Wigan - Spurs 27.04.2013
27 kwietnia 2013, 15:35
No kurwa i na chuja oni stoją cały czas tu czas ucieka a oni biegają jakby cały mecz był przed nimi a tu 15 minut zostało i zapierdalać trzeba
27 kwietnia 2013, 15:36
No to tym meczem pożegnamy się z ligą mistrzów, znów trzeba będzie sie wsydzić za swoją drużynę w pracy
27 kwietnia 2013, 15:37
12 dodatkowych meczów LE w sezonie to nic? Nasze gwiazdy ruszają się dzisiaj jak wóz z węglem. Widać duże zmęczenie sezonem. Jak dzisiaj przegramy to tylko jakiś cudowny zbieg okoliczności da nam miejsce w Top4.
27 kwietnia 2013, 15:38
Hades napisał(a):NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARESZCIE!
Co nareszcie?
27 kwietnia 2013, 15:40
Prawda jest taka że strzeliliśmy jedną bramkę fuksem, a Wigan walnęło nam dwie po swoich akcjach. Martinez dziś był lepszym trenerem po raz drugi. AVB znowu eksperymenty nie wyszły
27 kwietnia 2013, 15:41
TomHam87 napisał(a):12 dodatkowych meczów LE w sezonie to nic? Nasze gwiazdy ruszają się dzisiaj jak wóz z węglem. Widać duże zmęczenie sezonem. Jak dzisiaj przegramy to tylko jakiś cudowny zbieg okoliczności da nam miejsce w Top4
Czlowieku ogarnij sie. Chesz widzec nasza druzyne w LM, ale LE to juz beeee, bo meczy za duzo. A tam bedzie co? Pogadanki przy kawie kurwa? Zastanowcie sie co wy w ogole piszecie...
27 kwietnia 2013, 15:42
W LM grają drużyny które po 38 kolejkach mają najwięcej punktów - nie ma co gdybać - mnie tez jest przykro - ale kibicowałem Kogutom jak byli w sytuacji Wigan (walczyli o utrzymanie) jak i teraz. pewnie przegrywanie po raz enty frajersko LM to nasz znak firmowy i to boli - ale to taka kogucia karma. szkoda tylko ze anale zawsze nad nami, nawet jak grają piach to i tak nad nami..
27 kwietnia 2013, 15:43
TomHam87 napisał(a):Kone vs Dawson to jest najlepszy obrazek tego meczu!
chyba Vertonghen vs Boyce
27 kwietnia 2013, 15:44
Ale wy mnie wszyscy wkurwiacie już. Zastanówcie sie co piszecie raz kurwa że City wygrywamy to będziemy w LM teraz że nie? Jak panienki jakieś do cholery, jak wiatr zawieje tam i wy. Porażka z takich kibiców
spurs3 napisał(a):W LM grają drużyny które po 38 kolejkach mają najwięcej punktów - nie ma co gdybać - mnie tez jest przykro - ale kibicowałem Kogutom jak byli w sytuacji Wigan (walczyli o utrzymanie) jak i teraz. pewnie przegrywanie po raz enty frajersko LM to nasz znak firmowy i to boli - ale to taka kogucia karma. szkoda tylko ze anale zawsze nad nami, nawet jak grają piach to i tak nad nami
Nic dodac, nic ujac
Najgorsza druga polowa jaka widziałem, zero akcji, jestem ślepy ale tu nikt sie nie wyróznia.
27 kwietnia 2013, 15:47
Z Wigan gramy piach w tym sezonie. Lennon nic nie gra, BAE wniósł gówno i to samo Holtby. 3 genialne zmiany z City, 3 chujowe z Wigan.
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.