TEAM - Here's our starting line-up tonight - Lloris (c), Trippier, Alderweireld, Wimmer, Davies; Mason, Carroll; Onomah, Eriksen, Son; Chadli.
SUBS - here are our substitutes tonight - Vorm, Carter-Vickers, Walker, Bentaleb, Dembele, Lamela, Kane
Roman Weidenfeller, Erik Durm, Łukasz Piszczek, Sven Bender, Mats Hummels, Marcel Schmelzer, Julian Weigl, Gonzalo Castro "GC 27", Henrikh Mkhitaryan, Marco Reus, Pierre-Emerick Aubameyang
Ruskie sopcasty i acestreamy: http://lfootball.ws/19932-europa-league-borussia-dortmund-tottenham.html
BVB vs Spurs 10.03
10 marca 2016, 17:09
10 marca 2016, 17:16
Troszkę Poch odleciał z tym składem. Oby nie zakończyło się tragedią.
10 marca 2016, 17:16
Solidny skład gdyby nie Mason. Ale w ostatnim meczu LE zgarnął bramkę, więc ma moje zaufanie dzisiaj, wyjątkowo. 
Mało kto w nas wierzy, ale moim zdaniem jest szansa na zwycięstwo.
2-2 lub 0-2 powinniśmy zgarnąć.
Mało kto w nas wierzy, ale moim zdaniem jest szansa na zwycięstwo.
2-2 lub 0-2 powinniśmy zgarnąć.
10 marca 2016, 17:22
W drugiej linii i ataku mamy tylko jednego zawodnika z podstawowego składu. Boję się o środek Carroll - Mason. Też mi się wydaję że Poch przesadził. Mógł wpuścić Dembele od pierwszej minuty a dać mu odpocząć z AV.
10 marca 2016, 17:26
Właśnie, szczególnie że gramy następny meczy z AV,tak słabego składu jeszcze w LE w tym sezonie nie było.Smutne, bo chciałem się przekonać co znaczymy na tle mocnego rywala, który chyba w prawie optymalnym składzie.
10 marca 2016, 17:27
10 marca 2016, 17:39
Jak dla mnie przekaz jest prosty - gramy z kontry. Szybcy skrzydłowi, środkowi z ciągiem na bramkę. Może skończyć się to pogromem, ale przy dobrej obronie jest jakaś szansa coś ukłuć.
10 marca 2016, 18:03
Porotował bo musiał. Widział jak spada koncetracja u naszych piłkarzy z powodu zmęczenia
10 marca 2016, 18:30
Gość
Moim zdaniem spokojnie mozna byłoby silniejszy skład wystawić. Kluby grają na 2,3 frontach i daja radę. Została Nam liga i LE, odpuścimy LE, na koniec okaże się, że nic z tego sezonu nie bedzie. Szkoda, bo Poch zabił ta rywalizacje, Tottenham nie ma czego szukac w tym meczu.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.