Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

2014 - lato transferowe

Forum dyskusyjne » Transfery » 2014 - lato transferowe
30 sierpnia 2014, 13:56
RAFO THFC napisał(a):
tak spurs88 --- ale PocheTT potrzebuje "fałszywego def-pomocnika" a takim wydaje się być Stambouli - Sandro, Dembele i Holtby (ten najmniej) to typowe "ciężkie krążowniki" do środka pola

a Capoue?
30 sierpnia 2014, 14:04
A Gylfi znowu asystuje...
30 sierpnia 2014, 15:33
Druga asysta Gylfiego...
30 sierpnia 2014, 15:50
Song w West Ham, a Agger w Brondby, ciekawe transfery.
30 sierpnia 2014, 16:28
Wow Agger zaskoczył że nie poszedł do jakiegoś silnego europejskiego klubu:D

A ja Gylffiemu życzę wszystkiego najlepszego. Niech sobie asystuje. W Spurs przez długi czas był najlepszym strzelcem. Co z tego? Był tu poprostu słabszy od innych.
30 sierpnia 2014, 18:48
no jak Song poszedł do WHU, to chyba juz wszyscy wiedzą ze nie bez powodu w barcelonie tyle siedział;P

A Sigi niech ciuła punkty w Sweansa, przede wszystkim czołówce niech zabierają punkty ;)
30 sierpnia 2014, 23:25
Dzisiaj Schneiderlin strzelił 2 gole... Szkoda że nie udało nam się go wyciągnąć. Klub za późno zareagował, na początku okna spokojnie byłby nasz :/

Co do transferów w tym okienku... Moim zdaniem powinniśmy sprzedać Soldado, bo teraz przynajmniej połowa pieniędzy za niego, powinna się zwrócić. Moim zdaniem jest w klubie aktualnie 3-cim napastnikiem, bo wyżej stoją akcje Harrego Kane'a i Adebayora i kupić solidnego napastnika, najlepiej z ligi angielskiej (Bony, Welbeck , Hernandez, czy też mającego świetny początek Naismith'a- osobiście skłaniałbym się przy tej pierwszej opcji, choć na pewno nie byłaby to opcja oszczędnościowa) . Co najważniejsze- pozbyć się Naughtona, co byłoby naszym największym wzmocnieniem :) Sprzedałbym także jednego z DP i to z wielkim bólem serca, byłby to Capoue.
30 sierpnia 2014, 23:42
Soldado sprzedać i za niego Hernandez czy Naismith? Rozumiem Bony, bo jest przyzwoity, Welbeck też by jakoś przezedł. Kane ponad Soldado? Ja bym się nie zgodził.

Sprzedać najpierw Fryersa, a Naughtona dopiero po tym jak Walker wróci. No i DP. Capoue gra bardzo dobrze, a ty go chcesz sprzedać? Gdyby nie ogromna sympatia do Sandro to bym się nawet nie zastanawiał kogo lepiej pożegnać.
31 sierpnia 2014, 00:34
Hades napisał(a):
Soldado sprzedać i za niego Hernandez czy Naismith? Rozumiem Bony, bo jest przyzwoity, Welbeck też by jakoś przezedł. Kane ponad Soldado? Ja bym się nie zgodził.

Sprzedać najpierw Fryersa, a Naughtona dopiero po tym jak Walker wróci. No i DP. Capoue gra bardzo dobrze, a ty go chcesz sprzedać? Gdyby nie ogromna sympatia do Sandro to bym się nawet nie zastanawiał kogo lepiej pożegnać

Nie zapominajmy, że Harry Kane to Anglik, młody wychowanek, z którym klub wiąże przyszłośc (kontrakt do 2019) i będzie sukcesywnie wprowadzał go do składu. Poza tym to pupil publiczności, który kiedy tylko dostaje szansę, odwdzięcza się golami i Soldado jest obecnie na straconej pozycji, kupiony za 30 mln przez sezon gry w podstawowym składzie strzelił bodajże dwa gole z gry w lidze. On po prostu nie pasuje do systemu gry ligi angielskiej. Założe się , że jak wróci do Hiszpanii to znów zacznie strzelać bramki. Oczywiście , że widziałbym Bonego, czy Welbecka, ale to wiąże się ze sporą sumą wydanych pieniędzy :)

Masz rację z Capoue. Gra dobrze, ale przeze mnie też przechodzi ogromna sympatia do Sandro, więc mogę być nieobiektywny. Paulinho ma ogromny potencjał i mimo słabego początku tego sezonu, mecz z Cypryjczykami w LE udowodnił, że to może być jego sezon. Dembele zawsze będę bronił, bo mimo, że jego statystyki nie powalają na kolana, potrafi fantastycznie utrzymać się przy piłce i świetnie rozgrywa, będąc też nienagannym w destrukcji. Capoue daje dużą jakość w defensywie, ale nie widać go z przodu. Paulinho z Dembele tworzą przewagę w ofensywie, ale też potrafią zatrzymać akcje przeciwnika :) Środkowych pomocników jest przynajmniej o jednego za dużo i ktoś z tego grona powinien opuścić zespoł.

1. Bentaleb
2. Sandro
3. Capoue
4. Dembele
5. Paulinho
31 sierpnia 2014, 06:03
Też jestem za sprzedaniem Soldado i kupnem na jego miejsce Boniego :)
31 sierpnia 2014, 07:11
Naismith? przecież on gra bardziej jako 10, także po co on ;p
(jeśli patrzycie na bramki, to z arsenalem ze spalonego;p)
Welbeck? to ja juz wole zostać z Kane i Soldado;p

Paulinho ma potencjał? on ma juz 26 lat, kiedy go pokaże, ale nie tylko przez 5 minut?
31 sierpnia 2014, 08:44
welbeck jest fatalny przecież
31 sierpnia 2014, 08:57
Paulinho musi odejść . Dembele / Sandro mogą odejść . Bentaleb może odejść tylko na wypożyczenie . Capoue ma zostać .
31 sierpnia 2014, 09:21
Bony zablokowany ! Jabbym się zstanowił
31 sierpnia 2014, 11:00
Harry ma ponoć chrapkę na Sandro.
31 sierpnia 2014, 18:17
RAFO THFC napisał(a):
Bony zablokowany ! Jabbym się zstanowił

Dokładnie :P będzie z niego taki Papiss Cisse, choć mogę się mylić.

Liczę na fajerwerki jutrzejszego dnia. Najlepiej na coś w stylu duety - Son - Çalhanoğlu albo Schneiderlin - Rodriguez
31 sierpnia 2014, 18:30
nie wiem czy jest sens ściągania Rodrigueza, przecież on do października ma sie leczyć, a nim złapie forme to bedzie koncówka sezonu
ten? Hakan Çalhanoğlu, jak tak to moze być problem bo:
"4 lipca 2014 przeszedł za 14,5 mln euro do Bayeru Leverkusen"

ale Son i Schneiderlin to ciekawa opcja przy sprzedaniu na pewno Paulinho i jeszcze kogoś, moze Capue/Dembele
Capoue praktycznie nic do przodu, a Dembele jak jest to praktycznie stoimy. rozumiem, mozna czasem zwolnić gre, ale nie cały czas;p
31 sierpnia 2014, 18:59
Capoue też coś czasem potrafi zarzucić (dzisiaj do Chadliego) do przodu i ma świetne przerzuty, bardzo dokładne, przenoszące ciężar gry. Ja bym go na pewno zostawił.
31 sierpnia 2014, 21:03
No to Welbeck u nas(wedlug przegladu sportowego) koszt 2 mln funtow. Jak to wypozyczenie bez opcji wykupu to chuj nie interes
31 sierpnia 2014, 21:06
Podobno jutro zaproponujemy Townsenda jako część transakcji za Rodrigueza, źródło: independent

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji