BVB vs Spurs 10.03
10 marca 2016, 19:51
My musimy wygrac z AV, a AV nie ma juz nic do stracenia. Zobaczycie, ze moze byc niestety przykra niespodzianka.
Obym sie myliL.
10 marca 2016, 19:52
wrzutka Trippiera podsumowała cały dzisiejszy występ, no nic, olewamy ligę europy i skupiamy się na lidze. Teraz po 3 punkty z Aston Villą.
10 marca 2016, 19:52
Dobrze, że się skończyło.
Jak zaczęliśmy dobrze grać, to sędzia zaczął odpierdalać.
Frustrujący mecz.
Jak zaczęliśmy dobrze grać, to sędzia zaczął odpierdalać.
Frustrujący mecz.
10 marca 2016, 19:53
Apetyt rośnie w miarę jedzenia, a jak zawsze wolę pozostawać realistą. Myślę, że wielu osobom ostatnie sukcesy namieszały troszkę w główce.
Przed sezonem liczyłem na miejsce w TOP6 w Premier League, tak więc jeśli z taką kadrą zajmuje 2 miejsce w lidze, to trzeba się cieszyć i skupić na walce o mistrzostwo.
Nie mamy kadry (zaledwie 22. zawodników), żeby walczyć na tylu frontach. Ponadto połowa graczy, to chłopcy bez większego doświadczenia.
Nie ma co się dziwić, że odpadliśmy z Pucharu Ligi, Pucharu Anglii, a teraz przychodzi kolej na Ligę Europy. Trzeba skupić się na Premier League, bo cel to powrót do Ligi Mistrzów.
Przed sezonem liczyłem na miejsce w TOP6 w Premier League, tak więc jeśli z taką kadrą zajmuje 2 miejsce w lidze, to trzeba się cieszyć i skupić na walce o mistrzostwo.
Nie mamy kadry (zaledwie 22. zawodników), żeby walczyć na tylu frontach. Ponadto połowa graczy, to chłopcy bez większego doświadczenia.
Nie ma co się dziwić, że odpadliśmy z Pucharu Ligi, Pucharu Anglii, a teraz przychodzi kolej na Ligę Europy. Trzeba skupić się na Premier League, bo cel to powrót do Ligi Mistrzów.
10 marca 2016, 19:56
haha, chyba jestem jedyną osobą tutaj, która nie jest wybitnie zawiedziona. jasne, wolałbym żeby wygrali, albo minimalnie przegrali, ale nie zależało mi na tym meczu. przypominam też, że zagraliśmy na wyjeździe z drużyną, która grała na równi z bayernem i która też jest od nas zdecydowanie lepsza a w obecnej formie to top10 europejskie. ciężko mi było uwierzyć, że przejdziemy ich dalej w dwumeczu, teraz jeszcze bardziej w to nie wierzę. jedziemy rezerwami na WHL i skupiamy się na lidze. top4 bardzo prawdopobone a przecież walczymy o mistrza. nawet jak teraz mamy między meczami w miarę łatwych rywali to przypominam, że dopiero w kwietniu się zaczyna konkretnych rywali
10 marca 2016, 20:00
smackey powiem Ci, że ja liczyłem, że jest możliwość przejścia dalej ale pod warunkiem wystawienia optymalnego składu. Widząc jaki skład został dziś wystawiony, mecz oglądałem już na luzie i zastanawiałem się jakie wpier***l dostaniemy. Patrząc na nasze rezerwy, terminarz i lekką zadyszkę kondycyjną patrzę jednak jak przez cały sezon chłodno na nasze top 4. Dla mnie jest ono do wywalczenia, ale czy spokojnie to wątpię.
10 marca 2016, 20:01
Problem polega na tym, że ludzie liczą na jakieś cuda, bo Tottenham walczy o mistrzostwo Anglii.
Panowie, mamy ogromny potencjał, ale na dzień dzisiejszy mamy 22. osobową kadrę, w której połowa drużyny to gracze bez większego doświadczenia.
Panowie, mamy ogromny potencjał, ale na dzień dzisiejszy mamy 22. osobową kadrę, w której połowa drużyny to gracze bez większego doświadczenia.
10 marca 2016, 20:02
Mistrzostwo w słabej lidze...
A z CP w FA Cup graliśmy Kanem i Dembele- nie widzę tu logiki. Mało ambicji w angielskim footbalu, za sezon lub dwa Serie A będzie miało 4 miejsca w LM-im przynajmniej się chce. Bo Spurs grają odrzutami w stylu Davies czy Carroll lub młokosami jak Onomah. Wstyd na Iduna Park, bardziej za grę niż wynik- 63% 38 % posiadanie , strzały 20-3.
A z CP w FA Cup graliśmy Kanem i Dembele- nie widzę tu logiki. Mało ambicji w angielskim footbalu, za sezon lub dwa Serie A będzie miało 4 miejsca w LM-im przynajmniej się chce. Bo Spurs grają odrzutami w stylu Davies czy Carroll lub młokosami jak Onomah. Wstyd na Iduna Park, bardziej za grę niż wynik- 63% 38 % posiadanie , strzały 20-3.
10 marca 2016, 20:10
To nie wina Tottenhamu, że za sezon, czy dwa będą tylko trzy miejsca do gry w Lidze Mistrzów dla Premier League.
Sytuacja wygląda w ten sposób:
Liga Europy<
remier League<Liga Mistrzów.
Nic na to nie poradzimy, że Arsenal, Chelsea, czy Manchester City dają notorycznie dupy w Lidze Mistrzów.
Mamy wąską i niedoświadczoną kadrę.
Ponadto Poch rzadko rotuje kadrą, więc nie ma co się dziwić, że Mason, Caroll, Onomah, czy nawet Chadli grają piach.
Sytuacja wygląda w ten sposób:
Liga Europy<
Nic na to nie poradzimy, że Arsenal, Chelsea, czy Manchester City dają notorycznie dupy w Lidze Mistrzów.
Mamy wąską i niedoświadczoną kadrę.
Ponadto Poch rzadko rotuje kadrą, więc nie ma co się dziwić, że Mason, Caroll, Onomah, czy nawet Chadli grają piach.
10 marca 2016, 20:16
Ja jestem zawiedziony nie tyle postawą - można mieć zastrzeżenia jedynie co do wyboru pomocników i ich gry. Zawiedziony jestem tym, że nie udało się ustrzelić bramki, która mogła być kluczowa w dwumeczu.
Odpuszczanie LE jest zupełnie bez sensu - skończy się to zaraz tym, że nie będziemy bić się o top4 a o top3.
Odpuszczanie LE jest zupełnie bez sensu - skończy się to zaraz tym, że nie będziemy bić się o top4 a o top3.
10 marca 2016, 20:23
Jak się wychodzi na Borussię środkiem Mason-Carroll i skrzydłowym jako wysuniety napastnik, gdzie grał w tym sezonie raz czy dwa, to ciężko liczyć na korzystny rezultat. Mason i Carroll potrafią coś grać jedynie mając obok siebie kogoś naprawdę solidnego jak Dier czy Dembele, razem nic nie potrafią stworzyć.
10 marca 2016, 20:34
,,Jak się wychodzi na Borussię środkiem Mason-Carroll'' to się chyba liczy na niekorzystny wynik. Jak w ostatnim meczu LE, czyli rewanżu na Lane- ten sam środek wystąpi, to pierwszy raz od lat specjalnie tego meczu nie obejrzę- niech sobie Poch sam robi żarty...
10 marca 2016, 20:41
Kurwa latamy do Burkina Faso w fazie grupowej gdzie gramy praktycznie pierwszą jedenastką a jak już wyjdziemy z grupy, przejdziemy pierwszą przeszkodę to wystawiamy rezerwy na najsilniejszego przeciwnika zwłaszcza gdy w lidze mamy teoretycznie łatwiejszych przeciwników. No do chuja gdzie tu logika. Miał być zajebisty dwumecz a wyszło kapsko psa. No wkurwiony jestem jak jeszcze nigdy w tym sezonie.
10 marca 2016, 20:53
Pochowi po prostu zamajaczyło mistrzostwo- i będzie rozgrzeszony jeśli mu się uda. W przypadku top 4 już niekoniecznie.
10 marca 2016, 20:55
Boyd napisał(a):Pochowi po prostu zamajaczyło mistrzostwo- i będzie rozgrzeszony jeśli mu się uda. W przypadku top 4 już niekoniecznie
Awans do LM nie będzie sukcesem?
10 marca 2016, 21:11
Czarosław napisał(a):Awans do LM nie będzie sukcesem?
W top 4 jesteśmy od dawna. To dlaczego nie odpuściliśmy LE wcześniej ? Tylko musimy się błaźnić w dwumeczu z BVB, na który patrzy cała Europa i dla nich jak nie śledzą naszych spotkań nie będzie gadki, że wyszliśmy rezerwami. W świat pójdzie tylko wynik i statystyki oraz to jak angelska piłka jest daleko w dupie.
Skoro Pochettino teraz odpuszcza to odpuszcza tylko przez walkę o mistrzostwo. Chyba sam nie wierzysz w to, że odpuszcza taki dwumecz przed meczami ligowymi z Aston Villą i Bournemouth bo boi się, że z 2 miejsca wypadniemy z top 4 ?
Jestem zły, mega zły. 3:0 to wynik, z którego powinniśmy być zadowoleni oglądając mecz, bo mogło być więcej.
Ciekawe co będzie w przyszłym roku jak w lidzę będzie nam szło. Też odpuścimy ligę mistrzów ? Tak jak niedawno Liverpool, który czekał kilka lat na występy w champions league a jak już w niej grał to wychodził 3 składem na mecz z Realem, żeby skupić się na lidzę i walce o top 4. Czeski film
10 marca 2016, 21:18
Niech tak dalej angielskie drużyny grają w Europie - to wkrótce 3 miejsce w BPL będzie oznaczało kwalifikacje do Ligi Mistrzów...
10 marca 2016, 21:30
Nie zdziwię się, jeśli z TOP4 wypadniemy, a niektórzy o mistrzostwie mówią
Mówiłem, że Pocha podumuję na koniec sezonu, ma jeszcze 9 kolejek
, ostatnie mecze bez rewelacji
. Był sezon gdy mieliśmy 10 pkt przewagi nad Arsenalem i właśnie od marca graliśmy gówno i zajęliśmy 5 miejsce, także z taką grą wypadniemy z TOP4 za najbliżej 3-4 mecze
10 marca 2016, 21:40
a ja się zdziwię jak wypadniemy
pozdrawiam, nie przeżywajcie tego meczu, którego nawet pochettino tak nie przeżywa...
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.