Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowe lato 2013

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2013
21 września 2013, 16:34
Ciekawe wyniki dziś. Co cieszy jeszcze bardziej to Mata i Luiz na trybunach.:P:P:P Myślałem że Chelsea będzie groźna ale narazie wygląda na to że wpada w największy kryzys w erze Abramowicza
21 września 2013, 16:38
chodziło tylko o przenośnie, zaakcentować jak niecierpie rasizmu. Co ja zrobie że jeden mówi zabić drugi do pieca. Jak kogoś tu uraziłem to przepraszam, no oprócz rasistów. EOT
21 września 2013, 17:02
Motorniczy napisał(a):
chodziło tylko o przenośnie,

:wysmiewacz:

to jesteś poetą tego forum:D
21 września 2013, 17:04
Motorniczy napisał(a):
chodziło tylko o przenośnie, zaakcentować jak niecierpie rasizmu.

Wiesz o tym , że nam chodzi o to , że TY jesteś rasistą gdy napisałeś "takich to do pieca"
21 września 2013, 17:10
czyli podsumowując pisząc takich do pieca wydałem na siebie wyrok? A jak napisałbym inaczej np. takich to zabić to nie byłoby problemu? Nie no kurwa leże ziomuś. Pozdrowienia z tej strony

wiesz, no może i źle dobrałem słowa bo to nie miejsce na tego typu słowa ale nie miałem niczego w zamyśle broń Boże :krzyk:
21 września 2013, 17:27
Motorniczy napisał(a):
czyli podsumowując pisząc takich do pieca wydałem na siebie wyrok? A jak napisałbym inaczej np. takich to zabić to nie byłoby problemu? Nie no kurwa leże ziomuś. Pozdrowienia z tej strony

nie było by lepiej:luzik:
21 września 2013, 18:35
Eh , wytłumaczę od początku :

Dla Ciebie nie podanie ręki drugiemu zawodnikowi to rasizm , a sam jesteś rasistą pisząc do pieca i o to nam chodzi , jeśli tego nie rozumiesz to głupi jesteś :x
21 września 2013, 20:32
Wiecie, że nazwa tego tematu to "Transferowe lato 2013" i raczej powinniśmy dyskutować o transferach ??

Transfery Liverpool'u to jakaś pomyłka (z wyjątkiem Toure i bramkarza) :D
21 września 2013, 20:44
zaczeło sie od propozycji transferu;)

dlaczego? niech sie zgrają;)
22 września 2013, 17:49
Sakho to zajebisty stoper, Ilori bardzo perspektywiczny i utalentowany. Do tego Moses na skrzydło, który w Chelsea dostawał mało szans i w końcu będzie mógł rozwinąć skrzydła. Mignolet - jeden z lepszych bramkarzy PL. Alberto też utalentowany. Jak dla mnie tylko ten Aspas straszna pomyłka, drewniany, nic nie daje zespołowi. Więc transfery nie są takie fatalne. Trzeba wziąć pod uwagę, że Liverpool nie ma już takiej kasy i prestiżu (czyt. Ligi Mistrzów), jak jeszcze kilka sezonów temu.
27 listopada 2013, 07:43
HAHA! Mówiłem, że bardziej finansowo by wam się opłacało wziąść Ljajica od Lameli, a czemu to sami zobaczycie :skromny: to nie chceliście słuchać i byliscie madrzejsi :D:D:D POWODZENIA Z MYSTER BALDINIM xD, nie wiem z jakiego powodu tego czlowieka uważacie za znającego sie na czymkolwiek... był w Romie i moge napisac epopeje... ale niech wystarczą fakty miejsc w tabeli za jego kadencji oraz kadencji Pallotty (rekord serii zwyciestw poczatku serie a, w historii calej serie a). Nara Lamusy.

jakby kogos cislo- 4129160
27 listopada 2013, 08:00
wychodzi na to, że miałeś racje - straciliśmy około 20 mln... przynajmniej na tą chwilę tak to wygląda;|
27 listopada 2013, 11:53
Raskolnikovv napisał(a):
Nara Lamusy.

no to nara lamusie:wysmiewacz:

ja tam czekam aż Lamela nauczy sie jezyka i odpali;)

Bale potrzebował kilka lat, a tu mineło ile, 2-3 miesiace i on ma grać jak Bale:rotfl:
22 lutego 2014, 18:59
20 mln..?

30 mln + 5 mln bonusów

o matko... nawet nie wiecie ile tracicie. W sumie naokrągło tracicie więc nic dziwnego. Mówiłem już dawno to co wie każdy, że Baldini jest jaki jest, ale jak wam z nim dobrze to powoedzenia.
22 lutego 2014, 21:04
a kto powiedział ze nam jest dobrze z nim
13 maja 2014, 22:02
mi jest
14 maja 2014, 21:03
30 mln + 5 mln bonusów

---
tych bonusów to chyba się nie doczekają w RZYMIE
--
albo damy im Bambiniego w formie bonusu
14 maja 2014, 21:34
Spoko, jak sprzedamy wcześniej czy później Eriksena, to ta kasa się w niezłym stopniu powinna zwrócić. :)
16 maja 2014, 15:45
To prawda, że Townsend odchodzi?
16 maja 2014, 16:25
Mówi się o zainteresowaniu Evertonu i Newcastle, ale wątpię, aby został sprzedany.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji