Spursmania.org

Forum · Transfery

Transferowe lato 2013

5482 wpisy · 512492 odsłony

olivier

16 sierpnia 2013, 16:08

Do zamknięcia okna transferowego jeszcze dwa tygodnie. Tak wogóle to Roma potrzebuje pieniędzy, wszystkie media podają, że Roma skłonna jest sprzedać obu i dlatego dzisiaj spotykają się z agentem Erika bo chcą zaakceptować naszą ofertę.

Tak wogóle to z Lamelą potwierdza nawet Sky Sport Italia ;)

KonradM

16 sierpnia 2013, 16:14

olivier napisał(a):
Do zamknięcia okna transferowego jeszcze dwa tygodnie. Tak wogóle to Roma potrzebuje pieniędzy, wszystkie media podają, że Roma skłonna jest sprzedać obu i dlatego dzisiaj spotykają się z agentem Erika bo chcą zaakceptować naszą ofertę.

No oby oby :)

Efendi6

16 sierpnia 2013, 16:15

Wolał bym zdecydowanie Lamelę choć droższy. Ale talent z niego już jest. A za parę lat?.. Tylko co z ANDROSEM?!! Szkoda mi by go było sprzedać.;( A on sam się wypowiedział że chce grac,a nie być tylko wypożyczany.

olivier

16 sierpnia 2013, 16:16

Co prawda Roma chce sprzedać Erika, ale ponoć on nie za bardzo chce odchodzić z Włoch.

Efendi6

16 sierpnia 2013, 16:18

To łykać tego Osvaldo za 15 mil. Nic o nim mi nie wiadomo. Ale może może. :mysli::mysli::mysli:

KonradM

16 sierpnia 2013, 16:19

olivier napisał(a):

A podaj jak możesz link do sky italia z tym newsem :)

KonradM

16 sierpnia 2013, 16:20

olivier napisał(a):
Co prawda Roma chce sprzedać Erika, ale ponoć on nie za bardzo chce odchodzić z Włoch

Teraz zarabia chyba 1,2 mln eur za rok, a u nas spokojnie 4 może dostać także jak zobaczy czek i pogada z baldinim to może być dobrze :)

Zolter

16 sierpnia 2013, 16:39

Nie czytajcie i nie powtarzajcie głupot. ROMA NIE CHCE SPRZEDAĆ LAMELI, CHCE SPRZEDAĆ OSVALDO (za jego głupie zachowania). Roma też NIE POTRZEBUJE PIENIĘDZY bo nie ma takich długów jak kluby hiszpańskie wiec nie ma żadnego przymusu do sprzedaży. Wszystko ładnie tylko Lamela jest strasznie drogi (35-40mln!) i on gra na boku ataku, to nie jest typowa 9. Jeśli ma odejść Bale to tak, w innym przypadku niezrozumiały dla mnie ruch.

Gość

16 sierpnia 2013, 16:54

a Bale to nie boczny obrońca, a potem skrzydłowy? Dziś gra jako typowa "9". A Ronaldo? To samo przecież, tylko że bez epizodu w obronie :ok: Wiadomo, że Lamela za drogi na nasze warunki, ale jest młody i bez problemu nauczyłby się grać za napastnikiem, albo nawet stricte jako napastnik.

Gość

16 sierpnia 2013, 17:07

Grał jako obrońca pół kariery, więc to, że teraz nie jest obrońcą to oczywista oczywistość, ale nominalnie zaczynał jako obrońca, potem przesunięto go na skrzydło, a teraz przy AVB jest wolnym elektronem. I całe szczęście

Motorniczy

16 sierpnia 2013, 17:10

serio chodzi z tym zatrzymaniem Bale? Skąd Tottenham ma 30-40 baniek na Lamele?

RAFO THFC

16 sierpnia 2013, 17:16

Tottenham go Lamela crazy with increased €40m bid according to Italian media outlets

-- ja pierdole --- nie poznaje tego klubu! :D

Zolter

16 sierpnia 2013, 17:20

Drugler napisał(a):
Zolter : Bale-Soldado-Lamela ?

wygląda zabójczo ale:
Bale zostanie? Co z Lennonem,Chadli i Townsend'em? Czy stać nas na wydanie 35-40mln na wzmocnienie ataku który i tak jest dobrze obsadzony graczami których wymieniłem? Co z ŚO i LO, tam sa potrzebne wzmocnienia!

Raptus1

16 sierpnia 2013, 17:23

Niejaki Joe Lewis otworzył sakiewkę, mówiąc - teraz, albo nigdy.

Motorniczy

16 sierpnia 2013, 17:31

Raptus1 napisał(a):
Niejaki Joe Lewis otworzył sakiewkę, mówiąc - teraz, albo nigdy

Szacun, Tottenham jedzie po top 2 :cwaniak:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Nie pamiętam hasła