Transferowe lato 2013
3 września 2013, 12:25
BTW Widzieliscie kto przyszedl do QPR oprocz BAE i Carrolla? Ladnie sobie Harry poczyna. ;D
3 września 2013, 12:44
Niko ;d kurde tylko wszyscy na wypożyczenia, strasznie krótkotrwałe rozwiązanie, jeśli będą podstawowymi graczami to za rok znów czeka ich budowanie drużyny na nowo, bo to aż 3 graczy (a nie wiem czy przypadkiem jeszcze kogoś nie wypożyczyli)
3 września 2013, 13:37
Kranjcar był jednym z moich ulubionych piłkarzy Spurs zanim odszedł do Kijowa, gdzie wiodło mu się różnie. Myślę, że w QPR pod skrzydłami Harry'ego się odbuduje i życzę mu powodzenia.
Ozil to i dla mnie transfer niezrozumiały. Teraz zapewne albo cofną Cazorlę, albo Hiszpan będzie grał na którejś flance. Jak dla mnie to bardziej by im się przydał jakiś napastnik i defensywny pomocnik w obliczu kontuzji Podolskiego i Diaby.
Przecież to proste, że my byliśmy królami tego okienka w Anglii. Chelsea również porządnie się wzmocniła, pomoc mają najlepszą w Premier League. United i Arsenal ściągnęli po jednym zawodniku z najwyższej półki, który diametralnie ich gry nie odmieni. City ściągnęło kilku naprawdę niezłych zawodników, ale jak dla mnie Soldado>Negredo/Jovetic, Lamela>Navasa, a Paulinho>Fernandinho. Liverpool ściągnął również wielu piłkarzy, ale większość z nich to niewiadome. My w zamian za jedną gwiazdę, mamy kilku naprawdę nieźle zapowiadających się z chłopaków, którzy razem mogą nam dać dużo więcej, niż jeden Bale.
Ozil to i dla mnie transfer niezrozumiały. Teraz zapewne albo cofną Cazorlę, albo Hiszpan będzie grał na którejś flance. Jak dla mnie to bardziej by im się przydał jakiś napastnik i defensywny pomocnik w obliczu kontuzji Podolskiego i Diaby.
Przecież to proste, że my byliśmy królami tego okienka w Anglii. Chelsea również porządnie się wzmocniła, pomoc mają najlepszą w Premier League. United i Arsenal ściągnęli po jednym zawodniku z najwyższej półki, który diametralnie ich gry nie odmieni. City ściągnęło kilku naprawdę niezłych zawodników, ale jak dla mnie Soldado>Negredo/Jovetic, Lamela>Navasa, a Paulinho>Fernandinho. Liverpool ściągnął również wielu piłkarzy, ale większość z nich to niewiadome. My w zamian za jedną gwiazdę, mamy kilku naprawdę nieźle zapowiadających się z chłopaków, którzy razem mogą nam dać dużo więcej, niż jeden Bale.
3 września 2013, 13:53
Panowie jest już jakiś transfer update na 3 września do fm 2013? Zagrałbym naszymi i zobaczył ile można ugrać tym obecnym składem
3 września 2013, 15:42
3 września 2013, 15:56
Motorniczy napisał(a):
Nie ma co się rozwodzić - partnerstwo tyczy siętylko tego, że Real wpłaca nam co roku jakąś kwotę(jeśli dać wiarę FM'owi to około 1 - 2 mln funtów) a gwarantuje sobie pierwokup graczy(jeśli dwie drużyny dadzą taką samą ofertę) i wypożyczanie do nas zawodników na ogranie. Innymi słowy jesteśmy ich klubem satelickim xD
3 września 2013, 15:56
jin_tae napisał(a):Panowie jest już jakiś transfer update na 3 września do fm 2013? Zagrałbym naszymi i zobaczył ile można ugrać tym obecnym składem
Te wszystkie "umiejętności graczy" w FM/Fifie są pojebane , dlaczego? Bale gdy był w tottenhamie miał ( w fifie 13 ) 86 skilla , przeszedł do realu - a rzecz jasna nie grał 3-4 miechy - i mu dali 89 skilla .
Bezsensowne - torres został kupiony za 50 mln euro dlatego ma 85 skilla w fifie a strzela mniej od cazorli który ma 84 ;x
3 września 2013, 16:16
no to czekamy na te "wypożyczenia"
LEvy kolejny diamencik niech sprzeda Barcelonie
3 września 2013, 16:32
Drugler napisał(a):Te wszystkie "umiejętności graczy" w FM/Fifie są pojebane , dlaczego? Bale gdy był w tottenhamie miał ( w fifie 13 ) 86 skilla , przeszedł do realu - a rzecz jasna nie grał 3-4 miechy - i mu dali 89 skilla .
Bezsensowne - torres został kupiony za 50 mln euro dlatego ma 85 skilla w fifie a strzela mniej od cazorli który ma 84 ;x
Co jak co ale w FM'ie Torresowi skille poszły tak w dół, że po sezonie idzie za półdarmo albo na wypożyczenie. To, że Bale 3 miechy nie grał nie oznacza, że jest w słabszej formie. Z nim pewnie tak jak z karyplem Messim nie trenuje 2 miechy i tak jest w zajebistej formie
3 września 2013, 18:24
Motorniczy napisał(a):no to czekamy na te "wypożyczenia"LEvy kolejny diamencik niech sprzeda Barcelonie
Tam do Barcelony
3 września 2013, 19:49
@Jin już jest update na 02.09... Chociaż jeśli chodzi o umiejętności naszych zawodników to dla mnie jakoś to nie za fajnie wygląda.
3 września 2013, 20:41
tmn napisał(a):@Jin już jest update na 02.09... Chociaż jeśli chodzi o umiejętności naszych zawodników to dla mnie jakoś to nie za fajnie wygląda
Pewnie robił ten update kibic Arsenalu
3 września 2013, 23:01
http://imgdino.com/viewer.php?file=87372418987309183988.jpg
ja mimo wszystko mam nadzieję, że BEA wróci do nas
ja mimo wszystko mam nadzieję, że BEA wróci do nas
4 września 2013, 05:44
Podsumowując okienko transferowe , można je zaliczyć do najbardziej udanych w historii . Kupiliśmy światowej klasy napastnika ( narazie u nas tego nie pokazał , ale to pewnie tylko kwestia czsu ) , który nosem wciąga tych hiszpańskich napastników w kadrze - rzecz jasna nie gra w reprezentacji bo odwrócił się od realu
Kupiliśmy dwójkę bardzo młodych i zdolnych chłopaków . Eriksen i Lamela to dobra gwarancja goli i asyst na najbliższe lata . Dobrze , że to my ich zgarnęliśmy a nie czekaliśmy aż inni to zrobią .
Baldini dostarczył nam 2 duże zagadki - paulinho i chadliego . Do tej pory , uważam że te transfery nie były nam potrzebne i za tą kasę mogliśmy kupić Benteke ( coś nam kilku milionów euro do niego brakło ) i powalczyć o lukaku . Mimo wszystko liczę , że pozytywnie mnie zaskoczą
Vladimir Chiriches to transfer uzupełniający ( tak mi się przynajmniej wydaje ) , gdy rose dostanie kontuzję to janek pójdzie na lewą a Chiriches będzie walczył o miejsce z kaboulem bądź wygryzie ze składu michała.
Opchnęliśmy big toma , parkera , dempseya ( jego chyba bardziej szkoda od Bale`a ) , bale i kilku innych na wypożyczenie za ogromne pieniądze - tak na prawdę to każdy klub który kupował naszych zawodników przepłacał za nich.
Oczywiście zawsze stracenie największej gwiazdy zespołu to ogromna strata , ale ( myślę , że się ze mną zgodzicie - oprócz rafo
) godnie go zastąpiliśmy . Szkoda ,że bale odszedł ale jak tak bardzo chce się podlizywać żelusiowi to proszę bardzo
Kupiliśmy dwójkę bardzo młodych i zdolnych chłopaków . Eriksen i Lamela to dobra gwarancja goli i asyst na najbliższe lata . Dobrze , że to my ich zgarnęliśmy a nie czekaliśmy aż inni to zrobią .
Baldini dostarczył nam 2 duże zagadki - paulinho i chadliego . Do tej pory , uważam że te transfery nie były nam potrzebne i za tą kasę mogliśmy kupić Benteke ( coś nam kilku milionów euro do niego brakło ) i powalczyć o lukaku . Mimo wszystko liczę , że pozytywnie mnie zaskoczą
Vladimir Chiriches to transfer uzupełniający ( tak mi się przynajmniej wydaje ) , gdy rose dostanie kontuzję to janek pójdzie na lewą a Chiriches będzie walczył o miejsce z kaboulem bądź wygryzie ze składu michała.
Opchnęliśmy big toma , parkera , dempseya ( jego chyba bardziej szkoda od Bale`a ) , bale i kilku innych na wypożyczenie za ogromne pieniądze - tak na prawdę to każdy klub który kupował naszych zawodników przepłacał za nich.
Oczywiście zawsze stracenie największej gwiazdy zespołu to ogromna strata , ale ( myślę , że się ze mną zgodzicie - oprócz rafo
4 września 2013, 09:05
Tottenham będzie kreował trzecią konkurencyjną siłę w Hiszpanii sprzedając piłkarzy do Atletico. CiekawePatricziwwersjiBeta napisał(a):Tam do BarcelonyDo Atletico będzie bardziej bolało
5 września 2013, 08:28
Ciekawe bo ponoć Spurs byli zainteresowani Pato, zaoferowali Corinthians mniej niż Brazylijczycy Milanowi zapłacili za zawodnika - czyli mniej niż 15 baniek euro. A szkoda bo byli skłonni oddać go za te 15 baniek. Podobno Koguty mają powalczyć o niego zimą
5 września 2013, 08:37
Pato? a przestały łapać go kontuzje?
on miał problemy z mięsniami bo za szybko urósł
on miał problemy z mięsniami bo za szybko urósł
5 września 2013, 08:39
trudno mi powiedzieć ziomuś, nie śledziłem nigdy jakoś jego kariery a tym bardziej teraz kiedy odszedł do Brazylii
5 września 2013, 11:38
5 września 2013, 12:08
Motorniczy napisał(a):
Jakiś głupi ch...j zrobił z Knoxville'a Wengera. Nie robi się z porządnych ludzi starych arsenalowych capów!!
BTW Kto czeka na nowy film Knoxville'a BAD GRANDPA?
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.