Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512580 odsłon

Gan1982

1 sierpnia 2013, 13:42

Diego napisał(a):
Chłopaki, nie wyśmiejcie mnie, ale co byście powiedzieli na Ronaldinho? :mysli: Wiek już nie ten, ale wydaje mi się, że więcej niż 2-5 mln by nie kosztował, a taki piłkarz podnosi zdecydowanie medialność klubu. Poza tym idealnie pasuje do taktyki :D Podobno Turasy o niego walczą ;P

Tylko pytanie, czy on w ogóle chce wrócić do Europy? :bezradny:

Ja tam bym wolał Raula bo to napastnik ze światowego top1 !!! Nawet troszkę lepszy niż Torres hyhy

Walu

1 sierpnia 2013, 13:42

Najlepszy zawodnik w historii. Fajnie by było go zobaczyć w akcji dla Tottenhamu, chociaż to już chyba nie ten poziom

Drugler

1 sierpnia 2013, 13:56

Diego , skoro mówisz o medialności klubu , to od realu trzeba wołać 95 mln euro+di maria , najdroższy piłkarz w historii z tottenhamu ;) Ładna historia na naszych oczach się tworzy , a poza tym nakłoni paru grajków do przyjścia do nas ;)

benio997

1 sierpnia 2013, 14:22

di maria nie da sb rady. Więcej by czasu kontuzje leczył niż grał ...

Gan1982

1 sierpnia 2013, 14:28

Onet to jest dno pokroju marci. W wiadomości o zakupie Soldado, muszą pały pierdolnąć coś o sprzedaży Garetha. Dziwki nie były by sobą. Kiedyś w każdej informacji było o trójce z Dortmundu, a teraz Bale. Dno, muł i wodorosty...

Diego

1 sierpnia 2013, 14:41

Gan1982 napisał(a):
Onet to jest dno pokroju marci. W wiadomości o zakupie Soldado, muszą pały pierdolnąć coś o sprzedaży Garetha. Dziwki nie były by sobą. Kiedyś w każdej informacji było o trójce z Dortmundu, a teraz Bale. Dno, muł i wodorosty

http://mistrzowie.org/539630 :D:D:D

Hades

1 sierpnia 2013, 15:11

Di Maria - :blee: Lubie go, ale do nas by nie pasowal.
Gustavo - po co? Mamy Jake'a.
Hudd - najpierw musi testy przejsc.
Soldado - dobry nabytek, ale oby sie nie skonczylo jak z Ade'm. Jak trojka nowych dobrze wejdzie w druzyne i sezon, to mozemy niezle powalczyc.

Drugler

1 sierpnia 2013, 15:18

Hades napisał(a):
Soldado - dobry nabytek, ale oby sie nie skonczylo jak z Ade'm. Jak trojka nowych dobrze wejdzie w druzyne i sezon, to mozemy niezle powalczyc

Jak soldado nam nie wyjdzie , to już będzie ENTY napastnik który nam niewypalił ;/

Dimitar come back ;D

Gan1982

1 sierpnia 2013, 15:19

Szkoda że Villa do nas nie trafił. Ale byśmy mieli finezyjny atak Villa - Soldado - Bale :)

jin_tae

1 sierpnia 2013, 15:24

Hades napisał(a):
Di Maria - :blee: Lubie go, ale do nas by nie pasowal.
Gustavo - po co? Mamy Jake'a.
Hudd - najpierw musi testy przejsc.
Soldado - dobry nabytek, ale oby sie nie skonczylo jak z Ade'm. Jak trojka nowych dobrze wejdzie w druzyne i sezon, to mozemy niezle powalczyc

Livermoore niestety nadaje się tylko na wypożyczenie...

Arcz

1 sierpnia 2013, 15:30

No do Gustavo to mu póki co daleko

Drugler

1 sierpnia 2013, 15:54

Andros Townsend impressed on loan at QPR from Tottenham last season, and the midfielder admits it may now be time for him to leave White Hart Lane on a permanent basis.

Kogoś trzeba sprzedać , ale szkoda ,że jego :(

mosaj

1 sierpnia 2013, 16:32

Gan1982 napisał(a):
Onet to jest dno pokroju marci. W wiadomości o zakupie Soldado, muszą pały pierdolnąć coś o sprzedaży Garetha. Dziwki nie były by sobą. Kiedyś w każdej informacji było o trójce z Dortmundu, a teraz Bale. Dno, muł i wodorosty

ta tendencja dotyczy nie tylko Polski - w Hiszpanii od pewnego czasu trwa jakaś dziwnie intensywna kampania prowadzona przez Marcę, w Anglii to samo - np. takie Daily Mail podało że pobiliśmy transferowy rekord, ale już w tytule newsa nie omieszkało zapytać, czy jesteśmy gotowi na następny, tym razem Bale'a ... masakra ;) SkySports to samo!

Madness !

Drugler

1 sierpnia 2013, 17:35

mosaj napisał(a):
SkySports to samo!

Skysport to akurat nie jest gazeta , a stacja telewizyjna i podaje wiadomości podane przez inne media . Po prostu rozpowszechnia wydarzenia które inni podali , oczywiście sama też coś tworzy .

smackey

1 sierpnia 2013, 17:49

di maria jest gorszy od townsenda także lepiej niech coentrao przyjdzie na zastępstwo BEA

mosaj

1 sierpnia 2013, 18:07

Drugler napisał(a):
Skysport to akurat nie jest gazeta , a stacja telewizyjna i podaje wiadomości podane przez inne media . Po prostu rozpowszechnia wydarzenia które inni podali , oczywiście sama też coś tworzy

nie gadaj? dobrze wiem czym jest skysports i o to właśnie mi chodzi - również uczestniczy w tym medialnym szaleństwie, z którym mamy styczność od kilku(nastu) dni. Ba, bodajże wczoraj podali "BREAKING NEWS - Bale arrived at Tottenham Training Ground" czy jakoś tak. Czy to jest normalne?

Drugler

1 sierpnia 2013, 18:21

mosaj napisał(a):
nie gadaj? dobrze wiem czym jest skysports i o to właśnie mi chodzi - również uczestniczy w tym medialnym szaleństwie, z którym mamy styczność od kilku(nastu) dni. Ba, bodajże wczoraj podali "BREAKING NEWS - Bale arrived at Tottenham Training Ground" czy jakoś tak. Czy to jest normalne?

Chyba się nie zrozumieliśmy :) Nie chodzi mi o to , że skysport nie podaje bzdetów , bo gdzie się nie wejdzie to takie są i co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości , ale o to że skysport podaje bardziej sprawdzone wiadomości od innych , wystarczy popatrzeć na datę ukazywanych "newsów" , są one opóźnione o kilka/kilkanaście godzin , tak aby były bardziej rzeczywiste , a to że Bale`a nie było na treningu można wytłumaczyć tym , że badboy chce go do qpr ściągnąć .

iZgone

1 sierpnia 2013, 18:24

Real Madrid and Tottenham have reached an agreement over the signing of Gareth Bale. After intense negotiations between both clubs, a verbal deal worth 120 million euros has been agreed upon.

Gareth Bale to Real Madrid will be made official whenever Tottenham are done with 3 reinforcement the team. Soldado already joined. [As]

(powołując się na https://www.facebook.com/Viva.Madrid.RMA)

Mnie to wyjątkowo cieszy. Nie dlatego, że żegnamy najlepszego zawodnika, jaki obecnie występuje na świecie, ale dlatego, że będziemy mieli szansę sprowadzić kogoś, kto będzie w stanie stworzyć dobrą akcje (trochę jak Tom Huddlestone) dobrym, długim podaniem do Soldado.

Robert

1 sierpnia 2013, 18:27

dzisiaj 2 dziwne rzeczy tu przeczytałem:krzyk:

Townsend lepszy od di Marii
Livermore lepszy od Gustavo

a Bale nie sprzedawać, a dlaczego, to Perezowi trzeba mówić nie i chuj:rotfl:

mosaj

1 sierpnia 2013, 18:30

Drugler napisał(a):
Chyba się nie zrozumieliśmy :) Nie chodzi mi o to , że skysport nie podaje bzdetów , bo gdzie się nie wejdzie to takie są i co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości , ale o to że skysport podaje bardziej sprawdzone wiadomości od innych , wystarczy popatrzeć na datę ukazywanych "newsów" , są one opóźnione o kilka/kilkanaście godzin , tak aby były bardziej rzeczywiste , a to że Bale`a nie było na treningu można wytłumaczyć tym , że badboy chce go do qpr ściągnąć

a ja właśnie mam wrażenie, że SkySports strasznie zeszło na psy i z tym podawaniem sprawdzonych wiadomości różnie bywa ...

i też mnie nie zrozumiałeś - Bale jak najbardziej był na treningu i taka właśnie wieść została oznaczona jako Breaking News. Chore, nie?

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła