2015 r. - zimowe okno transferowe
18 listopada 2014, 22:03
nie !
kupić ze środkowej lub wschodniej europy to" strzał w kolano "
- patrz Pav, Rebrow, Chiriches
- wyjątek potwierdzający regułę - Berba
kupić ze środkowej lub wschodniej europy to" strzał w kolano "
- patrz Pav, Rebrow, Chiriches
- wyjątek potwierdzający regułę - Berba
18 listopada 2014, 22:19
Zoltrix napisał(a):Mamy pierdzielony obowiązek wykupić Milika
Ja osobiście mam dość młodych, utalentowanych, z potencjałem.
18 listopada 2014, 22:50
RAFO THFC napisał(a):- wyjątek potwierdzający regułę - Berba
Dlatego, że Berbatow zanim przeszedł na WHL grał w Leverkusen. Jeśli klub chce sprowadzić zawodnika z takiego rejonu jak Europa Środkowo - Wschodnia, to najlepiej jakby grał w mocnej lidze np. w Bundeslidze. Wtedy jest większa "gwarancja", że ten zawodnik poradzi sobie w PL. Trójka, którą wymieniłeś nie sprostała oczekiwaniom, gdyż ich kluby a PL to duża przepaść.
19 listopada 2014, 09:19
Łukasz napisał(a):Dlatego, że Berbatow zanim przeszedł na WHL grał w Leverkusen. Jeśli klub chce sprowadzić zawodnika z takiego rejonu jak Europa Środkowo - Wschodnia, to najlepiej jakby grał w mocnej lidze np. w Bundeslidze. Wtedy jest większa "gwarancja", że ten zawodnik poradzi sobie w PL. Trójka, którą wymieniłeś nie sprostała oczekiwaniom, gdyż ich kluby a PL to duża przepaść
Dokladnie, to nie kwestia pochodzenia tylko wczesniejszych doswiadczen. Dlatego Milik grajacy w Ajaksie moglby jak najbardziej sie sprawdzic.
19 listopada 2014, 11:17
Eidur napisał(a):Odprawę i tak by dostał za przedwczesne zwolnienie. A tak przyda się w związku z wyprzedażą, którą ponoć Pochettino planuje
No właśnie, odprawa... Napiszesz mi imię i nazwisko pana, który go zatrudniał? Bo zapomniałem
Sprzedawać to "łysy" potrafił za dobre pieniądze i bez niego...
19 listopada 2014, 14:13
Pewnie za jakiś czas Milik będzie już nie do wyjęcia, więc proponowałbym się pospieszyć. Ale pewnie i tak guzik z tego wyjdzie, nasi wolą przecież 45-latka z River Plate...
19 listopada 2014, 19:50
MatMar napisał(a):Pewnie za jakiś czas Milik będzie już nie do wyjęcia, więc proponowałbym się pospieszyć. Ale pewnie i tak guzik z tego wyjdzie, nasi wolą przecież 45-latka z River Plate
19 listopada 2014, 20:35
tuczi napisał(a):No właśnie, odprawa... Napiszesz mi imię i nazwisko pana, który go zatrudniał? Bo zapomniałem.
Sprzedawać to "łysy" potrafił za dobre pieniądze i bez niego
Jak widać Levy widzi dla niego jeszcze jakieś obowiązki, skoro z miejsca go nie zwolnił
19 listopada 2014, 21:40
Eidur napisał(a):Jak widać Levy widzi dla niego jeszcze jakieś obowiązki, skoro z miejsca go nie zwolniłA skoro ma nie wpychać się nowemu dyrektorowi sportowemu w robotę to pewnie chodzi o tą wyprzedaż, chociaż może być inaczej, nie znam dokładnie zakresu obowiązków osób na takim stanowisku.
ja podejrzewam, że Bambini ma ogromną kwotę odprawy - dlatego Levy woli żeby zarządał sprzątkaczmi na WHL - ale tej odprawy mu nie da
.
.
20 listopada 2014, 07:43
RAFO THFC napisał(a):ja podejrzewam, że Bambini ma ogromną kwotę odprawy - dlatego Levy woli żeby zarządał sprzątkaczmi na WHL - ale tej odprawy mu nie da
.
Kolejny ogromny "kamyczek" do ogródka pewnego łysego pana
20 listopada 2014, 10:03
tuczi napisał(a):Kolejny ogromny "kamyczek" do ogródka pewnego łysego pana
A ja mam pytanie a propos prezesa. Kim jest ten mlody chlopaczek co czesto siedzi obok / w poblizu Levy'ego? Taki wiecie, 'pan ladny'
20 listopada 2014, 12:57
No, akurat biznesu ma sie od kogo uczyc, bo patrzac na wyniki ksiegowe, boksujemy w wyzszej kategorii niz nasz potencjal przychodowy wskazuje. To czego brakuje to niestety nos do kwestii pilkarskich...
20 listopada 2014, 18:57
21 listopada 2014, 04:32
Facetowi należy się granie na najwyższym poziomie czego my nie gwarantujemy. Tylko nie jestem pewny czy nalezy mu się bycie drugi gk? Ale znając życie Ancelotti podzieli obowiązki jednego i drugiego na lige i LM. Moim zdaniem Lloris i tak dużo szans dał tej defensywie. Drugi to kopnąl by w dupe dawno ten klubEff_Spurs napisał(a):Lloris na celowniku Realu... no to leżymy
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.