Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

FIFA WORLD CUP 2014

Forum dyskusyjne » Reprezentacje » FIFA WORLD CUP 2014
17 czerwca 2014, 18:34
To jak tak ma to działać to niech może puszczą ploty że paru Niemców w tym Mullera chcemy kupić co by turnieju nie wygrali :D
17 czerwca 2014, 18:52
łka-siak pokaże klasę :rotfl:
17 czerwca 2014, 19:43
Walu napisał(a):
Już się oswoił z myslą, że w następnym sezonie będzie gral u nas, więc teraz zaczął dostosowywanie się poziomem do reszty drużyny :P

A co do Vertonghena, to jak tylko pokaże się jakaś sensowna oferta to niech wypieprza z White Hart Lane

Przecież on nie lubi grać na lewej :D Jest za wolny. To był błąd (wielbłąd) ustawienia.
17 czerwca 2014, 20:46
To co wyrabia meksykański bramkarz to już mistrzostwo świata.
17 czerwca 2014, 20:50
Gan1982 napisał(a):
To co wyrabia meksykański bramkarz to już mistrzostwo świata

Jest bez klubu - brać go! W ostatniej akcji miał co prawda farta bo to piłka w niego uderzyła. Ale graty dla Azteków i Inków!
17 czerwca 2014, 21:12
Razem z Anglia - Włochy to były dwa najciekawsze moim zdaniem mecze jak na razie. Tylko bramek zabrakło
17 czerwca 2014, 21:38
Walu napisał(a):
Razem z Anglia - Włochy to były dwa najciekawsze moim zdaniem mecze jak na razie. Tylko bramek zabrakło

A płacz żelusia nie był piękny. Thomas i reszta zagrali koncetowo. :cwaniak: I jak to wielu tu pisało "wróć BAE" :wysmiewacz:
17 czerwca 2014, 21:56
TAK sobie na dawny klasyk Gmocha trafiłem: http://www.youtube.com/watch?v=RWU6Sw-4fAk&feature=kp
17 czerwca 2014, 22:01
Malothein napisał(a):
TAK sobie na dawny klasyk Gmocha trafiłem:
http://www.youtube.com/watch?v=RWU6Sw-4fAk&feature=kp

:brawo:
18 czerwca 2014, 08:12
trzaskal napisał(a):
Jest bez klubu - brać go! W ostatniej akcji miał co prawda farta bo to piłka w niego uderzyła. Ale graty dla Azteków i Inków!

Coś Ci się pogwizdało. Inkowie to nie ta Ameryka. Mniemam , że o Majów chodzi.
18 czerwca 2014, 08:18
Gan1982 napisał(a):
Nie wiem co mu się stało, ale nie przypomina tego samego gościa co rok temu. Jego wartość spada

Amen. Ja rozumiem, że to może nie optymalna pozycja, ale błąd z gatunku debilnych. Unikania takich sytuacji i czytania gry to można by nawet wymagać od Lukaku, jakby jakimś cudem przez 2 minuty był LB. Ogólnie strasznie niepokoi mnie jego głowa, psychicznie jest na tą chwilę cienki w uszach jak cholera. Nie wiem czy się mu popierniczyło, czy jakiś , tak po ludzku, zagubiony jest, ale jak coś spierdoli to po całości.
18 czerwca 2014, 10:13
MARCUS napisał(a):
Coś Ci się pogwizdało. Inkowie to nie ta Ameryka. Mniemam , że o Majów chodzi

Fakt. Pomyłka. Thx
18 czerwca 2014, 11:30
trzaskal napisał(a):
A płacz żelusia nie był piękny. Thomas i reszta zagrali koncetowo. :cwaniak: I jak to wielu tu pisało "wróć BAE" :wysmiewacz:

Był piękny, ale nie powiedział bym, ze ten mecz był ciekawy. To było spotkanie bez historii
18 czerwca 2014, 14:02
Malothein napisał(a):
TAK sobie na dawny klasyk Gmocha trafiłem: http://www.youtube.com/watch?v=RWU6Sw-4fAk&feature=kp

No bez Jacka "śląska cza cza cza" Gmocha to by było smutno oglądać jakiekolwiek mistrzostwa. Mi on tam zawsze poprawia humor. Ogólnie i tak nie jest źle. Przestali dawać mielonego z groszkiem za darmo, to się już Strejlau z Lubańskim nie pokazują. Do tego tak odmłodzili kadrę komentatorów, czasem nawet przyjemnie to sie ogląda/słucha. Zajebiście Mielcarski zagłusza Szpakowskiego, prowadzi komentarz, zdrowo to wygląda. Tylko Ulatowskiego nie mogę zdzierżyć, ale to jest taka flanca co się wszędzie przyjmie. Pierestrojka nawet na Woronicza dotarła :brawo:
18 czerwca 2014, 14:16
Paulinho: "I must play like the Paulinho of Corinthians, not like the Paulinho of Tottenham. I still haven't retrieved my old form yet."

Haha.
18 czerwca 2014, 16:58
Jest jeden powód dla którego Holandia nie wygra mundialu. Ten powód o dziwo nazywa się Robben. Na razie ma szczęście, i trafia do bramki, ale jak przestanie, to jego samolubność spowoduje konflikt w drużynie. A coś czuję że nastanie to prędzej niż później.
18 czerwca 2014, 18:03
A ja myślę, że ten powód nazywa się słaba linia obrony. Vlaar, Martins Indi (który zresztą dzisiaj złapał kontuzję). Jak ktoś ich mocniej przyciśnie, to się pogubią.

Swoją drogą, jestem pełen uznania dla australijczyków :brawo:
18 czerwca 2014, 19:21
Niestety, zapewne się podniosą, ale fajnie się zaczyna. :)
18 czerwca 2014, 19:44
Szacun. Może jednak na tym się skończy. :F
18 czerwca 2014, 19:52
pal licho Australie, grali fajnie ale nie mieli szans. Ale to co robi Chile z Hiszpanami, miodzio :D
Oby tak dalej, bo co jak co, ale Hiszpanom życzę jak najgorzej, czyli może być bilans 0-3 :)

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji