Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowe lato 2013

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
5 września 2013, 13:29
Niby transfery za nami a tu nadal newsy.
5 września 2013, 13:35
Zawsze są jeszcze wolni agenci którzy są dostępni przez cały rok :)to tak apropos Wengera
5 września 2013, 22:01
6 września 2013, 08:47
Dodam jeszcze co do tego Pato, że potwierdziło to BBC i mamy się o niego starać w styczniu. No jest młody jeszcze, może wypaliłby u nas.
6 września 2013, 11:15
olivier napisał(a):
Dodam jeszcze co do tego Pato, że potwierdziło to BBC i mamy się o niego starać w styczniu. No jest młody jeszcze, może wypaliłby u nas

W milanie było nie było nastrzelał ;) no może to nie Ibra czy Cavani ale 63 w 150 występach, przyzwoity wynik ;)
Jeszcze niby do końca deadline day staraliśmy się Hernandeza, a jakby nie patrzeć Hernandez miał lepszą skuteczność niż RVP.
Chodzi mi o minuty na boisku a gole, żeby nie było że zostanę potraktowany z buta :P
6 września 2013, 13:11
olivier napisał(a):
Dodam jeszcze co do tego Pato, że potwierdziło to BBC i mamy się o niego starać w styczniu. No jest młody jeszcze, może wypaliłby u nas

ledwo 6 września, a my już zaczynamy gadać o styczniowym okienku :D pewnie połowa noobów na forach onetu etc czeka już na styczniowe okienko i kolejne wydane miliony przez tottenham
8 września 2013, 17:10
jin_tae napisał(a):
ledwo 6 września, a my już zaczynamy gadać o styczniowym okienku :D pewnie połowa noobów na forach onetu etc czeka już na styczniowe okienko i kolejne wydane miliony przez tottenham

Przynajmniej będzie beka z takich typow, jak ich Levy i Lewis w chuja zrobią i nikogo nie kupią w zimie. :wysmiewacz: Bo chyba nikt normalny nie spodziewa się kolejnego przyplywu talentów i głośnych nazwisk za 30 mln. Myślę że jakiś LO i napastnik to będzie maks, co nam nasi szefuncie będą w stanie sprezentować. :ok:
9 września 2013, 13:21
Wpływy z transferów: 127.020.000 €

Wydatki transferowe: 121.875.000 €

czyli zarobiliśmy..... +5.145.000 €

tak na podsumowanie :mysli:
9 września 2013, 13:29
Michał napisał(a):
Przynajmniej będzie beka z takich typow, jak ich Levy i Lewis w chuja zrobią i nikogo nie kupią w zimie. :wysmiewacz: Bo chyba nikt normalny nie spodziewa się kolejnego przyplywu talentów i głośnych nazwisk za 30 mln. Myślę że jakiś LO i napastnik to będzie maks, co nam nasi szefuncie będą w stanie sprezentować. :ok:

a ja się spodziewam jednego z tych trzech - Hulk, Pato, Chicharito ...
9 września 2013, 13:57
RAFO THFC napisał(a):
a ja się spodziewam jednego z tych trzech - Hulk, Pato, Chicharito

Ja się spodziewam Moutinho(jakby któryś z CM się nie sprawdził) i Radamel na atak.

Pato - kurde nie mam przekonania do niego.

Chicharito - ograny w Anglii good player

Hulk - Zna się z AVB, mimo iż ostatnio nie grał na szpicy jest to dobry piłkarz
9 września 2013, 17:41
Myślę, że Falcao będzie do wyciągnięcia za 60 mln euro ... tylko ta jego pensja 13 mln rocznie --- obecnie chyba największą ma Soldado 4,5 mln GBP :mysli:
9 września 2013, 18:13
Naprawdę wierzycie, że Levy w zimie, po takim okienku, jakie mieliśmy teraz, wyda 60, 50, czy nawet 30 mln na jednego zawodnika?! :X Wiem, że to okno było wyjątkowe, ale nie przesadzacie? Na razie nowi zawodnicy potrzebują czasu na zgranie i pokazanie swoich umiejętności po aklimatyzacji. A do tego potrzebny jest cały sezon, nie jedna runda. Kolejne elementy puzzli, mogłyby zepsuć całą układankę. Andre i tak ma nie lada wyzwanie poskładać drużynę, gdzie połowa to nowi zawodnicy. Jak Defoe i Ade nie spiszą się w roli zmienników to ściągniemy pewnie jakiegoś nowego rezerwowego dla Soldado (może Chicarito). Możliwe, że znowu postaramy się też o Coentrao, jeśli Portugalczyk dalej będzie siedział na ławce w Madrycie...i to będą pewnie wszystkie nasze styczniowe zakupy, na więcej nie ma co liczyć. Nie po takim lecie... :tak:
9 września 2013, 20:49
Michał napisał(a):
Naprawdę wierzycie, że Levy w zimie, po takim okienku, jakie mieliśmy teraz, wyda 60, 50, czy nawet 30 mln na jednego zawodnika?!
Krórtko i na temat - NIE!
dziękuję, koniec wypowiedzi
:P
13 września 2013, 08:54
13 września 2013, 09:23
jin_tae napisał(a):
dobry grajek, ale mamy już tylu pomocników że pierw trzeba by było z kogoś zrezygnować, zresztą do zimowego okienka jeszcze trochę, trzeba zobaczyć kto z obecnych grajków odpali a kto nie do końca(oby owczywiście odpalili wszyscy ;d )
13 września 2013, 10:29
Arcz napisał(a):
dobry grajek, ale mamy już tylu pomocników że pierw trzeba by było z kogoś zrezygnować, zresztą do zimowego okienka jeszcze trochę, trzeba zobaczyć kto z obecnych grajków odpali a kto nie do końca(oby owczywiście odpalili wszyscy ;d )

Może się mylę, ale lepszy Honda niż Siggy
13 września 2013, 13:38
jin_tae napisał(a):
Może się mylę, ale lepszy Honda niż Siggy

Może się mylę, ale lepszy Holtby niż Honda. A przynajmniej bardziej perspektywiczny... :tak:
14 września 2013, 22:09
Michał napisał(a):
Może się mylę, ale lepszy Holtby niż Honda. A przynajmniej bardziej perspektywiczny... :tak:

Może masz rację, ale Holtby u nas nie ma szans na grę i zimą wraca tam gdzie był
14 września 2013, 22:11
jin_tae napisał(a):
Może masz rację, ale Holtby u nas nie ma szans na grę i zimą wraca tam gdzie był
kto tak powiedział? czy nie ma szans to się jeszcze okaże
15 września 2013, 08:34
Arcz napisał(a):
kto tak powiedział? czy nie ma szans to się jeszcze okaże

Na kilku forach czytałem, że mają z Schalke jakąś umowę jakby Holtby nie odpalił czy coś, że mogą go wykupić

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji