Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512582 odsłony

trzaskal

1 sierpnia 2013, 09:38

Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 9 min
We are delighted to announce that we have reached agreement with Valencia for the transfer of Roberto Soldado subject to medical. #THFC

Mr_Johny

1 sierpnia 2013, 09:51

mosaj napisał(a):
Oficjalnie: Soldado nasz !

Konkretny transfer, jeszcze info o przedłużeniu kontraktu Bale'a i będę zadowolony :D

No bylo by pieknie :) Soldado bedzie robil ro ote jak van Persie mowie wam :)

jin_tae

1 sierpnia 2013, 10:23

mosaj napisał(a):
Oficjalnie: Soldado nasz !

Konkretny transfer, jeszcze info o przedłużeniu kontraktu Bale'a i będę zadowolony :D

Albo o sprzedaniu Bale(jeśli rzeczywiście poszedł do Levy i chce spadać) wtedy chcę info o Suarezie left backu(Nagatomo/Baines) i Fellainim. To tak aby się pomarzyć.

kamildoman

1 sierpnia 2013, 10:27

Jaki Suarez???? Nie chce tego pajaca u nas w drużynie, jak patrzę na jego grę to mam ochotę zmienić kanał. Pomijając duże umiejętności, to jego zachowanie jest tragiczne. NIE DLA SUAREZA

Przemas1988

1 sierpnia 2013, 10:39

ponoć jest dogadanie na 120 mln , tylko jeszcze niewiadomo czy jacys zawodnicy beda w to wchodzic czy sama kasa, ponoc real woli sama kase, a AVB chce czas na zastepstwa.

Dziennik hiszpanski AS

Ramzes

1 sierpnia 2013, 10:49

Zajebiscie ze mamy Soldado :)

Ale ten Perez to pajac, we wszystkim trzeba miec umiar, ale jak widać on nie zna tego pojęcia.

Walu

1 sierpnia 2013, 11:11

Drugi raz w tym roku bijemy rekordową kwotę transferu. Albo wujek Lewis rzucił kasą, albo już wydajemy pieniądze, które dopiero dostaniemy za Bale :bezradny:

Ramzes

1 sierpnia 2013, 11:12

Juz przed sezonem mowilo sie ze jest kasa na wzmocnienia i ew. hajs z Bale'a nie ma tu nic do rzeczy

vebq

1 sierpnia 2013, 11:12

W końcu napadzior z prawdziwego zdarzenia! Soldado, witamy!

Robert

1 sierpnia 2013, 11:21

Walu napisał(a):
Drugi raz w tym roku bijemy rekordową kwotę transferu. Albo wujek Lewis rzucił kasą, albo już wydajemy pieniądze, które dopiero dostaniemy za Bale :bezradny:

oby to było to co sypneli:)

póki co jesteśmy jakieś 40mln funtów na -

Przemas1988

1 sierpnia 2013, 11:25

W gaszczu tych gwiazd chetnie bym przeczytal o transferze Parkera i Toma

Drugler

1 sierpnia 2013, 11:26

kamildoman napisał(a):
Jaki Suarez???? Nie chce tego pajaca u nas w drużynie, jak patrzę na jego grę to mam ochotę zmienić kanał. Pomijając duże umiejętności, to jego zachowanie jest tragiczne. NIE DLA SUAREZA

Ten pajac da nam TOP 4 , a może nawet coś więcej .

jin_tae

1 sierpnia 2013, 11:32

Drugler napisał(a):
Ten pajac da nam TOP 4 , a może nawet coś więcej

Wściekliznę? :rotfl::F

vebq

1 sierpnia 2013, 11:35

też jestem przeciwny transferu Suareza, nie dosyć że rasista to jeszcze idiota, nie lubię chuja. Może umiejętności ma ale jeżeli już Bale miałby odejść to doszły mnie słuchy że Mou chce się pozbyć Maty..

Mr_Johny

1 sierpnia 2013, 11:40

No Mata bylby idealny, gral w Valencii z Soladado, tyle, ze to nierealne zeby go wyciagnac :x

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła