2015 letnie okienko
1 kwietnia 2015, 15:45
Powyższe wypowiedzi tyle wnoszą, że ja do siebie dodam:
Możemy gdybać, ale i tak się nie dowiemy zanim nie kupimy
Możemy gdybać, ale i tak się nie dowiemy zanim nie kupimy
1 kwietnia 2015, 17:54
A na pewno musimy kupować, aby czegokolwiek się dowiedzieć?
Harry Kane... Ryan Mason...Nabil Bentaleb...
Cudze chwalicie, swego nie znacie... Sami nie wiecie, co posiadacie...
Harry Kane... Ryan Mason...Nabil Bentaleb...
1 kwietnia 2015, 20:51
Bentaleb jest u nas od stycznia 2012, a pamięta ktokolwiek jego przyjście?
2 kwietnia 2015, 10:06
Eidur napisał(a):Bentaleb jest u nas od stycznia 2012, a pamięta ktokolwiek jego przyjście?
Nikt nie pamięta, bo przyszedł z testów czy tam wolnego transferu. Nikogo by to raczej nie zainteresowało. Może jakaś lokalna prasa by o nim pisała, gdyby nie urodził się Lille tylko w jakiejś wsi pod Warszawą
Bentaleba traktuje jako jednego z naszych, bo tułał się po testach po europie, żeby osiedlić się u nas
2 kwietnia 2015, 12:26
Doskonale wiem, kiedy Bentaleb dołączył do Akademii.
Przypominam jednak, że w międzyczasie zdążyliśmy nakupować Paulinhów etc. a na niego (aż do Sherwooda) nikt nawet uwagi nie zwrócił. Skąd wiesz ile takich jeszcze mamy w tejże Akademii?
Wydawać pieniądze jest łatwo, a jednak czasem warto zajrzeć do rezerw...
Przypominam jednak, że w międzyczasie zdążyliśmy nakupować Paulinhów etc. a na niego (aż do Sherwooda) nikt nawet uwagi nie zwrócił. Skąd wiesz ile takich jeszcze mamy w tejże Akademii?
Wydawać pieniądze jest łatwo, a jednak czasem warto zajrzeć do rezerw...
3 kwietnia 2015, 08:19
7 kwietnia 2015, 15:58
http://www.sportsmole.co.uk/football/man-utd/transfer-talk/news/spurs-to-launch-bid-for-mata_215699.html
Co myślicie? Chyba nie taki niemożliwy ten transfer. Chcielibyście go? Moim zdaniem ktoś z takimi umiejętnościami i doświadczeniem bardzo by się przydał, problemem byłoby umieszczenie go na boisku razem z Eriksenem
Co myślicie? Chyba nie taki niemożliwy ten transfer. Chcielibyście go? Moim zdaniem ktoś z takimi umiejętnościami i doświadczeniem bardzo by się przydał, problemem byłoby umieszczenie go na boisku razem z Eriksenem
7 kwietnia 2015, 17:03
Walu napisał(a):http://www.sportsmole.co.uk/football/man-utd/transfer-talk/news/spurs-to-launch-bid-for-mata_215699.html
A Mata u niebieskich nie grał czasem na skrzydle? Wydaje mi się, że gdy AVB był ich trenerem to grali 4-3-3 z Hiszpanem na skrzydle. Także wydaje mi się, że z ustawieniem nie będzie problemu, a powinien być ogromnym wzmocnieniem.
8 kwietnia 2015, 12:31
Mocno wątpię, żeby ManU puścił gdziekolwiek Matę. A nawet jeśli, to akurat do jednego z rywali?
15 kwietnia 2015, 05:44
15 kwietnia 2015, 06:41
RAFO THFC napisał(a):
Każdy chce zdobywać trofea nawet Danny
18 kwietnia 2015, 16:12
dwa najbardziej prawdopodobne transfery "in"
Alex P. - dziś znów bramka w meczu ligowym
Ali - także gol w zwycięskim meczu na Stadium MK
22 kwietnia 2015, 08:28
No proszę, proszę. Chyba nie Rafo a Krzysztof. Krzysztof Kolumb. To było odkrywczeRAFO THFC napisał(a):dwa najbardziej prawdopodobne transfery "in"
22 kwietnia 2015, 15:58
The Guardian twierdzi, że Lloris jasno dał do zrozumienia Levy'emu, że jeśli w tym sezonie nie będzie Ligi Mistrzów, to latem szuka sobie nowego pracodawcy. Chociaż z drugiej strony ciężko mi znaleźć jakiś lepszy klub od Tottenhamu, który grywa w Lidze Mistrzów i ma słabego bramkarza. No chyba, że Real serio uprze się na tego De Gea'ę i Muły będą chciały zająć miejsce Hiszpana właśnie Hugo.
Świetny skrzydłowy, ja bym był jak najbardziej na tak. Na starcie zjada Andrzeja i Lennonka razem wziętych.
MatMar napisał(a):Mirallas do nas, Lennon na stałe w Evertonie. Co Wy na to?
Świetny skrzydłowy, ja bym był jak najbardziej na tak. Na starcie zjada Andrzeja i Lennonka razem wziętych.
22 kwietnia 2015, 16:24
Michał napisał(a):Chociaż z drugiej strony ciężko mi znaleźć jakiś lepszy klub od Tottenhamu, który grywa w Lidze Mistrzów i ma słabego bramkarza
Ja też nie znajduję takiego, który ma słabego bramkarza, ale są takie które mają słabszych od Llorisa.
22 kwietnia 2015, 16:59
Michał napisał(a):Chociaż z drugiej strony ciężko mi znaleźć jakiś lepszy klub od Tottenhamu, który grywa w Lidze Mistrzów i ma słabego bramkarza.
To zobacz co wczoraj wyprawiał bramkarz Porto
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.