Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512581 odsłon

Robert

1 sierpnia 2013, 11:45

Drugler napisał(a):
Ten pajac da nam TOP 4 , a może nawet coś więcej

ja tam wole aby robił to Bale:luzik:
teraz ma kilku klasowych zawodników, Soldado Paulinho, Chadli
to moze i być mistrz jak odpalą :cwaniak:

Drugler

1 sierpnia 2013, 11:46

vebq napisał(a):
też jestem przeciwny transferu Suareza, nie dosyć że rasista

Suarez nie jest rasistą , ta cała sprawa ze evra to było wszystko ukartowane , niestety jak wiadomo FA jest pokryte działaczami man utd , więc szybko dostał kare . Mimo wszystko , gdyby suarez do nas dołączył to zacząłby grać dopiero w październiku.

Drugler

1 sierpnia 2013, 11:47

Robert napisał(a):
ja tam wole aby robił to Bale:luzik:
teraz ma kilku klasowych zawodników, Soldado Paulinho, Chadli
to moze i być mistrz jak odpalą :cwaniak:

Też wolę bale`a , ale osobiście sądzę, że suarez to jedyne dobre zastępstwo za walijczyka .

vebq

1 sierpnia 2013, 11:58

Zakoncz z tym Suarezem, The Reds go do nas do nie puszczą to raz, a dwa on chce grać w LM.

Robert

1 sierpnia 2013, 11:59

na tą chwile niewielu moze go zastąpić i raczej nie jest to Suarez ;)

a co myslicie o Luisie Gustavo ? podobno na wylocie z Bayernu to moze nie bedzie drogi, a moze zastąpić Parkera i Huda;P

vebq

1 sierpnia 2013, 12:00

a co do tego rasizmu, to nigdy się w sumie nie dowiemy jak to było.. po co Evra miałby to wymyślać? Zwłaszcza że to kapitan a jakieś zmyślone bajki to kiepskie świecenie przykładem

vebq

1 sierpnia 2013, 12:02

Luiz Gustavo mega grajek, ale mamy Sandro który też jest mega. Od przybytku niby głowa nie boli ale pewnie nie chciałby małej tygodniówki ten Gustavo a nie jesteśmy $hitami żeby rezerwowemu płacić nawet te 100k

Spursiak

1 sierpnia 2013, 12:05

Jeśli prawdą jest to, że Bale odejdzie to może w meczu z Monaco zmiana w 89 minucie i szpaler zrobiony przez zawodników?

Drugler

1 sierpnia 2013, 12:27

Spursiak napisał(a):
Jeśli prawdą jest to, że Bale odejdzie to może w meczu z Monaco zmiana w 89 minucie i szpaler zrobiony przez zawodników?

I andre villas boas czeka z szampanem ...

Spursiak

1 sierpnia 2013, 12:28

Drugler napisał(a):
I andre villas boas czeka z szampanem

Skąd to wiesz? podaj źródło. :D

Robert

1 sierpnia 2013, 12:37

wątpie aby aż tyle zarabiał, on moze miec wynagrodzenie pokroju Parkera albo i mniejsze jak takie Wolsburgi i inni z bundesligi go chcą;p

Spursiak napisał(a):

Jeśli zacznie wymuszać transfer i sie go sprzeda, to po co ma grać w sparingu? i to jeszcze tak długo:mysli:

benio997

1 sierpnia 2013, 13:09

Bale jeżeli to prawda i chce odejść to z niewolnika nie mam pracownika. To powinnyśmy go sprzedać tm bardziej za tyle hajsu. A kupić kogoś z dwójki:
-Erik Lamela
-Adem Ljajic
A najlepiej dwóch ;d

Ozzy

1 sierpnia 2013, 13:11

A ja gdzieś wyczytałem, że jak Bale odejdzie to Pastore ma przyjść jako zastępstwo :)

Drugler

1 sierpnia 2013, 13:21

Ozzy napisał(a):
A ja gdzieś wyczytałem, że jak Bale odejdzie to Pastore ma przyjść jako zastępstwo :)

To samo pisałem , lecz zostałem szybko odesłany na ziemie :)

Spursiak napisał(a):
Skąd to wiesz? podaj źródło. :D

Badboy ma kuzyna sąsiada brata w monaco i on organizuje ten mecz.

Diego

1 sierpnia 2013, 13:21

Ozzy napisał(a):

Jestem przeciwny. Jego statystyki nie są najlepsze, a trzeba dodać, że gra w słabszej lidze francuskiej. Moim zdaniem idealnym następcą byłby di Maria. Powiedzmy Realowi: 90 mln+ di Maria i czekajmy na to co się wydarzy... :bezradny:

Diego

1 sierpnia 2013, 13:22

Jestem przeciwny. Jego statystyki nie są najlepsze, a trzeba dodać, że gra w słabszej lidze francuskiej, pewnie ma wysokie oczekiwania finansowe. Moim zdaniem idealnym następcą byłby di Maria. Powiedzmy Realowi: 90 mln+ di Maria i czekajmy na to co się wydarzy... :bezradny:

Diego

1 sierpnia 2013, 13:27

Chłopaki, nie wyśmiejcie mnie, ale co byście powiedzieli na Ronaldinho? :mysli: Wiek już nie ten, ale wydaje mi się, że więcej niż 2-5 mln by nie kosztował, a taki piłkarz podnosi zdecydowanie medialność klubu. Poza tym idealnie pasuje do taktyki :D Podobno Turasy o niego walczą ;P

Tylko pytanie, czy on w ogóle chce wrócić do Europy? :bezradny:

Bajt

1 sierpnia 2013, 13:32

Robert napisał(a):
wątpie aby aż tyle zarabiał, on moze miec wynagrodzenie pokroju Parkera albo i mniejsze jak takie Wolsburgi i inni z bundesligi go chcą;p

Wolfsburg akurat to bardzo bogaty klub ;)

A co do Gustavo to byłbym za pod warunkiem sprzedaży Hudda i Parkera. Na tygodniowki by starczylo gdyby udalo sie gdzies tych dwoch gentlemenow pogonic ;)

Uwielbiam Ronaldinho ale wątpie w jakiekolwiek szanse na jego ściągnięcie :P

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła