Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512579 odsłon

Drugler

1 sierpnia 2013, 18:52

mosaj napisał(a):
a ja właśnie mam wrażenie, że SkySports strasznie zeszło na psy i z tym podawaniem sprawdzonych wiadomości różnie bywa ...

Z tym się zgadzam , ale mimo to wciąż jest na czele . Wiadomo nie jest to , to samo co sezon temu , ale wciąż na dobrym poziomie ;)

Ramzes

1 sierpnia 2013, 19:20

Jak to ktoś napisał pięknie, Perezowi trzeba mówić nie i huj. Trzeba pokazać że jest coś ważniejszego niż hajs. Jebac Real, za ten cyrk co odjebali z Garethem.

Diego

1 sierpnia 2013, 19:27

Ramzes napisał(a):
Jak to ktoś napisał pięknie, Perezowi trzeba mówić nie i huj. Trzeba pokazać że jest coś ważniejszego niż hajs. Jebac Real, za ten cyrk co odjebali z Garethem

Przeważnie nie zwracam uwagi na błędy ortograficzne, ale "chuj" pisze się przez "ch". Wybacz za tą poprawkę, ale po prostu nie lubię jak ktoś skraca najważniejszą część mojego ciała o 25 % :D:D:D

mosaj

1 sierpnia 2013, 19:36

COYS News
"Habib Sissoko, Carlton Cole's agent has confirmed the news that he has returned to England to train with Tottenham."

LOL :D ja wiem, że to tylko pomoc w dojściu do formy, ale kto wie, co Boasowi w głowie siedzi ...

trzaskal

1 sierpnia 2013, 19:48

Ramzes napisał(a):
Jaka pedalska.. stylowa

Taką to moja dziewczyna w Lizbonie od murzynów za 20 EUR kupuje :rotfl:

SebastianAlex

1 sierpnia 2013, 21:00

Kupić gościa za 30 baniek i wysłać go RyanAir :D mistrzostwo świata i okolic :D

Diego

1 sierpnia 2013, 21:10

Tottenham ready to spend big for wonderkid Erik Lamela

TOTTENHAM look ready to continue spending big

The north London club have already splashed out on several key signings this season and are now ready to launch an audacious deal to bring Roma's Erik Lamela to White Hart Lane.

Andre Villas-Boas has already seen his squad strengthened by the signings of Nacer Chadli from FC Twente and Brazil international Paulinho from Corinthians.

Lamela impressed for the Serie A side last term, scoring 15 times in 30 starts.

The Argentine international defintely caught the eye of Spurs' new sporting director Franco Baldini, who used to work at the Italian giants.

Gazzetta Dello Sport claims the club are ready to offer around £30m for the 21-year-old, but face a long negotiation period as the Giallorossi aren't looking to sell one of their most sought-after youngsters.

Roma stand to make almost double from the potential deal, having signed Lamela from River Plate in 2011 for £10m, plus add-ons.

Jest tu jakiś ekspert od ligi włoskiej? Warto wyłożyć aż taką kasę na Lamelę? :glupek:

Gan1982

1 sierpnia 2013, 21:28

mysle ze jak wylozylismy 30baniek na Soldado, to wiecej tak drogich transferow nie bedzie. Zwykla plota

Diego

1 sierpnia 2013, 21:30

Gan1982 napisał(a):
mysle ze jak wylozylismy 30baniek na Soldado, to wiecej tak drogich transferow nie bedzie. Zwykla plota

Chyba, że sprzedadzą Bale'a :bezradny:

jin_tae

1 sierpnia 2013, 21:37

Ramzes napisał(a):
Jaka pedalska.. stylowa
dokładnie takie są teraz w modzie to się nazywa styl vintage ;) teraz i faceci chodzą z torbami zamiast plecaków etc

trzaskal

1 sierpnia 2013, 21:39

jin_tae napisał(a):
dokładnie takie są teraz w modzie to się nazywa styl vintage ;) teraz i faceci chodzą z torbami zamiast plecaków etc

Sam jesteś vintage.

wersus

1 sierpnia 2013, 21:47

Jak dla mnie jest pedalska jak cholera. W ogóle skąd temat o odejściu BAE? Po co w ogóle go sprzedawać?

iZgone

1 sierpnia 2013, 23:08

Hm... 30 mln na młodego Lamelę... Nie jest to zły ruch w sumie, napastnik na przyszłość by się przydał. Nie widziałem, jak gra, ale statystyki zdaje się mieć dobre. Tylko dlaczego nie szukamy kogoś za Tom Huddlestone'a, kto rozegrałby nam porządnie akcję? :(
A z młodzików jeszcze ciekaw jestem, czy w końcu jakaś angielska drużyna ściągnie w końcu Lassa Bangourę :D

Diego

1 sierpnia 2013, 23:11

Podobno w razie sprzedaży Bale'a powalczymy o następujących piłkarzy:

-Remy (6 mln funtów)
-Eriksen (15 mln)
-Pjanic (10 mln)
-Lamela (25 mln)
-Pastore (25 mln)

Suma= 81 mln funtów. Myślę, że ściągnięcie tych piłkarzy będzie jak najbardziej realne, ale zamiast jednego z wyżej podanych pomocników, zapewne będziemy chcieli pozyskać jeszcze jednego obrońcę... Oczywiście w razie odejścia Bale'a :tak:

Diego

1 sierpnia 2013, 23:34

Wiem, że już to pisałem, ale gościu ma 21 lat i klub jest w stanie sprzedać go za 15-20 mln. Levy do dzieła! Pytanie tylko, czy ten piłkarz nam się przyda...

Zobaczcie na filmik. Masakra. To tylko filmik, ale czymś posiłkować się trzeba...:tak:

http://www.youtube.com/watch?v=gBAacmxYMug

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła