Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

2014 - lato transferowe

Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
29 sierpnia 2014, 14:18
_jaroszy napisał(a):
Mam przeczucie ze deadline day będzie w naszym wykonaniu nudny.Nie zanosi się na żadne ruchy z naszej strony

Holtby podobno ma odejśc - 1 news.
Townsenda bardzo chcą Święci , jeśli doszłoby do porozumienia to doszłoby do wymiany za Rodrigeza / Schneiderlena - 2 news.
Welbeck i jego wypożyczenie / transfer - 3 news.
Według Skysport Bony odejdzie do Tottenhamu lub do Liverpoolu - 4 news.
Soldado i dziwna kontuzja ( kontuzja modrica / bale`a ) - 5 news.
Destro i non stop plotki we włoskich mediach o odejściu do Tottenhamu lub Chelsea - 6 news .

Oczywiście są to plotki i być może żadna z nich nie okaże się prawdziwa , ale kto wie ? Według mnie prawdopodobne jest odejście ( niestety ) Lewisa i transfer jednego z wyżej wymienionych napastników .
Na pewno nie powinniśmy się zgodzić na ŻADNE wypożyczenie , albo transfer albo adios . Bony wydawałby się najlepszą opcją ( cena 26 mln funtów ) , welbeck nie potrzebowałby czasu na klimatyzację , a Destro to taka kinder niespodzianka .

Townsend za Schneiderlena? Według mnie tak . Schneiderlen to ... jeden z najlepszych środkowych pomocników w Anglii i z tego co sobie przypominam z meczów świętych to bardzo dobrze rozgrywa piłkę od tyłu - wtedy Eriksen nie musiałby się cofać po piłki . Wraz z Christianem i ( np ) Capoue tworzyliby bardzo solidny środek pola .
29 sierpnia 2014, 14:46
Przyjście Boniego byłoby solidnym wzmocnieniem.
29 sierpnia 2014, 18:30
"@MontpellierHSC announce an agreement has been reached with Tottenham for the transfer of Benjamin Stambouli. #THFC"
29 sierpnia 2014, 18:32
Według Skysport Bony odejdzie do Tottenhamu lub do Liverpoolu - 4 news

--
kontuzja pleców Soldado ???
29 sierpnia 2014, 18:34
moshino napisał(a):
"@MontpellierHSC announce an agreement has been reached with Tottenham for the transfer of Benjamin Stambouli. #THFC"

kto to kur...a jest ??
29 sierpnia 2014, 18:42
mega grajek
29 sierpnia 2014, 18:53
spurscfaniak napisał(a):
mega grajek

To opowiedz coś wiecej, czym się charakteryzuje itp.
29 sierpnia 2014, 19:08
29 sierpnia 2014, 19:30
Poch wie, co robi ;)
29 sierpnia 2014, 19:39
defensywny pomocnik, zajebisty w defensywie, bardzo ruchliwy, silny i świetny w kontratakach. Technicznie zjada Sandro na obiad. Zaczynał jako środkowy obrońca i go przesunięto do pomocy ze względu na świetną technikę i kreatywność. Gość wszedł do składu Montpelier 3 lata temu (miał 20 lat), gdy zdobywali mistrzostwo Francji.
29 sierpnia 2014, 19:43
dla tych co nie wiedzą kto to:P
https://www.youtube.com/watch?v=f9KPoZOXDYo
gra całkiem fajnie
tylko w takim wypadku kto jeszcze odejdzie?
Vlad/Kaboul? czy moze ktoś ze środkowych pomocników (mam nadzieje ze nie Sandro i Holtby)
29 sierpnia 2014, 20:03
Sandro, Holtby , Dembele ... na kogo padnie na tego bęc ... wszyscy piłkarze na wysokim poziomie jeśli chodzi o środek pola - ale nie o tej charakterystyce, której wymaga Pochett
29 sierpnia 2014, 20:16
no nie wiem czy Paulinho bardziej pasuje jak Sandro i Holtby ;P
29 sierpnia 2014, 20:49
Sandro, Holtby , Dembele ... nie ważne na kogo wypadnie :P ważne żeby co meczyk 3 punkty a z psiurakami z top 2 może być i jeden
29 sierpnia 2014, 21:33
LH już chyba w HSV
29 sierpnia 2014, 23:07
RAFO THFC napisał(a):
LH już chyba w HSV

Nie ogarniam...
Oglądając mecze przygotowawcze wydawało mi się, że właśnie w oparciu o Lewisa będziemy budować rozgrywanie( wiadomo Eriksen też) ze środka, przyszedł pierwszy mecz w sezonie i ława...
Wystarczy obejrzeć jego instagrama, by wiedzieć, że jest zawsze przywiązany do drużyny, w której gra, wprowadza dobrą atmosferę w szatni i daje z siebie maksa w trakcie spotkania. Oby nie :zly:
30 sierpnia 2014, 06:14
Nie wiem po co nam następny defensywny pomocnik, mamy tutaj paru dobrych zawodników. Uważam, że potrzebujemy wzmocnień w ataku, kolejnego napastnika.
30 sierpnia 2014, 09:59
Fakt, mamy mocno obsadzoną pozycję defensywnego pomocnika. Capoue gra bardzo dobrze, Sandro z Cypryjczykami też pokazał, że od niego nie odstaje. Na upartego można tam postawić na Holtby'ego który zawsze gryzie trawę. Musi być coś niezwykłego, czego nie widzieli inni, że Pochettino chce kupić Francuza.
30 sierpnia 2014, 10:58
tak spurs88 --- ale PocheTT potrzebuje "fałszywego def-pomocnika" a takim wydaje się być Stambouli - Sandro, Dembele i Holtby (ten najmniej) to typowe "ciężkie krążowniki" do środka pola
30 sierpnia 2014, 11:23
mam nadzieję, że odejdzie paulinho a nie sandro czy holtby :/

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji