Mecenas napisał(a):Nie wiedziałem że nadal gra...
A ja nie wiedziałem, że Ade to obrońca
Mecenas napisał(a):Nie wiedziałem że nadal gra...
Ferbz napisał(a):Cech juz rozmawia z Arsenalem kwota odstepnego 10 mln funtow wg daily mail Lloris odejdzie MU zaplaci kazda cene Van Gall zadluzy MU do granic mozliwosci;-)
iZgone napisał(a):http://www.dailystar.co.uk/sport/football/443155/EXCLUSIVE-Chelsea-axe-two-stars-fund-bid-Arsenal-target-Raheem-Sterling
To jest interesujący newsMoże warto byłoby zainteresować się Oscarem?
Walu napisał(a):Czytałem wywiad w którym mówił że marzy o grze w trykotach z Kogutem na piersi
Ani nie odkupimy nikogo od Chelsea.tuczi napisał(a):Nie sprzedaliśmy Moddersa do Chelsea, choć dawali większe pieniądze niż Real... Nie sprzedaliśmy Bale'a do United, choć dawali większe pieniądze niż Real... Nie sprzedamy i Llorisa do klubu z Premier League
Walu napisał(a):Ten Konoplyanka jakoś mi nigdy dupy nie urywał. Zobaczymy
Adriano napisał(a):http://sport.tvp.pl/20131715/heurelho-gomes-nikomu-nie-polecam-tottenhamu
Co by nie mówić, moim zdaniem ma wiele racji. W Tottenhamie w ostatnich latach zawodnicy sie marnują badź cofają w rozwoju. W sumie.. na jedno wychodziCo nie zgodzicie się? Pierwszy przykład z brzegu, Walker. Młody obiecujacy zawodnik, jeszcze niedawno. Teraz? Jak dla mnie gorszy boczny obronca od Rose. Co do Gomesa to tak samo, jak jest napisane w artykule, był duzym talentem gdy przychodził z Holandii i co? Ławka. Piszę to dlatego, bo z Lamelą jest to samo. Eriksen? Może strzelił kilka goli w pierwszej połówce sezonu, ale od zawodnika z takim talentem jaki miał oczekiwało się znacznie wiecej.
Paulinho kupiony-ławka, Capoue pograł coś na poczatku, kontuzje, ławka. Soldado to w ogóle chyba nie ławka a można byłoby napisac trybuny. I tak mozna wymieniac, pokazcie mi jakiś jeden bardzo dobry transfer Tottenhamu, pokażcie mi jakiegoś zawodnika który się wybija w Tottenhamie jak kiedyś Modric czy Bale. Nie ma, nikt nikogo od Nas nawet kupić nie chce.
Tak to jest jak się robi nie przemyślane transfery, idzie sie na ilosć a nie jakość.Oczywiscie, kto mogł sie spodziewać, zę Soldado nie wypali. Teraz już wiemy, że Ci zawodnicy z Brazylii, Hizpanii, Wloch czy Argentyny sie nie sprawdzają. Zobaczymy jaki bedzie dalszy plan transferowy Levy'ego. Jak dla mnie to jest jakaś komedia co dzieje sie z tym klubem w ostatnich latach
Adriano napisał(a):http://sport.tvp.pl/20131715/heurelho-gomes-nikomu-nie-polecam-tottenhamu
Co by nie mówić, moim zdaniem ma wiele racji. W Tottenhamie w ostatnich latach zawodnicy sie marnują badź cofają w rozwoju. W sumie.. na jedno wychodziCo nie zgodzicie się? Pierwszy przykład z brzegu, Walker. Młody obiecujacy zawodnik, jeszcze niedawno. Teraz? Jak dla mnie gorszy boczny obronca od Rose. Co do Gomesa to tak samo, jak jest napisane w artykule, był duzym talentem gdy przychodził z Holandii i co? Ławka. Piszę to dlatego, bo z Lamelą jest to samo. Eriksen? Może strzelił kilka goli w pierwszej połówce sezonu, ale od zawodnika z takim talentem jaki miał oczekiwało się znacznie wiecej.
Paulinho kupiony-ławka, Capoue pograł coś na poczatku, kontuzje, ławka. Soldado to w ogóle chyba nie ławka a można byłoby napisac trybuny. I tak mozna wymieniac, pokazcie mi jakiś jeden bardzo dobry transfer Tottenhamu, pokażcie mi jakiegoś zawodnika który się wybija w Tottenhamie jak kiedyś Modric czy Bale. Nie ma, nikt nikogo od Nas nawet kupić nie chce.
Tak to jest jak się robi nie przemyślane transfery, idzie sie na ilosć a nie jakość.Oczywiscie, kto mogł sie spodziewać, zę Soldado nie wypali. Teraz już wiemy, że Ci zawodnicy z Brazylii, Hizpanii, Wloch czy Argentyny sie nie sprawdzają. Zobaczymy jaki bedzie dalszy plan transferowy Levy'ego. Jak dla mnie to jest jakaś komedia co dzieje sie z tym klubem w ostatnich latach
Eidur napisał(a):Gomes mógłby mówić takie rzeczy, gdyby grał u nas od czasu zatrudnienia AVB bo od tego czasu tak to faktycznie wygląda ale Redknapp umiał pracować z piłkarzami i w tamtym okresie nie było tylu klap transferowych, zwłaszcza, że z reguły były to transfery za niewielkie pieniądze(porównując do dzisiejszych). Poza tym to nie Redknapp kazał mu wpuszczać śmieszne piłki do bramki i popełniać debilne błędy. Dobrze, że zdementował, chociaż jestem ciekaw co faktycznie powiedział
Mecenas napisał(a):Ani nie odkupimy nikogo od Chelsea
tuczi napisał(a):Tylko miłośnik filmów "fantasy", który ubiera piżamę/pidżamę ze swym ulubionym bohaterem "Star Wars", może wierzyć w jakiekolwiek transfery na lini WHL - SB i na odwrót...
Ale nie brakuje takich, jak widać
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.