Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Transferowe lato 2016

Forum dyskusyjne » Transfery » Transferowe lato 2016
17 maja 2016, 08:13
Sawik napisał(a):
Jego klauzula odejścia wynosi 60 milionów euro. Ponadto jest podstawowym zawodnikiem Atletico Madryt, które w ciągu trzech lat po raz drugi awansowało do finału Ligi Mistrzów.

Z całym szacunkiem, ale na dzień dzisiejszy ten transfer jest niemożliwy do realizacji. Bardziej skupiłbym się na Axelu Wistelu. Granit Xhaka to również realistyczne rozwiązanie

Nie wiedziałem o takiej klauzuli. Jeśli takową faktycznie ma to oczywiście transfer staje się nierealny.
18 maja 2016, 15:06
Jeteśmy łączeni z Schurrle, co myślicie? Ja osobiście bym się ucieszył
18 maja 2016, 16:32
Bardzo dobry piłkarz, ale gdzie Pochettino by go w składzie upchnął?
18 maja 2016, 17:04
Eidur napisał(a):
Bardzo dobry piłkarz, ale gdzie Pochettino by go w składzie upchnął?

Liga, LM, Puchar, Puchar Ligi - myślę, że Poch dałby radę.
18 maja 2016, 18:45
vebq napisał(a):
Jeteśmy łączeni z Schurrle, co myślicie? Ja osobiście bym się ucieszył

Przyznam szczerze, że ja również, bo to zawodnik, który potrafi występować na obu skrzydłach, jako cofnięty napastnik, czy stricte jako napastnik.
18 maja 2016, 18:48
Brytyjski dziennik "Daily Mail" poinformował, że Tottenham Hotspur jest zainteresowany pozyskaniem Calluma Wilsona.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3595590/Spurs-consider-Bournemouth-s-20million-Wilson.html

Przyznam szczerze, że na dzień dzisiejszy to dla mnie kot w worku. Koleś był kontuzjowany przez większość sezonu, a po powrocie na boisko rozegrał sześć spotkań, ale ani razu nie wpisał się na listę strzelców.
20 maja 2016, 15:04
Podobno dotykamy transfer Islama Slimaniego. Informacje podało portugalskie O Jogo. Ktoś go kojarzy z czegoś więcej niż występów na MŚ w 2014?
20 maja 2016, 17:52
Walu napisał(a):
Podobno dotykamy transfer Islama Slimaniego. Informacje podało portugalskie O Jogo. Ktoś go kojarzy z czegoś więcej niż występów na MŚ w 2014?

Słabo. Z islamistów mieliśmy tylko Bentaleba, oby kolonia ciapatych się nie powiększała. Zasadniczo Koguty były wolne od ofensywnego stylu dżihadySStów. Taki to nie zje w ramadan, nie popije, a punkty same się nie zrobią.
20 maja 2016, 19:24
Przecież Chadli też jest ciapaty. Nie wiem jak tam reszta Belgów. Z tym że Chadli ma dodatkowo korzenie Marokańskie, to akurat nie dziwi.
21 maja 2016, 04:30
Walu napisał(a):

Algierczyk ma za sobą świetny sezon w Portugalii, gdzie w 33. meczach zdobył 27 bramek, ale w kontekście jego transferu przewija się kwota rzędu 30 milionów euro, co moim zdaniem jest kwotą wysoką jak za 28-letniego zawodnika.

Chociaż może się okazać, że również w Premier League strzelałby jak na zawołanie.
21 maja 2016, 06:00
Arsenal daje za Xhakę takie pieniądze, że to również przestaje być realistyczne rozwiązanie :)
21 maja 2016, 06:48
Czetnik napisał(a):
Słabo. Z islamistów mieliśmy tylko Bentaleba, oby kolonia ciapatych się nie powiększała. Zasadniczo Koguty były wolne od ofensywnego stylu dżihadySStów. Taki to nie zje w ramadan, nie popije, a punkty same się nie zrobią

Dembele jest muslimem a nikt go w żadnym meczu nie przepchnie...

Generalnie w każdej dziedzinie życia jestem uprzedzony do ludzi tej religii, ale akurat w piłce nie mam z tym problemu - o ile piłkarz nie nosi dzihadżistycznej brody ;p
21 maja 2016, 08:57
Malothein napisał(a):
Dembele jest muslimem a nikt go w żadnym meczu nie przepchnie...

Generalnie w każdej dziedzinie życia jestem uprzedzony do ludzi tej religii, ale akurat w piłce nie mam z tym problemu - o ile piłkarz nie nosi dzihadżistycznej brody ;p

czyli Bentaleba nie lubisz:rotfl:
21 maja 2016, 08:58
Ej, ja noszę bardzo podobną brodę :(

A muslimem nie jestem...
21 maja 2016, 13:21
Wduwek napisał(a):

A muslimem nie jestem

Ty masz brodę? :D
21 maja 2016, 16:32
Akurat wtedy nie miałem, ale na ogół mam ;) Standardowo noszę mniej więcej taką jak na zdjęciu na fb z okazji obrony magisterki.
22 maja 2016, 09:00
Szkoda, że nie interesujemy się Milikiem, bo chciałbym zobaczyć Polaka w tych barwach. 22 lata, będzie się rozwijał.
22 maja 2016, 09:21
Wduwek napisał(a):

A muslimem nie jestem

No właśnie, muslimem nie jesteś :D Więc się nie łapiesz w kryteria mimo brody :)

No za Bentalebem średnio przepadam :)
22 maja 2016, 09:27
Adriano napisał(a):
Szkoda, że nie interesujemy się Milikiem, bo chciałbym zobaczyć Polaka w tych barwach. 22 lata, będzie się rozwijał

Żeby Arkadiusz Milik się rozwijał to potrzebuje regularnych występów, a u nas pewne miejsce ma Harry Kane.

Tak więc nie jestem zwolennikiem transferu Polaka na White Hart Lane, bo życzę mu jak najlepiej. A na pewno to nie jest odpowiedni moment, aby został Kogutem.
22 maja 2016, 11:12
Adriano napisał(a):
Szkoda, że nie interesujemy się Milikiem, bo chciałbym zobaczyć Polaka w tych barwach. 22 lata, będzie się rozwijał

:brawo:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji