EURO 2012
8 czerwca 2012, 20:16
oby coś ukuł ten Rusek, kibicuje mu w sumie bo Rosja i tak wyjdzie z pierwszego
8 czerwca 2012, 20:43
Buli WTF? Jaki Pav i jakie Spurs! Komentator wyraźnie powiedział, że Pav przegrał rywalizację z Robinem Van Persie
9 czerwca 2012, 08:34
Nasi komentatorzy mają takie pojęcie o tym co mówią, jak ja o kopulacji orangutanów...
9 czerwca 2012, 09:18
tuczi napisał(a):Nasi komentatorzy mają takie pojęcie o tym co mówią, jak ja o kopulacji orangutanów
Jak śmiesz???
A co do naszych Ogrów, to ja mam pytanie do Smudinho: jak to jest, że ich nie zabiegalismy??? Podobno miało byc bez błedów z przeszłości, podobno Grecy są tacy starzy?? Podobno w 10 jest się gorzej bronić?? Jak słyszę, że nic się nie stało, że jestesmy w grze etc, to mi żal tych, którzy w to wierzą. Kurwa dostał skarb w postaci 3 zgranych ludzi z czołowego klubu europejskiego (który poprzedni selekcjoner miał ten komfort?????????) i nawet tego przekuć nie potrafi na coś strawialnego. Ile można jechać na opiniach i szczęściu?? Dla mnie największym błędem tej ekipy jest to ,ze nie ma ludzi z jajami, bo Smuda by sobie rady z nimi nie dał. Szczęsny Borucowi może co najwyżej gałę zrobić i to przy założeniu, że się zgodzi. Ja sieprzez cały sezon dziwiłem dlaczego się nad odbytem tyle osób rozpływa, że on taki mega utalentowany, że tyle już umie, że gra a ... Anale dołowali długo, Fabiański to taka grzeczna pizdencja, w reprezentacji konkurencja średnia.... No to się popisał przy bramce jak mało kto. Za karnego go nie winię, bo to już była jakaś tam konsekwencja błędów - szacunek ,że się nie puszył tylko z godnością zszedł.
9 czerwca 2012, 09:49
Zapomniałem..... Wielkie Brawa dla Żewłakowa, że jako jedyny, po ludzku, bez wyrzutów, powiedział, że ma jednak pretensje do Smudinha. Słusznie, ma prawo mieć każdy kibic. Nie reagował na to ,że jedne mały Grek kręcił Boenischem jak chciał, nie zrobił zmiany, nie zrobił nic. Jeszcze pytanie, dlaczego naszym kapitanem jest Błaszczykowski?? Ja nawet nie marzę o takim Karogunisie, który zagryzłby za swoj kraj, ale kogoś, kto potrafi chociaz upomnieć się o swoje, w cięzszym momencie wrzasnąć, skrobnąć tu i tam, cokolwiek, byle by pokazał ,że czuje się za tą drużynę odpowiedzialny. Dla mnie to niebywałe, Wasyl czy Muraś byliby o niebo charakterniejsi, a i tak nie wiem czy wystarczający.
9 czerwca 2012, 10:00
Błaszczu jest kapitanem bo jest pupilkiem Smudy. No co zrobić. Nie ma graczy z charyzmą, z jajami. Tacy byli Boruc i Żewłakow ale Smuda szybko się ich pozbył
9 czerwca 2012, 10:16
Sorry, znowu mi się po*ebałojin_tae napisał(a):Buli WTF? Jaki Pav i jakie Spurs! Komentator wyraźnie powiedział, że Pav przegrał rywalizację z Robinem Van Persie
9 czerwca 2012, 14:52
Ja mam w sumie tak, ze repra srednio mnie kreci. Oczywiscie im kibicuje, ale najfajniejsze ME to hyly bez Polakow. Nie mialem jakis wielkich oczekiwan wiec czy Smuda zrobil zmiany czy nie to wsio rawno. Bardziej mnie Trzeciak wkurzal. Zgadzam sie z Marcusem, ze szkoda Laskowskiego, ale to chyba sprawka Szpaka. Czy dobrze kojarze fakt, ze Lewandowski obciaza sumienie Trzeciaka?
9 czerwca 2012, 15:46
Piszesz o jego "pobycie" w Legii? Tak, chyba masz rację. To były jego "czasy".
9 czerwca 2012, 16:55
Ja oglądam mecze na BBC i ITV tam są ludzie którzy trochę się znają na footballu, np. Seedorf. A dziś w loży ekspertów jest nasz Harry Redknapp
9 czerwca 2012, 17:05
No właśnie... Trzymajmy kciuki, aby czasem na zapleczu się nie dogadali
(Seedorf jest już wolnym zawodnikiem...)
9 czerwca 2012, 17:13
varba napisał(a):Ja bym zatrudnił Seedorfa w sztabie szkoleniowym i jako scouta
Droga wolna
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.