Transferowe lato 2013
2 września 2013, 21:14
Diegomir napisał(a):Ja właśnie mam dylemat czy czekać do końca czy się wyspaća btw okienko w anglii kończy się o północy czasu angielskiego?
o północy, na Sky odliczają i zostało 45 minut
2 września 2013, 21:17
przecież nie przyjechał na wycieczke do Londynu na DD <fuckingkiddingme?>
2 września 2013, 21:29
Specjalnie opoznianili ozila zebysmy nie mogli niczym odpowiedziec
2 września 2013, 21:29
A zresztą pieprzyć to, pewnie jak zwykle z godzine po zamknięciu będą dochodziły informacje. Spadam stąd pozdr
2 września 2013, 21:38
Sessegnon w WBA i ponoć Sunderland zarzuca sieci na naszego Sigurdssona, oferta Ade + 15 mln. funtów za Torresa jest przez Chelsea rozpatrywana NIE odrzucona. Możliwe wypożyczenie Alvaro Pereiry z Interu.
2 września 2013, 21:39
Tak się zastanawiam, jaki jest sens zostawiania transferów na ostatnią minutę/sekundę? Czy to nie jest przypadkiem ugadane i robione pod publiczkę? Teraz w Barry wbija do Evertonu(do budynku) a przecież to wypożyczenie spokojnie można było w ciągu dnia zrobić.
2 września 2013, 21:39
olivier napisał(a):Sessegnon w WBA i ponoć Sunderland zarzuca sieci na naszego Sigurdssona, oferta Ade + 15 mln. funtów za Torresa jest przez Chelsea rozpatrywana NIE odrzucona. Możliwe wypożyczenie Alvaro Pereiry z Interu
2 września 2013, 21:42
Raczej juz nikogo nie kupimy , zbyt mało informacji na tematy czy o kogoś się staramy.
2 września 2013, 21:46
Dajcie spokój z tym Ozilem. 50mln euro? Nie chciałbym żeby nasz zespół tyle wyłożył za niego bo jakoś nigdy mi on nie przypadł do gustu. Co z tego, że Anale kupili jego jak obronę i atak bez szału mają, a jeden transfer ich nie zbawi. Ja jestem mega zadowolony z naszego okna i teraz pozostaje zgrac ten zespół by zaczął strzelać bramki bo w ostatnich 3 ligowych meczach tylko 2 bramki i do tego 2 z karnych, a nie z akcji więc lipa...
2 września 2013, 21:46
Ozil spoko transfer, ale patrząc że on w hiszpanii po 60min oddychał rękawami to nie wiem jak on chce w Anglii grać XD no ale spoko poczekamy zobaczymy, cazorla w takim razie na skrzydło, więc wg mnie strzał w stopę ale cóż xD
2 września 2013, 21:59
Tottenham midfielder Tom Carroll has completed a loan move to QPR. #thfc #qpr
2 września 2013, 22:04
na tą chwilę mamy najgorszy zespół z 6 drużyn, które stoczą zapewne walkę o TOP4 ...
---
Każda z drużyn zatrzynała swoich kluczowych zawodników, tylko Spurs amputowali sobie swoją siłę robiącą różnicę.
1. CFC: zatrzymują Mate, Lamps-a podkupują THFC -> Williana
2. MU - RvP i Rooney
3. MC - Żadnych strat - dochodzi A. Negredo
4. LFC - Suarez zostaje (ewentulnie 5 poz.)
5. ARS - Santi i Walcott zostają (ewent. 4 poz.)
6. TOTT - Bale - out ! (ewent. 7-8 poz.)
-------------------------------------------------------
jeśli tabelą do zimowego okienka transferowego będzie wyglądała inaczej będę zaskoczony
---
Każda z drużyn zatrzynała swoich kluczowych zawodników, tylko Spurs amputowali sobie swoją siłę robiącą różnicę.
2. MU - RvP i Rooney
jeśli tabelą do zimowego okienka transferowego będzie wyglądała inaczej będę zaskoczony
2 września 2013, 22:09
Rafo a Ty dalej swoje? Dałbyś już spokój. 90% kibiców wszystkich klubów uważa Koguty za wygranych tego okienka! Włącznie ze mną!
2 września 2013, 22:11
Wygrani, ale potrzeba czasu na zgranie i poukładanie zespołu. A to może oznaczać stratę kilku pkt. Zobaczymy jak będzie. Na papierze jesteśmy mega mocni. Walka o top 4 będzie zacięta jak nigdy.
wyolbrzymiasz
to co ze chelsea zatrzymała Mate jak on nic nie gra u Mou
MU słabo
Arsenal to co ze zatrzymał i kupił tylko Ozila, on nie ma siły grać całego meczu, a ławki to ile oni mają z 3 osoby? grają LM, lige i puchary krajowe, zaraz zobaczysz jak odpadają z nich aby ogarnąć lige albo giną wszedzie;d 2 opcja najbardziej mi sie podoba;d
to co ze chelsea zatrzymała Mate jak on nic nie gra u Mou
MU słabo
Arsenal to co ze zatrzymał i kupił tylko Ozila, on nie ma siły grać całego meczu, a ławki to ile oni mają z 3 osoby? grają LM, lige i puchary krajowe, zaraz zobaczysz jak odpadają z nich aby ogarnąć lige albo giną wszedzie;d 2 opcja najbardziej mi sie podoba;d
Rafo proszę Ciebie, odetchnij bez tej strony i wszelkimi informacjami Spurs przez kilka dni. czytając Twój poprzedni post takie mam odczucie. MI to "dobrze" robiło ja zaczynałem pesymistycznie myśleć...
Bajt napisał(a):Rafo a Ty dalej swoje? Dałbyś już spokój. 90% kibiców wszystkich klubów uważa Koguty za wygranych tego okienka! Włącznie ze mną!
Dokładnie - Bale to nie kurewski Bóg. Nic nam już nie gwarantował w tym sezonie, poza fochem i grą na 1/4 gwizdka. Był Bale nie ma Bale koniec tematu. Mamy nowych lepszych
2 września 2013, 22:13
RAFO THFC napisał(a):na tą chwilę mamy najgorszy zespół z 6 drużyn, które stoczą zapewne walkę o TOP4 ...
---
2. MU - RvP i Rooney
I co z tego, że MC ma Negredo skoro wtopili z Cardiff ? My przergraliśmy z naszym odwiecznym rywalem, sądze, że zajmiemy w tym sezonie miejsce w TOP3 ! Dobrze, że nie ma Bale'a.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.