FIFA WORLD CUP 2014
13 czerwca 2014, 16:50
"
odobno sędzia kłócił się o kasę z federacją Kamerunu jeszcze dłużej niż piłkarze!" - K. Stanowski
13 czerwca 2014, 16:50
Mateuszek napisał(a):Nikogo nie trzeba na LO szukaćco BAE gra to poezja. Nie tylko w defensywie
Dobrze gra ale poczekajmy do meczu z Chorwacją i Brazylią, z takim przeciwnikiem będzie można lepsze wnioski wyciągnæć
13 czerwca 2014, 16:56
Dla mnie Meksyk jest równorzędnym przeciwnikiem dla Chorwacji a od dawna wiadomo że Meksyk ma sposób na Brazylie. Ja nie mam zamiaru niczego ujmować BAE
Meksyk nie jest jakimiś tam cieniasami
13 czerwca 2014, 17:34
Co Wy z tym BAE? W słabym Kamerunie "błyszczy" przeciwko słabym Meksykanom. Nie nadaje się już do nas. Za stary i bez ambicji. Chyba chcemy budować zespół od przyszłościowych zawodników a nie przeszłościowych?
13 czerwca 2014, 17:52
Przynajmniej coś gra a Meksyk nie taki słaby. Dawson to na pewno mógłby podobnie grać... litości. Ale jego to chciałbyś zatrzymać. W sumie śmiechłem
13 czerwca 2014, 17:56
trzaskal napisał(a):Co Wy z tym BAE? W słabym Kamerunie "błyszczy" przeciwko słabym Meksykanom. Nie nadaje się już do nas. Za stary i bez ambicji. Chyba chcemy budować zespół od przyszłościowych zawodników a nie przeszłościowych?
Czy Meksyk jest słaby to się jeszcze okaże, bo czuję że z grupy wyjdą. A Ekotto się nie podniecam, ale uważam, że warto dać mu szansę, bo od Rose gorszy nie jest. Na pewno ma 100 razy lepiej ułożoną stopę niż Danny
13 czerwca 2014, 17:57
Mateuszek napisał(a):Przynajmniej coś gra a Meksyk nie taki słaby. Dawson to na pewno mógłby podobnie grać... litości. Ale jego to chciałbyś zatrzymać. W sumie śmiechłem
Ty rozumnie czytasz? Czy ja coś napisałem o Dawsonie? Wracaj do piaskownicy.
13 czerwca 2014, 17:59
trzaskal napisał(a):Co Wy z tym BAE? W słabym Kamerunie "błyszczy" przeciwko słabym Meksykanom. Nie nadaje się już do nas. Za stary i bez ambicji. Chyba chcemy budować zespół od przyszłościowych zawodników a nie przeszłościowych?
Dlaczego słabym?
13 czerwca 2014, 17:59
Niedawno jak się nad Dawsonem spuszczaliście sie i pisaliście że musi zostać a pisałem to samo co ty teraz to oczywiście zostałem zjebany. A już o coś grajacym BAE to oczywiście trzeba zastąpić młodymi.trzaskal napisał(a):Ty rozumnie czytasz? Czy ja coś napisałem o Dawsonie? Wracaj do piaskownicy
13 czerwca 2014, 18:06
Mateuszek napisał(a):Niedawno jak się nad Dawsonem spuszczaliście sie i pisaliście że musi zostać a pisałem to samo co ty teraz to oczywiście zostałem zjebany. A już o coś grajacym BAE to oczywiście trzeba zastąpić młodymi
Dyskutujesz ze mną czy ze wszystkimi innymi, którzy się "spuszczali"? Dziwna ta dyskusja z Tobą. Ja kończę w zarodku.
13 czerwca 2014, 18:52
SebastianAlex napisał(a):Strasznie dużo nienawiści tutaj ostatnio
Widoczny brak Tottenhamu
13 czerwca 2014, 19:30
Byłem w pracy także nie wiem co sędziowie wyczyniali, poproszę o jakieś info na ten temat.
13 czerwca 2014, 19:49
Blind jaka asysta... A jego nazwisko pojawiało się w kontekście przyjścia w przypadku zatrudnienia De Boera
13 czerwca 2014, 19:54
No, ładnie hasa ten Blind po lewej stronie. Trzeba by się koło niego zakręcić.
13 czerwca 2014, 19:56
asysta i bramka persila bardzo ładne
a co do karnego, mam nadzieje ze kiedyś za takie frajerstwo zaczną karać, mam nadzieje ze hiszpania to przegra do tego 1
a co do karnego, mam nadzieje ze kiedyś za takie frajerstwo zaczną karać, mam nadzieje ze hiszpania to przegra do tego 1
13 czerwca 2014, 20:04
Drukowany karny moim zdaniem, obrońca już poleciał w swoją stronę a Costa wyciągnął nogę, nadepnął mu na kostkę i jeszcze się o niego wywrócił... sędziowanie jest tragiczne jak narazie, pomijając mecz Hiszpanów, to co się działo w meczu Meksyk-Kamerun było nie do pomyślenia... prawie mi kupon nie wszedł przez tego niedorobionego sędziego
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.