rozumiem, że mówimy o sytuacji po sezonie 2015/2016 ?
2015 letnie okienko
30 kwietnia 2015, 18:56
"
onoć rozmawiał z coachem i Levym , że będzie chciał dojść do klubu z LM jeśli Tottenham się nie dostanie . "
1 maja 2015, 08:26
To prawda, że ponoć rozmawiamy z Thauvinem? Wydaję mi się, że w sumie kierunek transferowy dobry, tylko sam zawodnik głupi, ale potencjał ma.
1 maja 2015, 14:18
I ponoć cena dość wysoka - 15-20 mln funtów. Te pieniądze powinniśmy zainwestować w takiego np. Bolasie. Sprawdzony w PL i bardzo dobry zawodnik, na pewno też ma bardziej poukładane w głowie niż ten Francuz.
3 maja 2015, 10:06
Coraz więcej spekulacji na temat odejścia LlorisaRAFO THFC napisał(a):"onoć rozmawiał z coachem i Levym , że będzie chciał dojść do klubu z LM jeśli Tottenham się nie dostanie . "
5 maja 2015, 07:32
Kilka nowinek :
-Jeśli Hugo odejdzie to będziemy próbować wyrwać Cecha
-Chcemy wyrwać Salaha z Chelskich
-Cabaye chce odejść z PSG
5 maja 2015, 07:39
The Fighting Cock ciekawie o letnim okienku transferowym, a przede wszystkim postaci Paula Mitchella:
http://www.thefightingcock.co.uk/2015/05/paul-mitchell-the-transfer-genius/
http://www.thefightingcock.co.uk/2015/05/paul-mitchell-the-transfer-genius/
5 maja 2015, 09:47
Drugler napisał(a):Kilka nowinek :
Cabaye'a bym powitał z otwartymi ramionami.
COYS News dali artykuł, w którym piszą o zainteresowaniu Chelsea Adebayorem. Takim kierunkiem Ade by pewnie nie pogardził, siedzenie na trybunach mu nie przeszkadza a i kasa niemała. W dodatku zostałby w Londynie. Chyba trzeba by wykorzystać okazję, jeśli to prawda, bo za granicę Ade chyba nie chce jechać.
5 maja 2015, 12:52
Eidur napisał(a):Cabaye'a bym powitał z otwartymi ramionami.
COYS News dali artykuł, w którym piszą o zainteresowaniu Chelsea Adebayorem. Takim kierunkiem Ade by pewnie nie pogardził, siedzenie na trybunach mu nie przeszkadza a i kasa niemała. W dodatku zostałby w Londynie. Chyba trzeba by wykorzystać okazję, jeśli to prawda, bo za granicę Ade chyba nie chce jechać
O Ade w chels słychać już od lutego
A co do Czecha u nas, jeśli Lloris odejdzie - byłoby pięknie. Przynajmniej moim zdaniem
5 maja 2015, 13:02
Jeśli Cech przyszedłby do nas, to myślę, że na 2 sezony nie odczuwalibyśmy na pewno straty Llorisa.
5 maja 2015, 16:05
to na pewno, ale abramovich nam go puści? tak samo w salaha coś średnio wierzę. jeszcze bardziej nie wierzę, że kupią ade, który strzelił z dwie bramki od roku
6 maja 2015, 10:15
smackey napisał(a):to na pewno, ale abramovich nam go puści? tak samo w salaha coś średnio wierzę. jeszcze bardziej nie wierzę, że kupią ade, który strzelił z dwie bramki od roku
Potrzebny im ktoś , kto zastąpi Drogbę - doświadczony napastnik , któremu nie będzie przeszkadzało , że przesiedzi większość sezonu na ławie . W grę wchodzi Ade i Lambert , ale Lambert od dziecka kibicem Liverpoolu więc raczej nie będzie chciał się ruszyć do Chelsea .
Sprzedaż Ade do ruskich byłaby dobrym zagraniem bo : Levy mógłby ( marzenia ) : Ade + kasa za Salaha + Cecha .
7 maja 2015, 09:33
Drugler napisał(a):Potrzebny im ktoś , kto zastąpi Drogbę - doświadczony napastnik , któremu nie będzie przeszkadzało , że przesiedzi większość sezonu na ławie . W grę wchodzi Ade i Lambert , ale Lambert od dziecka kibicem Liverpoolu więc raczej nie będzie chciał się ruszyć do Chelsea .
Sprzedaż Ade do ruskich byłaby dobrym zagraniem bo : Levy mógłby ( marzenia ) : Ade + kasa za Salaha + Cecha
Zapomnij- żadnych deali z Ruskimi z Chelsea.THFC to klub z określonym etosem i renomą, nie handluje z mafią.
7 maja 2015, 13:16
Od Chelsea coś wziąć to najpierw oni musieliby Kane przyklepniętego mieć tak gdzieś za rok-dwa.
No a nie? Oficjalnie w Manchesterze United. Ukochany Rafa
No a nie? Oficjalnie w Manchesterze United. Ukochany Rafa
7 maja 2015, 14:01
Tak samo go przyklepią jak Modrica 
edytowałem posta i dopisałem depaya, bo na fejsie zobaczyłem
edytowałem posta i dopisałem depaya, bo na fejsie zobaczyłem
7 maja 2015, 14:07
No tak, i dlatego mówienie o Chelsea ----> Tottenham to jakieś science fiction.
7 maja 2015, 14:20
Mateuszek napisał(a):No tak, i dlatego mówienie o Chelsea ----> Tottenham to jakieś science fiction
moze pomylili 1 maj z 1 kwietnia ;D
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.