalnie w Hull City. Kolejny po Abelu Hernandezie ciekawy dzisiejszy transfer Tygrysów.
https://s3.amazonaws.com/images.scribblelive.com/2014/9/1/c2bb4f58-ef88-4496-9658-b5bd99f71c87.jpg
1 września 2014, 18:05
nie wiem z czego się tu co poniektórzy cieszą ,że Welbeck jest nie u nas a na Emirates ,po pierwsze to calkiem porządny napastnik OGRANY w Anglii ,pokazal na wypozyczeniu w Sunderlandzie co potrafi(ja wiem ze tu niektorzy szczyca sie krotka pamiecia do wszystkiego) ,a jak gral w MU to potrafil dosc czesto strzelac bramki ,jak na czas spędzany na boisku.Po Drugie my potrzebujemy po prostu napastnika ,a czasu coraz mniej i nie wiem czy go juz wyczarujemy i kogo?, na temat Sandro i LH ,to tylko tyle:boisie::bezradny:;(
rano bylo ze Fryers ma przejść do Crystal palace? bylo cos potem o tym??
1 września 2014, 18:14
Kamilos napisał(a):
Po Drugie my potrzebujemy po prostu napastnika ,a czasu coraz mniej i nie wiem czy go juz wyczarujemy i kogo?(

JD podobno chce wrócić na Wyspy. :luzik:
1 września 2014, 18:17
Michał napisał(a):
No ale na ten moment rozpatrujemy dwa różne przypadki. Negredo się sprawdził, Soldado (miejmy nadzieję jak na razie) nie. A z twojej wypowiedzi by wynikało jakby obaj byli w tym samym położeniu. Bez spiny rzecz jasna. :P

Nie no masz rację :) ja po prostu jestem co do Hiszpanów na WHL uprzedzony - Ramos, Soldado... ;P
1 września 2014, 18:18
Kamilos napisał(a):
nie wiem z czego się tu co poniektórzy cieszą ,że Welbeck jest nie u nas a na Emirates ,po pierwsze to calkiem porządny napastnik OGRANY w Anglii ,pokazal na wypozyczeniu w Sunderlandzie co potrafi(ja wiem ze tu niektorzy szczyca sie krotka pamiecia do wszystkiego) ,a jak gral w MU to potrafil dosc czesto strzelac bramki ,jak na czas spędzany na boisku.Po Drugie my potrzebujemy po prostu napastnika ,a czasu coraz mniej i nie wiem czy go juz wyczarujemy i kogo?, na temat Sandro i LH ,to tylko tyle:boisie::bezradny:;(
rano bylo ze Fryers ma przejść do Crystal palace? bylo cos potem o tym??

nie wiem czy pijesz do mnie czy też nie, ale każdy ma prawo do swojej opinii i ja uważam, że Welbeck nie jest zawodnikiem, którego potrzebujemy, nie jest to piłkarz, który mógłby znacząco wpłynąć na jakość naszego zespołu. Oglądałem go w Sunderlandzie i ok, zgodzę się, szło mu tam dobrze, ale Rose również błyszczał w tym klubie. Jak dziś gra Rose chyba nie muszę mówić. Jego gra w United ... nie powala ani nie powalała. Ale tak jak wcześniej napisałem - każdy ma prawo do własnego zdania.

Ja również jestem strasznie rozczarowanym oddaniem Holtby'ego, traktujemy tego chłopaka jak szmaciarza, a na to nie zasługuje ...

Sandro? za odpowiednią cenę ok, niech idzie, od pewnego czasu nie ma z niego pożytku (liczne kontuzje).

3,5 h left ...
1 września 2014, 18:26
mosaj napisał(a):
Sandro? za odpowiednią cenę ok, niech idzie, od pewnego czasu nie ma z niego pożytku (liczne kontuzje).

Biorąc pod uwagę, że przyszedł Stambouli, mamy czterech defensywnych pomocników w pierwszym składzie (Sandro, Capoue, Bentaleb i właśnie nasz nowy nabytek), więc naturalne jest, że któryś powinien odejść. Jak dla mnie najlepszą opcją byłoby wypożyczenie Bentaleba, który moim zdaniem nie reprezentuje jeszcze swoją osobą poziomu odpowiadającemu drużynie z aspiracjami do walki o TOP4. Skoro jednak trener darzy go swoim zaufaniem i woli sprzedać Sandro, to okej. Jakoś to zrozumiem, pomimo że Bestia należy do TOP3 moich ulubionych zawodników Tottenhamu. Ale 6 mln funtów za gościa, który jeszcze nie tak dawno uchodził za jednego z najlepszych czyścicieli środka w Premier League nie jest ceną śmieszną, jest ceną po prostu żałosną. Dlatego jak Levy, Bambini i cała reszta puszczą go za taki bezcen to ja tego nie będę w stanie po ludzku zrozumieć! :zly:
1 września 2014, 18:29
tylko ze Sandro ktos pisal ,ze kosztował 6mln??
są lepsi od Welbecka wiadomo ,tylko czy my zdazymy w te 3h dorwać kogoś lepszego? szczerze wątpię .Na razie to kibice Arsenalu biadolą jaki to niby słaby jest Welbeck:Da potem jak zacznie ladowac bramy ,to bedzie ze zawsze wiedzieli ,ze to swietny ruch Wengera...
1 września 2014, 18:35
Kamilos napisał(a):
tylko ze Sandro ktos pisal ,ze kosztował 6mln??

Sky Sports, a dokładniej Gary Cotterill podaje, że suma odstępnego za Brazylijczyka ma tyle wynosić.

Poza tym patrzę, że tu Sunderland ściągnął Ricky'ego Alvareza z Interu i właśnie sobie uświadomiłem, że my nie mamy rezerwowej dziesiątki, w razie kontuzji, absencji czy (coś aktualnego) słabszej formy Christiana Eriksena. Bo Ryana Masona nie biorę na poważnie pod uwagę. A jak gra bez typowego rozgrywającego wyglądała mogliśmy zobaczyć w meczu z Limassolem.
1 września 2014, 18:38
Harry Redknapp tells Sky Sports News HQ that Sandro is a "fantastic player" with a medical currently ongoing, and the club are "in talks with their people" when asked about the possibility of signing Fabio Borini.
1 września 2014, 18:39
1 września 2014, 18:41
Barometr napisał(a):

Gdzieś czytałem, że zapłacili 8 milionów euro za roczne wypożyczenie i kolejne 22, jeśli chcieliby skorzystać z opcji pierwokupu. Nie wiem czy to oficjalne informacje, ale jeśli tak, na takie kwoty może sobie tylko Perez pozwolić.
Belgium international Toby Alderweireld and Senegal striker Sadio Mane are undergoing medicals at Southampton

Nie kumam czemu nie braliśmy Toby'ego. Świetnie się rozumie z Jankiem. Fazio też świetny transfer, ale jednak wolałem Belga

PS Michał spację po linku musisz zrobić moim, żeby się nie rozpadało
To ja mam pomysł.rano było ,że Newcastle zainteresowane Lacazettem. Dla mnie to nie jest napastnik ale z takiego transferu to bym się ucieszył. Lyon odpadl nawet z LE, kiedys puszczali np LL i Pjanica za smieszne kwoty ,wiec teraz tez by mogli:D
1 września 2014, 18:42
Alderweireld na testach w Southampton.

Póki co bardzo rozczarowujący ten DD.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji