25 listopada 2014, 21:09
PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Kurka wódka, taki napastnik jak Lewandowski. Gdyby ktoś taki był z przodu, ideał!
Ktoś jeszcze musi mu taką piłę "zapodać"
25 listopada 2014, 22:14
tuczi napisał(a):
Ktoś jeszcze musi mu taką piłę "zapodać"

Fazio by mu taką lagę rzucił to Boateng by na lekcje przybiegł w podskokach!
26 listopada 2014, 14:08
Moutinho wręczył prośbę o transfer. Ja bym się nawet nie zastanawiał i ostro po niego powalczyl. Biorąc pod uwagę brak formy Eriksena i brak zmiennika dla Duńczyka trochę kreatywności w środku środku pola by nam się przydało Cena: 25 mln euro
26 listopada 2014, 14:12
Powiedzcie mi proszę, jak to wygląda z tym Holtbym, bom się pogubił: tylko wypożyczony i zaraz wraca czy uzgodniono w międzyczasie transfer definitywny?
26 listopada 2014, 16:50
MatMar napisał(a):
Powiedzcie mi proszę, jak to wygląda z tym Holtbym, bom się pogubił: tylko wypożyczony i zaraz wraca czy uzgodniono w międzyczasie transfer definitywny?
Podbijam pytanie, bo też już parę opcji słyszałem.
26 listopada 2014, 16:58
Nic oficjalnego w międzyczasie się nie wydarzyło, MatMar. Na tą chwilę, powinien po sezonie wrócić do nas. Styczeń niebawem, więc zobaczymy co się wydarzy

.
Michał, ilu chcesz mieć tych "kreatywnych" w środku pola, bo żaden z nich na ławie siedzieć nie chce/nie będzie chciał?
Grał kiedyś w PL? Zachwycił swą grą cały świat po odejściu z Porto? Jaką masz pewność, że nie okaże się kolejnym *nazwisko wstaw sobie sam, bo masz wielu do wyboru*? Warto, od tak sobie, wyrzucać kolejne pieniądze w błoto luźną ręką?
Ludzie, błagam.......
26 listopada 2014, 21:28
Hull City are looking to sign Spurs winger Aaron Lennon, 27, in January. A move to the KC Stadium would see him link up with former Tottenham team-mates Tom Huddlestone, Jake Livermore and Michael Dawson. (Daily Mirror)
26 listopada 2014, 22:07
Kierunek logiczny, ale nie wiem czy to nie za wcześnie żeby sprzedawać Azzę. Abstrahując już od formy to kto nam wtedy zostanie z ludzi identyfikujących się z klubem?
26 listopada 2014, 22:53
Też uważam, że pozbywanie się jednego z ostatnich Yiddo jest kiepskim pomysłem. Cholera, facet jeszcze potrafi trochę szumu narobić na tej prawie stronie, co pokazał w meczu z Hull. A potrzebujemy w klubie "naszych" ludzi, a nie tylko gwiazdeczki - pizdeczki, dla których Tottenham jest albo"stepping stone", albo całkiem dojną krową. Ja bym w Tottenhamie zamiast Moutinho widział... Big Toma

Albo powrót VdV
28 listopada 2014, 03:12
Po cholerę nam Messi, skoro mamy Kane'a?
28 listopada 2014, 10:02
MatMar napisał(a):
Po cholerę nam Messi, skoro mamy Kane'a?
Po cholere nam messi skoro mamy Soldado
29 listopada 2014, 20:55
odkupmy Bale i fajting o top4
29 listopada 2014, 23:14
RAFO THFC napisał(a):
odkupmy Bale i fajting o top4
Gdybyśmy mieli Bale`a to w tym sezonie walczylibyśmy o 2 miejsce. Ale nie mamy, nie zanosi się żebyśmy go mieli, może gdy Gareth podbije do 30, więc skończmy mówić po próżnicy.
30 listopada 2014, 10:25
Może będzie "King is back" ...sierpień 2018....otwarcie nowego stadionu i powrót króla (Bale ma kontrakt do 2019 roku)
30 listopada 2014, 12:59
"Spanish reports strongly claim that Carlo Ancelotti will not ask Hernandez to stay in Spain, leaving the striker free to sign a pre-contract agreement with potential suitors in January.
Premier League quartet Arsenal, Liverpool, Everton and Tottenham are known to be in the market for a striker.
And at just 26-years-old, Hernandez would be an ideal addition to any strike force in England"
SUNDAY EXPRESS
1 grudnia 2014, 12:52
Hernandez - czemu nie, szczególnie, że nawet rola rezerwowego nie będzie mu raczej przeszkadzała. Przyzwyczaił się.
1 grudnia 2014, 13:34
RAFO THFC napisał(a):
Może będzie "King is back" ...sierpień 2018....otwarcie nowego stadionu i powrót króla (Bale ma kontrakt do 2019 roku)
Ledley w 2018 to już stary będzie, a innego króla z WHL nie kojarzę
1 grudnia 2014, 15:26
racja - Wduwek - zagalopowałem się
1 grudnia 2014, 15:29
niemniej szukanie kogoś w styczniu jest pewne
dla mnie realne typy:
1. Demba Ba
2. Kramaric
3. Huntelaar