Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

BVB vs Spurs 10.03

Forum dyskusyjne » Europejski puchary » BVB vs Spurs 10.03
10 marca 2016, 18:54
No, nie jest dobrze.
Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie czego szukać w rewanżu.
W przerwie musi być trzęsienie ziemi w szatni.
10 marca 2016, 18:55
No niestety miałem rację co do obaw o środek Carroll - Mason. I w obronie i w ataku bezużyteczni. Carroll biega próbując coś odebrać czy powalczyć a mam wrażenie że piłkarze BVB wgl nie zwracają na niego uwagi. Mason właściwie to samo chociaż chyba trochę lepiej się ustawia. Żaden nie potrafi przytrzymać i rozegrać piłki, jakoś mądrze rozprowadzić ataku. Najchętniej to bym obu zmienił. Ale w 60 wejdzie Harry za Chadliego, w 70 Lamela za Onomaha (fajny występ jak na razie) a w 78 Dembele za Carrolla. Ehh nie wróżę nic dobrego. Miałem nadzieję na fajny dwumecz ale takim składem to w zasadzie nie mamy czego szukać. Ciężko mieć do niego pretensję ale myślę że trochę Poch przesadził jednak z rotacją.
10 marca 2016, 19:01
Carroll biega próbując coś odebrać czy powalczyć a mam wrażenie że piłkarze BVB wgl nie zwracają na niego uwagi
:D
Ale reszta nie skłania do uśmiechu, a wręcz nie da się tego oglądać. Ktoś kiedyś mówił że mamy dwie równorzędne 11:ok:
10 marca 2016, 19:04
No bo Carroll to niestety nie jest piłkarz, który zrobiłby komukolwiek krzywdę. Jak dla mnie za słaby na Tottenham, ba, nawet w Swansea niespecjalnie sobie radził.
10 marca 2016, 19:10
Brak zmian...
10 marca 2016, 19:13
Nie no, gość wbiega w stojącego w miejscu Masona - faul
Sonem rzuca gość po polu karnym i nic... ._.
10 marca 2016, 19:14
MatMar napisał(a):
No bo Carroll to niestety nie jest piłkarz, który zrobiłby komukolwiek krzywdę. Jak dla mnie za słaby na Tottenham, ba, nawet w Swansea niespecjalnie sobie radził

To jak słaby jest Mason, który powinien ogrywać się w Championship albo League 1 gdyby był parę lat młodszy.
10 marca 2016, 19:14
Poch pewnie liczy na to, że uda się dowieźć tymi rezerwami to 0-1, co w sumie nie byłoby złym wynikiem.
10 marca 2016, 19:15
A mnie wkurwia takie podejście do tego dwumeczu. Skoro są dostępni Dembele, Lamela i Kane to niech grają. Nie gramy z Anderlechtem i nie jest to faza grupowa. Zobaczcie składu Liverpoolu czy ManU, czy oni nie walczą o LM w lidze? A może u nich krają faceci a u Nas baby którzy w marcu nie wytrzymują fizycznie? Błagam... te tłumaczenia, ze walczymy o mistrza. Jak za rok będziemy grali w LM a tym etapie, tez odpuścimy bo w lidze bedziemy walczyć? Tak jakby jedno z drugim sie wykluczało. Trzeba było odpuścić te rozgrywki w grupie, po co w ogóle latać w Europie i męczyć zawodników skoro mogą się cały tydzien przygotowywać w Anglii do ligi. Czekasz tyle na mecz by pózniej zobaczyć taką żenade.
10 marca 2016, 19:16
Dembele. Wracamy do gry :D
10 marca 2016, 19:17
Zoolander napisał(a):
To jak słaby jest Mason, który powinien ogrywać się w Championship albo League 1 gdyby był parę lat młodszy

Mason nieco lepszy, ale też raczej kiepścizna, więc bronić go nie będę :)
10 marca 2016, 19:19
łoo, zaraz nam trójkę wsadzą
10 marca 2016, 19:19
Nie rozumiem dlaczego aż takie rezerwy dzisiaj grają. W lidze mamy dwa dość łatwe mecze. Villa i Bournemouth, a my praktycznie oddajemy pierwszy mecz walkowerem.
10 marca 2016, 19:22
No to chyba po ptokach? Bo jeśli na rewanż wytoczymy najcięższe działa, to byłoby to odrobinę niekonsekwentne, delikatnie rzecz ujmując...
10 marca 2016, 19:22
Cieszyłem się na dzisiejszy mecz, ale Poch mówiąc łagodnie przekombinował dziś z takim środkiem licząc, że tak słabym środkiem znów uda nam się jak z Viollą zdobyć bramkę i będziemy w grze. Nic na razie wierzymy i oglądamy dalej ale nasza gra nie napawa optymizmem.
10 marca 2016, 19:23
Jak tak dalej pójdzie, to świetny sezon przeistoczy się nagle w sezon beznadziejny.
10 marca 2016, 19:28
wykrakałem :(
10 marca 2016, 19:29
Dzieci we mgle
Po dwumeczu. Nasi mają wyjebane...
Żenada.

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji