2014 - lato transferowe
27 sierpnia 2014, 18:08
no to misio Fazi nasz 
- teraz na środek mamy Janka, Dier-a i Fazi-ego - jest OK~!
- teraz na środek mamy Janka, Dier-a i Fazi-ego - jest OK~!
27 sierpnia 2014, 18:11
i Kaboul od biedy, już nie jest źle a jeżeli nie pozbędziemy się Vlada to uważam go za 3 siłę na równi z Dierem w naszej rotacji.
27 sierpnia 2014, 18:33
TrueYid napisał(a):Pokazał ,że nadaje się do tej ligi gdy uderzył Coste
z tego co widziałem, costa ewidentnie uderzył Fazio w rękę, całkiem przypadkowo zaciśnięta w pięść
Hades napisał(a):Schneiderlina może
jak sprzedamy Paulinho to jestem za
a Bentaleb gdzieś niech idzie i sie ogrywa, bo jak wrócą wszyscy pomocnicy to może mieć problem z graniem
27 sierpnia 2014, 19:00
Costa sprowokował, Fazio odpowiedział bardzo porządnie i to mi się podobaRobert napisał(a):z tego co widziałem, costa ewidentnie uderzył Fazio w rękę, całkiem przypadkowo zaciśnięta w pięść
27 sierpnia 2014, 19:37
Robert napisał(a):a Bentaleb gdzieś niech idzie i sie ogrywa, bo jak wrócą wszyscy pomocnicy to może mieć problem z graniem
Holtby już jest, Dembele też, zobaczymy co z Paulinho chyba jutro. A Bentaleb dalej gra. Koleś musi naprawdę ostro zapierdalać na treningach, że Sherwood i MP na niego stawiają.
27 sierpnia 2014, 19:50
Hades napisał(a):Holtby już jest, Dembele też, zobaczymy co z Paulinho chyba jutro. A Bentaleb dalej gra. Koleś musi naprawdę ostro zapierdalać na treningach, że Sherwood i MP na niego stawiają
Musi, ale i w trakcie meczów nie daje powodów dy na Niego nie stawiać. Owszem idealny nie jest, czasem zdarza mu się strata, ale biorąc pod uwagę jego wiek gra naprawdę bardzo solidnie. Czasem zagra bardzo fajne podanie prostopadłe co jego pozycji jest dodatkowym atutem, ma bardzo dobry strzał z dystansu, a Poch ma rękę do wychowywania, patrz chociażby Jay Rodriguez.
27 sierpnia 2014, 20:03
Patriczi, kiedy Bentaleb oddał jakiś naprawdę dobry strzał z dystansu?
27 sierpnia 2014, 20:15
Hades napisał(a):Ja go nie krytykowałem.
Wiem, ale ze 2/3 spursmani to robi
Eidur napisał(a):Patriczi, kiedy Bentaleb oddał jakiś naprawdę dobry strzał z dystansu?
Chociażby z West Hamem? W zeszłym sezonie też. Wiem, nie zdobył gola, ale każdy jego strzał jest groźny, sprawia problemy bramkarzowi, w zeszłym sezonie zaliczył 2 poprzeczki w któryś meczu. Dla mnie są to groźne strzały, lepszy niż chociażby oddaje Towsend który ma być przyszłością Tottenhamu wg wielu.
27 sierpnia 2014, 20:33
Eidur napisał(a):Patriczi, kiedy Bentaleb oddał jakiś naprawdę dobry strzał z dystansu?
co jak co, ale kopyto ma i nie wali po ludziach na najwyższych trybunach, tylko wszystko w świato bramki
co do pomocników to jest;
Sandro, Capoue, Dembele, Holtby, Bentaleb, Paulinho
a do obsadzenia tylko 2 pozycje, dlatego jak miałby dojść Schneiderlin, to napewno Paulinho na sprzedaż, a Bentaleb na wypożyczenie, bo mógłby nie grać, a on powienien grać jak najwiecej sie da. Nawet nikogo nie ściągając warto by było sprzdać paulingo, bo to jednak na tą chwile mamy 6 chłopa na 2 pozycje.
27 sierpnia 2014, 21:56
Pochettino: "We need to give balance to the squad. I don’t talk about names, never." #THFC
Ciekawe kogo ma na myśli.
Ciekawe kogo ma na myśli.
27 sierpnia 2014, 22:38
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Pochettino: "We need to give balance to the squad. I don’t talk about names, never." #THFC
Ciekawe kogo ma na myśli
Cosmin Moti OBY!
27 sierpnia 2014, 23:02
Co do obsadzenia środka pola - myślę że MP bierze pod uwage Holtbiego bardziej jako klasyczną 10 i zmiennik Eriksena. Mimo jego waleczności i zadziorności bardziej się nadaje na tą pozycje ze względu choćby na jego warunki fizyczne. Z tego co zauważyłem Pochettino woli stawiać na silnych i wysokich zawodników w środku pola, więc odejście LH raczej nierealne bo w wypadku kontuzji Eriksena - kaplica, zwłaszcza że pozbyliśmy sie Sigurdssona.
27 sierpnia 2014, 23:05
jin_tae napisał(a):Cosmin Moti OBY!
Niepotrzebnie cholera Vorma ściągnęli, taka okazja!
28 sierpnia 2014, 08:05
vebq napisał(a):Co do obsadzenia środka pola - myślę że MP bierze pod uwage Holtbiego bardziej jako klasyczną 10 i zmiennik Eriksena. Mimo jego waleczności i zadziorności bardziej się nadaje na tą pozycje ze względu choćby na jego warunki fizyczne. Z tego co zauważyłem Pochettino woli stawiać na silnych i wysokich zawodników w środku pola, więc odejście LH raczej nierealne bo w wypadku kontuzji Eriksena - kaplica, zwłaszcza że pozbyliśmy sie Sigurdssona
przecież na tą pozycje najcześciej wchodzi Kane, czasem Soldado
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.