Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512583 odsłony

Eidur

1 sierpnia 2013, 00:19

Gomis jak dla mnie ostatnio żadna rewelacja. Są w Lyonie ciekawsi piłkarze, np. Lopez, Lacazette, Gonalons czy Grenier. No i ten lewy obrońca co nam taką bramkę fajną załadował.

A co do Benta - on jest wolnym zawodnikiem, czy jak? Bo to niemożliwe, żeby aż 4 kluby z PL były zainteresowane.

Drugler

1 sierpnia 2013, 05:42

Coraz więcej mediów łączy nas z suarezem , jako następcą bale`a - dobrze , źle? Jak będzie bił tyle samo goli co sezon temu to niech już dzisiaj wbija : Suarez-Soldado-DiMaria ;)

Bajt

1 sierpnia 2013, 06:27

Hotspur Related @HotspurRelated

Sky Italia reporting we rejected Madrid's 70 million plus Coentrão offer for Bale stating we want the 70 million plus Modrić or Di Maria.

olivier

1 sierpnia 2013, 06:36

Nie było mnie pół dnia a tu tyle się zmieniło. Caulker w Cardiff, w sumie sprzedaliśmy go za dobrą kasę. Teraz Bale który chce odejść... W dodatku wszystkie źródła to potwierdzają... Myślę, że najlepszą oferte powinniśmy przyjąć a taka to zdecydowanie by była 75 mln. funtów + Di Maria.

Motorniczy

1 sierpnia 2013, 06:40

W sumie to dobry deal by był. Bale do Realu kasa plus zawodnik i ten Psychol mógłby do nas przyjść. Dobra opcja. Może facet jest pojebany ale to geniusz

Bajt

1 sierpnia 2013, 06:47

Pogubiłem się. O kim mówisz Motorniczy? Psychol mi się od razu z Pepe skojarzył ^^

Motorniczy

1 sierpnia 2013, 06:54

troche inna półka, Pepe to rzeźnik, a Suarez ( o którym mowa jest) ucieka sie do bardziej niekonwencjonalnych rzeczy :P Ale ktoś tu świetnie napisał, jeśli odejdzie Bale i będzie kasa +zawodnik w zapłacie to nie będzie mowy o żadnym nowym zawodniku. Ale na Suarez w tym wypadku trzeba by było wydać 50 baniek z tych 70 które rzekomo Real oferuje. Ale jakby tak spojrzeć na skład wtedy to możemy śmiało walić top 2 a nie 4

Zolter

1 sierpnia 2013, 06:54

Jin: Criscito to boczny obrońca a i pensje w Zenicie pewnie ma nie małą. Raczej nie do wyjecia. Kyriakos to dobry pomysł ale on bedzie strasznie drogi! Toby z Ajaxu albo Rami który też jest na wylocie, to są bardzo sensowne alternatywy.

Przemas1988

1 sierpnia 2013, 07:16

a ja czuje ze jak sprzedamy Garetha to nie bedzie zadnego zastepstwa, cala kasa wyparuje na stadion.

Jak to powiedzial Jamie R o ons : they are selling club "

Drugler

1 sierpnia 2013, 07:24

Przemas1988 napisał(a):
a ja czuje ze jak sprzedamy Garetha to nie bedzie zadnego zastepstwa, cala kasa wyparuje na stadion.

Jak nie będzie zastępstwa za Bale`a , to z AVB możemy się pożegnać , bo podejrzewam , że się wkurwi . Dla mnie najlepsza opcja to : dimaria ( zastępstwo za bale ) , modric / contentrao + 80 mln funtów .

Za te 80 mln ( w części oczywiście ) powalczyć o luisa i spokojnie możemy o mistrzostwo walczyć .

Gan1982

1 sierpnia 2013, 08:15

Zejdzcie wreszcie na ziemie bo aż żal czytać, zróbcie sobie kącik marzeń na Spursmanii i tam wpisujcie bzdury pokroju kupna suareza, albo wydania 50 mln funtów z transferu Garetha.
Wchodzę tu aby przeczytać coś ciekawego, coś w czym może być ziarnko prawdy, a wy pierdolicie nie gorzej niż badboy

Hades

1 sierpnia 2013, 08:44

Serio myslisz, ze jak sprzedamy Garetha to nie wydamy zarobionej z niego kasy? :wysmiewacz:
Napisze Ci jedenastke marzen.
Lloris - Walker, Papadopulos, Vertonghen, Coentrao - Sandro, Paulinho, Dembele - Lamela, Soldado, Chadli.
:kwiatek:

luk19

1 sierpnia 2013, 08:49

Hades napisał(a):
Serio myslisz, ze jak sprzedamy Garetha to nie wydamy zarobionej z niego kasy? :wysmiewacz:
Lloris - Walker, Papadopulos, Vertonghen, Coentrao - Sandro, Paulinho, Dembele - Lamela, Soldado, Chadli.

I wtedy zaczynamy się budzić :D

Gan1982

1 sierpnia 2013, 09:07

Hades napisał(a):

Tak właśnie myślę, co najwyżej wyrwiemy kogoś od realu, dokupimy Soldado, może jakiegoś młodzika i na tym się skończy.

saikor

1 sierpnia 2013, 09:33

SOLDADO oficjalnie ! na facebooku, stronie !

Bajt

1 sierpnia 2013, 09:35

We are delighted to announce that we have reached agreement with Valencia for the transfer of Roberto Soldado subject to medical

tak jest ;D

mosaj

1 sierpnia 2013, 09:36

Oficjalnie: Soldado nasz !

Konkretny transfer, jeszcze info o przedłużeniu kontraktu Bale'a i będę zadowolony :D

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła