Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

FIFA WORLD CUP 2014

Forum dyskusyjne » Reprezentacje » FIFA WORLD CUP 2014
23 czerwca 2014, 09:02
Eidur napisał(a):
Trzeba przyznać, że Son był dziś naprawdę dobry. Za to w obronie chyba nie widziałem na tym mundialu gorszej gry. Jeszcze słowo na temat Dempseya, czemu on nie grał u nas tak jak w reprezentacji? On naprawdę wiele potrafi, nie poznaję go trochę na tym mundialu.

No i dupa, zremisowali 15 sekund przed końcem...:glupek: Nie zasłużyli, cholera

Clint jest jak GDS. Na mundialu zajebiście, a w klubie lipa. Clint przyszedł i został zjebany przez AVB. Clint się nie nadaje do defensywnego stylu gry i to było problemem.
23 czerwca 2014, 12:01
23 czerwca 2014, 12:22
LVG zaczął narzekać na terminarz. Zaczynam się cieszyć że nie został naszym trenerem, bo co jak co, ale płaczków nie lubię.
23 czerwca 2014, 17:23
jin_tae napisał(a):
A Korea poza Son'em dała d...py.
Algeria śmiga, bo gra w niej najlepszy pomocnik kogutów hahahaha Bentaleb. TS zna się na ludziach :rotfl:

moim zdaniem Nabil grał najsłabiej z piłkarzy Algierii, nic nie dał w ofensywie, podania do najniższego zawodnika, do tego 2 fatalne straty, zero odbioru ...
.
23 czerwca 2014, 18:19
Robert napisał(a):
nie wszystkie, ale każdy co oglądałem to Lukaku wyróżniał sie, na tyle ze ja bym z niego robił 1 napadziora u nas;)

chyba;P
tylko ze na chwile obecną miedzy Lukaku a Bentem jest przepaść, na korzyść Belga

Chciałbym wierzyć, że Lukaku trafi do nas i będzie hitem. Niestety szanse na to są bardzo małe, bo chavski nie robi z nami interesów.

Z tym Bentem to był tylko delikatny, lekko sarkastyczny żarcik. Naturalnie, że teraz przepaść między Bentem, a Lukaku jest ogromna. Miałem na myśli jego statystyki/procenty z lat wcześniejszych. Strzelał pięknie i na zawołanie, a potem... trafił do Spurs ;P
24 czerwca 2014, 17:40
Rekordzistami wśród leżących i płaczących na murawie w 100% są Włosi.. niech już jadą do domu, bo na to sie nie da patrzeć
24 czerwca 2014, 18:09
LOT powinien wyczarterować dreamlinera dla europejskich reprezentacji wracających z mistrzostw. Mieliby duże obłożenie :P
24 czerwca 2014, 18:09
I pojechali... Chielini dodadtkowo z tatuażem na ręku będącym odlewem szczęki Suareza. Ten to też jest zdrowo popierdolony, ojciec 2 czy trójki dzieci al takie coś odwala :D

Btw. https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10478148_1083389515034597_4823518576739839814_n.png?oh=95f0e197f624d2e1ff135b24fd841263&oe=542543FF
24 czerwca 2014, 18:52
Walu napisał(a):
LOT powinien wyczarterować dreamlinera dla europejskich reprezentacji wracających z mistrzostw. Mieliby duże obłożenie :P

:brawo:
.
24 czerwca 2014, 21:05
konkretnie go dziabnął, zresztą nie bez powodu zabolała go górna szczena (dziwnie sie nią wbił;p )

w Holandii, w Anglii i teraz na MŚ ugryzł, ciekawe gdzie bedzie nastepny raz

Suareza powinni zawiesić na wiecej meczy jak Songa, co pewnie wywali urugwaj
24 czerwca 2014, 22:26
Nie zdziwię się jak Suarez już nie zagra na tych mistrzostwach.

A wtedy Kolumbia ogra Urugwaj w 1/8, później Brazylię, a później wygra w półfinale i finale i zostanie mistrzem swiata. Ależ mnie fantazja poniosła :rotfl: W każdym razie bardzo fajną piłkę grają i mecz z Urugwajem zapowiada się na znakomite widowisko. A co by to było gdyby jeszcze Falcao mógł grać w mistrzostwach.

Wydaje mi się, ze jutro może być nieco nudniejszy dzień. Iran nie ogra Bośni, a w grupie E gładko wygrają Francja i Szwajcaria i Helweci awansują dzięki bramce zdobytej w 92. minucie w meczu z Ekwadorem. Z drugiej strony te mistrzostwa są tak nieprzewidywalne, że może jutro też mnie czymś zaskoczą.
25 czerwca 2014, 19:51
26 czerwca 2014, 19:09
Nabil - podstawa na Rosje
Dembele i Janek pomagier Św. Mikołaja - w podstawie na Koreee
Chadli -ława
26 czerwca 2014, 20:11
RAFO THFC napisał(a):
Nabil - podstawa na Rosje
Dembele i Janek pomagier Św. Mikołaja - w podstawie na Koreee
Chadli -ława

Tak jak pisałem po 1 meczu Chadlii już na tych MŚ nie zagra !
26 czerwca 2014, 20:52
Oby Algieria coś wykombinowała w drugiej połowie. A jak nie, to niech teraz Korea jebnie 2 bramki osłabionej Belgii, to chociaż Ruskie nie przejdą.
26 czerwca 2014, 21:17
Brawo, kurwa. :cwaniak:
26 czerwca 2014, 21:57
Teraz tylko Niemcy, potem Francja i Algieria jest w półfinale.
26 czerwca 2014, 22:27
Hades napisał(a):
Teraz tylko Niemcy, potem Francja i Algieria jest w półfinale

:rotfl:

a w defourze włączył sie witsel, dobrze ze za takie granie od razu dają czerwoną, to samo wczoraj z tym ciulem valencią z MU
26 czerwca 2014, 23:52
Akurat jeśli chodzi o Valencię to nie wyglądało to na celowy faul. Walczył o piłkę i na dużej szybkości wyłożył się o nią, nie miał wpływu na to, że jego noga wyląduje na Digne który akurat też wjechał w tą piłkę. Jak dla mnie Valencia powinien zostać na boisku. Za to Defour wyleciał zasłużenie.
27 czerwca 2014, 06:07
Valencia miał prostą noge w kolanie i jak stanął na gościu to jej nie zgiął w kolanie tylko nadal była prosta, dlatego dla mnie czerwona

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji