2014 - lato transferowe
26 sierpnia 2014, 18:58
Eh powoli się kruszy ekipa prawdziwych Yiddo. Szkoda. Powodzenia Michael, pokaż że nie potrzebnie Cię skreślali.
26 sierpnia 2014, 19:14
MatMar napisał(a):Z jednej strony szkoda, ale z drugiej - ulga. Dużo nas ostatnio kosztował nerwów
Ale Dawson to był styl klasycznego irytującego Tottenhamu
26 sierpnia 2014, 19:19
Ja pierdziele.. rzeczywiście Dawson ostatnio był jaki był, ale dziwnie będzie się go oglądało w innym klubie ;o wierze, że sobie poradzi i ,że jeszcze pare sezonów gry przed nim!
26 sierpnia 2014, 20:08
http://sevilla.abc.es/deportes/orgullodenervion/noticias/sevilla-fc/se-acabo-el-culebron-fazio-nuevo-jugador-del-tottenham-70945-1409061267.html
Oficjalnie aczkolwiek nie potwierdzone przez Nas Fazio w Tottenhamie. Dobry interes, 10 mln euro za naprawdę solidnego obrońce, nie zaryzykuję stwierdzenia że świetnego bo nie oglądam maniakalnie Sevilli. Pamiętam tylko jak ktoś z Sevilli, piłkarz, powiedział że Fazio mógłby grać z powodzeniem w najlepszych klubach świata, i Barcelona powinna brać póki czas.
Fazio usunięty z listy zawodników Sevilli na oficjalnej stronie internetowej.
Oficjalnie aczkolwiek nie potwierdzone przez Nas Fazio w Tottenhamie. Dobry interes, 10 mln euro za naprawdę solidnego obrońce, nie zaryzykuję stwierdzenia że świetnego bo nie oglądam maniakalnie Sevilli. Pamiętam tylko jak ktoś z Sevilli, piłkarz, powiedział że Fazio mógłby grać z powodzeniem w najlepszych klubach świata, i Barcelona powinna brać póki czas.
Fazio usunięty z listy zawodników Sevilli na oficjalnej stronie internetowej.
26 sierpnia 2014, 20:36
Na Liverpool pewnie nie zdąży, szkoda, że nie zamknęliśmy tematu kilka dni wcześniej...
26 sierpnia 2014, 21:05
Żeby przegrać ze średniakiem z trzeciego poziomu rozgrywek 4-0???
90 minut grali Javier H. i Danny W. o których sporo się tutaj pisało.
90 minut grali Javier H. i Danny W. o których sporo się tutaj pisało.
26 sierpnia 2014, 21:06
Arcz napisał(a):hah a United przegrywa 4:0 z Milton Keynes
Na pocieszenie zostało przyjście Di Marii.
26 sierpnia 2014, 21:09
Ładnie ich trzecioligowiec rozjechał. Ciekawe czy Di Maria ich pociągnie do przodu, z drugiej strony po takim początku sezonu i takiej kasie na niego wydanej presja na nim będzie bardzo wielka.
26 sierpnia 2014, 21:19
Arcz napisał(a):hah a United przegrywa 4:0 z Milton Keynes
NIektorzy chca dyscyplinarki dla LvG
26 sierpnia 2014, 21:26
jin_tae napisał(a):NIektorzy chca dyscyplinarki dla LvG
Chyba Manchester jest za głupi na Van Gaala. Muszą wytrzymać. W Monachium też różowo nie było, na początek.
26 sierpnia 2014, 21:43
26 sierpnia 2014, 22:39
MatMar napisał(a):Na Liverpool pewnie nie zdąży, szkoda, że nie zamknęliśmy tematu kilka dni wcześniej
mamy czas do piątkowego południa, myślę, że znajdzie się przynajmniej na ławce rezerwowych
26 sierpnia 2014, 23:05
Szczerze, to pewnie skończy się na tym, że Manchester wypali, a Tottenham nie do końca. Obym się mylił.
27 sierpnia 2014, 09:36
Ponoć walczymy z ruskimi i Wengierami o Rabiota z PSG. Great deal moim zdaniem
27 sierpnia 2014, 10:07
za to Hamburg mocno zainteresowany Holtbym... Szkoda byłoby mi tego gracza. Tak na dobrą sprawę nigdy nie dostał odpowiedniego zaufania u nas.Fakt, że jak dostawał szanse w lidze to nie wyglądało to jakoś rewelacyjnie, ale chłopak ma potencjał.
27 sierpnia 2014, 10:34
kamildoman napisał(a):za to Hamburg mocno zainteresowany Holtbym... Szkoda byłoby mi tego gracza. Tak na dobrą sprawę nigdy nie dostał odpowiedniego zaufania u nas.Fakt, że jak dostawał szanse w lidze to nie wyglądało to jakoś rewelacyjnie, ale chłopak ma potencjał
Hamburg już nam jednego kozaka na koniec okienka wyciągnął, nie chcę powtórki z rozrywki. Zaczynają drażnić jak niejaki Real...
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.