Transferowe lato 2013
5 września 2013, 13:35
Zawsze są jeszcze wolni agenci którzy są dostępni przez cały rok
to tak apropos Wengera
5 września 2013, 22:01
6 września 2013, 08:47
Dodam jeszcze co do tego Pato, że potwierdziło to BBC i mamy się o niego starać w styczniu. No jest młody jeszcze, może wypaliłby u nas.
6 września 2013, 11:15
olivier napisał(a):Dodam jeszcze co do tego Pato, że potwierdziło to BBC i mamy się o niego starać w styczniu. No jest młody jeszcze, może wypaliłby u nas
W milanie było nie było nastrzelał
Jeszcze niby do końca deadline day staraliśmy się Hernandeza, a jakby nie patrzeć Hernandez miał lepszą skuteczność niż RVP.
Chodzi mi o minuty na boisku a gole, żeby nie było że zostanę potraktowany z buta
6 września 2013, 13:11
olivier napisał(a):Dodam jeszcze co do tego Pato, że potwierdziło to BBC i mamy się o niego starać w styczniu. No jest młody jeszcze, może wypaliłby u nas
ledwo 6 września, a my już zaczynamy gadać o styczniowym okienku
8 września 2013, 17:10
jin_tae napisał(a):ledwo 6 września, a my już zaczynamy gadać o styczniowym okienkupewnie połowa noobów na forach onetu etc czeka już na styczniowe okienko i kolejne wydane miliony przez tottenham
Przynajmniej będzie beka z takich typow, jak ich Levy i Lewis w chuja zrobią i nikogo nie kupią w zimie.
9 września 2013, 13:21
Wpływy z transferów: 127.020.000 €
Wydatki transferowe: 121.875.000 €
czyli zarobiliśmy..... +5.145.000 €
tak na podsumowanie
Wydatki transferowe: 121.875.000 €
czyli zarobiliśmy..... +5.145.000 €
tak na podsumowanie
9 września 2013, 13:29
Michał napisał(a):Przynajmniej będzie beka z takich typow, jak ich Levy i Lewis w chuja zrobią i nikogo nie kupią w zimie.Bo chyba nikt normalny nie spodziewa się kolejnego przyplywu talentów i głośnych nazwisk za 30 mln. Myślę że jakiś LO i napastnik to będzie maks, co nam nasi szefuncie będą w stanie sprezentować.
a ja się spodziewam jednego z tych trzech - Hulk, Pato, Chicharito ...
9 września 2013, 13:57
RAFO THFC napisał(a):a ja się spodziewam jednego z tych trzech - Hulk, Pato, Chicharito
Ja się spodziewam Moutinho(jakby któryś z CM się nie sprawdził) i Radamel na atak.
Pato - kurde nie mam przekonania do niego.
Chicharito - ograny w Anglii good player
Hulk - Zna się z AVB, mimo iż ostatnio nie grał na szpicy jest to dobry piłkarz
9 września 2013, 17:41
Myślę, że Falcao będzie do wyciągnięcia za 60 mln euro ... tylko ta jego pensja 13 mln rocznie --- obecnie chyba największą ma Soldado 4,5 mln GBP
9 września 2013, 18:13
Naprawdę wierzycie, że Levy w zimie, po takim okienku, jakie mieliśmy teraz, wyda 60, 50, czy nawet 30 mln na jednego zawodnika?!
Wiem, że to okno było wyjątkowe, ale nie przesadzacie? Na razie nowi zawodnicy potrzebują czasu na zgranie i pokazanie swoich umiejętności po aklimatyzacji. A do tego potrzebny jest cały sezon, nie jedna runda. Kolejne elementy puzzli, mogłyby zepsuć całą układankę. Andre i tak ma nie lada wyzwanie poskładać drużynę, gdzie połowa to nowi zawodnicy. Jak Defoe i Ade nie spiszą się w roli zmienników to ściągniemy pewnie jakiegoś nowego rezerwowego dla Soldado (może Chicarito). Możliwe, że znowu postaramy się też o Coentrao, jeśli Portugalczyk dalej będzie siedział na ławce w Madrycie...i to będą pewnie wszystkie nasze styczniowe zakupy, na więcej nie ma co liczyć. Nie po takim lecie...
9 września 2013, 20:49
Krórtko i na temat - NIE!Michał napisał(a):Naprawdę wierzycie, że Levy w zimie, po takim okienku, jakie mieliśmy teraz, wyda 60, 50, czy nawet 30 mln na jednego zawodnika?!
dziękuję, koniec wypowiedzi
13 września 2013, 08:54
http://transfery.info/60590,honda-nie-wiem-czy-wybiore-milan za darmo ?? BRAĆ!
13 września 2013, 09:23
dobry grajek, ale mamy już tylu pomocników że pierw trzeba by było z kogoś zrezygnować, zresztą do zimowego okienka jeszcze trochę, trzeba zobaczyć kto z obecnych grajków odpali a kto nie do końca(oby owczywiście odpalili wszyscy ;d )jin_tae napisał(a):http://transfery.info/60590,honda-nie-wiem-czy-wybiore-milan za darmo ?? BRAĆ!
13 września 2013, 10:29
Arcz napisał(a):dobry grajek, ale mamy już tylu pomocników że pierw trzeba by było z kogoś zrezygnować, zresztą do zimowego okienka jeszcze trochę, trzeba zobaczyć kto z obecnych grajków odpali a kto nie do końca(oby owczywiście odpalili wszyscy ;d )
Może się mylę, ale lepszy Honda niż Siggy
13 września 2013, 13:38
jin_tae napisał(a):Może się mylę, ale lepszy Honda niż Siggy
Może się mylę, ale lepszy Holtby niż Honda. A przynajmniej bardziej perspektywiczny...
14 września 2013, 22:09
Michał napisał(a):Może się mylę, ale lepszy Holtby niż Honda. A przynajmniej bardziej perspektywiczny...
Może masz rację, ale Holtby u nas nie ma szans na grę i zimą wraca tam gdzie był
14 września 2013, 22:11
kto tak powiedział? czy nie ma szans to się jeszcze okażejin_tae napisał(a):Może masz rację, ale Holtby u nas nie ma szans na grę i zimą wraca tam gdzie był
15 września 2013, 08:34
Arcz napisał(a):kto tak powiedział? czy nie ma szans to się jeszcze okaże
Na kilku forach czytałem, że mają z Schalke jakąś umowę jakby Holtby nie odpalił czy coś, że mogą go wykupić
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.