Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

FIFA WORLD CUP 2014

Forum dyskusyjne » Reprezentacje » FIFA WORLD CUP 2014
21 czerwca 2014, 09:44
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2014/06/500383d03f2a36318ff73191a5f46692_original.gif

tak było, czy tylko ktoś przerobił?:D

Lloris wczoraj miał mur jak w tottenhamie Benzema (Ade) i ten drugi (Paulinho)
21 czerwca 2014, 17:32
Patrząc na dzisiejsze (abstrahując od końcowego wyniku bo mecz jeszcze trwa) męczarnie Argentyny i ich niemoc od razu na myśl przychodzi mi ich zespół z 2006, który zapakował Serbii (wówczas w eliminacjach stracili chyba najmniej goli w Europie, bądź byli jedną z najlepszych defensyw) 6 goli w tym jedną taką:

http://www.youtube.com/watch?v=q5W6vBI3mGE

Co kolektyw to kolektyw i patrząc na ostatnie mundiale oparcie teamu na jednej supergwieździe jest gwarantem, ale braku sukcesu.

Btw. liczba odmian nazwiska Dejagah stworzonych przez Szpaka jest już niezwykle liczna :)
21 czerwca 2014, 21:00
To są najlepsze mistrzostwa od wielu wielu lat. Jestem zachwycony, ilość bramek jaka dotąd padła jest niesamowita !! Ale to co najważniejsze to te emocje !
Faworyci odpadają już w fazie grupowej, mecze są często bardzo wyrównane i grane w ofensywnym stylu. I na koniec nie da się przewidzieć wyniku, gol za gol, sytuacja za sytuacje, drużyna przegrywająca potrafi wygrać mecz, coś fantastycznego !!!!!!!!!
22 czerwca 2014, 12:01
Co za komentarz Darek odpierdala to sie w pale nie mieści :krzyk: kiedy on w końcu poleci? Deżagja i spółka :plask:
22 czerwca 2014, 13:42
kiedy poleci? wtedy jak zechce, to odejdzie ;)

bardziej to bym przyczepił sie tych "ekspertów", bo Mielcarski liczy ze Sanchez i Vidal beda grać w nowym sezonie w dobrym klubie, a Kosowski na Bruno Alvesa mówi Dani Alves (ten z Brazylii) i wiele innych głupot od ekspertów ;)
22 czerwca 2014, 14:23
Hah, cała trójka naszych piłkarzy dziś niestety na ławie, skład Belgów : Courtois, Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vermaelen; Witsel, Fellaini; De Bruyne, Mertens, Hazard; Lukaku.
22 czerwca 2014, 14:56
Trener Belgów wyciąga wnioski. Co ostatnio było? Nasi zeszli to Belgia zaczęła grać. W przeciwieństwie do tego del Boskiego który kisi tych samych wypaleńców i ma efekty co ich zerżneli jak starą prostytutke :rotfl: najgorsza statystycznie ekipa obecnych MŚ :X taki MŚ co już po 2 meczach się pożegnał z obroną. Kompromitacja wieksza niż Włochy 4 lata temu
22 czerwca 2014, 15:29
nasze belgijskie patałachy na ławie :brawo:
jak ich szybko trener zweryfikował :ok:
22 czerwca 2014, 16:48
Nasi na ławie, a Belgia nie porywa(nawet powinna przegrywać 0:2). ;P
22 czerwca 2014, 17:48
Origi pokazał dlaczego nie warto podniecać się Lukaku... :brawo:
22 czerwca 2014, 17:53
Co jak co Romelu jest chyba jednym z niewielu piłkarzy których wartość spada na tym turnieju a nie rośnie :)
22 czerwca 2014, 18:03
Malothein napisał(a):
Co jak co Romelu jest chyba jednym z niewielu piłkarzy których wartość spada na tym turnieju a nie rośnie :)

dla nas lepiej ze spada;)

to tylko dwa mecze przy wszystkich które rozegrał w Anglii
22 czerwca 2014, 18:10
A widziałeś wszystkie mecze, które w Anglii rozegrał? Ja nie, więc jego bramkami się nie jaram. Bent ma chyba lepszy procent... I co z tego? :F
22 czerwca 2014, 18:17
Olać Lukaku. W reprze Belgii jest bardzo dobry zawodnik o dwóch nazwiskach. Według Szpaka grał niejaki Mirales, który zamieniał się czasami w Merialasa. Dobrze, że nie oglądał Kilerów dwóch bo grałby jeszcze "Morelas" cytując Rybę :rotfl:
22 czerwca 2014, 18:25
jin_tae napisał(a):
Olać Lukaku. W reprze Belgii jest bardzo dobry zawodnik o dwóch nazwiskach. Według Szpaka grał niejaki Mirales, który zamieniał się czasami w Merialasa. Dobrze, że nie oglądał Kilerów dwóch bo grałby jeszcze "Morelas" cytując Rybę :rotfl:

Mirales to zapewne forma używana przez Flamandów, o których Dario wspominał na początku transmisji :)

A już na serio - gościa bardzo lubię, tylko trochę szklany jest + nie rozwiązuje problemu 9. Ale na skrzydle mimo to chciałbym go u nas widzieć już od dawna
22 czerwca 2014, 19:30
A Algieria śmiga. :tak:
22 czerwca 2014, 20:05
tuczi napisał(a):
A widziałeś wszystkie mecze, które w Anglii rozegrał? Ja nie, więc jego bramkami się nie jaram. Bent ma chyba lepszy procent... I co z tego? :F

nie wszystkie, ale każdy co oglądałem to Lukaku wyróżniał sie, na tyle ze ja bym z niego robił 1 napadziora u nas;)

chyba;P
tylko ze na chwile obecną miedzy Lukaku a Bentem jest przepaść, na korzyść Belga
22 czerwca 2014, 22:37
kolejny mecz USA i ja znowu tęsknie za Dempseyem. Nie dosyć że zrobiliśmy błąd sprzedając VdV to jeszcze też Clint poleciał.. nie wiem w czym np Sigurdsson albo Townsend są od niego lepsi. Głupotą była sprzedaż tak doświadczonego gracza z takimi umiejętnościami.

https://www.youtube.com/watch?v=TuSADEt65Tc Ostatni gol mój ulubiony.

Mam nadzieję że USA utrze nosa tej Portugalii bo serio grają straszną kupę. Trochę jak my za Boasa :D i w sumie bym się nie zdziwił, na tej imprezie po tym co zrobiła Kostaryka nic mnie chyba już nie zdziwi
22 czerwca 2014, 22:45
Hades napisał(a):
A Algieria śmiga. :tak:

A Korea poza Son'em dała d...py.
Algeria śmiga, bo gra w niej najlepszy pomocnik kogutów hahahaha Bentaleb. TS zna się na ludziach :rotfl:
22 czerwca 2014, 23:35
Trzeba przyznać, że Son był dziś naprawdę dobry. Za to w obronie chyba nie widziałem na tym mundialu gorszej gry. Jeszcze słowo na temat Dempseya, czemu on nie grał u nas tak jak w reprezentacji? On naprawdę wiele potrafi, nie poznaję go trochę na tym mundialu.

No i dupa, zremisowali 15 sekund przed końcem...:glupek: Nie zasłużyli, cholera...

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji