Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Wigan - Spurs 27.04.2013

Forum dyskusyjne » Premier League » Wigan - Spurs 27.04.2013
27 kwietnia 2013, 15:56
Dostanę przez nich zawału... Cóż mi pozostaje napisać - wiedziałem, że tak będzie. Naszymi katami nie są ani ManC ani CFC tylko ogóry/dzbany/suchary z Wigan.
27 kwietnia 2013, 15:57
Dempsey, Huddlestone, Defoe, Holtby, Naughton - wypierdalać.
Diego napisał(a):
JAK ZAWSZE. Anale by to strzelili znając ich fart :zly::zly::zly::zly::zly::zly::zly::zly::zly:

akurat fart to my mieliśmy, że skończyło się 2:2.
Kurwaaaaaaaa, całe życie pod górkę. Tak to jest

A wy kurwa kibice? Panienki
Eff_Spurs napisał(a):
Dempsey, Huddlestone, Defoe, Holtby, Naughton - wypierdalać

Dlaczego Huddlestone?
No dobra, teraz trzymać kciuki za ManU, tragicznie jeszcze nie jest.
Eff_Spurs napisał(a):

Czasem trzeba się puknąć w głowe.
27 kwietnia 2013, 15:58
Eff_Spurs co ty pierdolisz? Co złego dzisiaj grał Huddlestone? Jedna z lepszych postaci w meczu. Naughton też nie grał dzisiaj źle.
27 kwietnia 2013, 15:58
Holtbyego to wyjebać trzeba na momencie, co on wnosi do gry? Nichuja, przez ten czas asysta z City. Brawo kurwa brawo
27 kwietnia 2013, 15:59
JA PIERDOLE... CO CHCIAŁ ZROBIĆ TEN DEFOE W OSTATNIEJ AKCJI? SZKODA SŁÓW...
27 kwietnia 2013, 16:00
Eff_Spurs napisał(a):

Huddlestone był dziś razem obok Garetha najlepszy..
Holtby jest w klubie od paru miesięcy..
Defoe to nasz jedyny napastnik...
Dempsey....
Spieli pośladki na ostatnie 5minut, zajebiscie, dramat to był, i znowu nic nie zalezy od nas. Wkurwiajacy ten mecz strasznie. Jaka LM ? z czym do ludzi Powtórze najgorsza druga polowa jaką widziałem, zapytalbym paru zawodników o co im chodziło. Sorry ale stopień wkurwienia osiągnął wllllasnie szczyt.........:wnerw:Ps. a jutro Van Persie pójdzie na kawkkę z Mr butelką i Arsenal jutro wygra.....Ide sie napic
Gościu on ma 23 lata w zespole jest w sumie od niedawna, a Ty chcesz go już sprzedać...
27 kwietnia 2013, 16:01
saikor napisał(a):
Dempsey
Dempsey prawie zawsze strzela jakieś szmaty,które nam ratują dupę :rotfl:
27 kwietnia 2013, 16:03
Całą winę trzeba niestety zrzucić na Levego. Wałkowaliśmy to już setki razy, ale powtórzę znowu- dlaczego ten skąpiec nie wydał kasy na napastnika? :glupek:
27 kwietnia 2013, 16:03
Dajcie spokój gdzie AVB wystawia Naughtona-na lewej stronie prawonożnego, a później gdy sytuacja krzyczy o Lennona wpuszcza BAE. Po ch... gra parker jak na jego pozycji jest HUDD- pomylenie z poplątaniem. Krok wstecz ten sezon-mimo genialnej formy Bale. Jutro bankowe zwycięstwo arse,
27 kwietnia 2013, 16:04
Zjebali ten mecz. Jak tak mieli by grać w finale pucharu, to kurwa w LE by nawet 5:0 dostali. W tym sezonie nie byliśmy gotowi na LM, a w przyszłym, bez Bale'a będzie jeszcze gorzej. Trzeba liczyć, że jakiś dobry piłkarz(albo raczej frajer) się skusi na grę w LE i 5 zespole PL. Ten wynik może poskutkować cofnięciem się w rozwoju, a z budową nowego stadionu niestety czuję, że czeka nas walka w środkowej części tabeli przez 6-7 lat. Trzeba będzie to przetrwać i liczyć, że Tottenham wróci mocniejszy.
27 kwietnia 2013, 16:05
SpursFan09 napisał(a):
Ale wy mnie wszyscy wkurwiacie już. Zastanówcie sie co piszecie raz kurwa że City wygrywamy to będziemy w LM teraz że nie? Jak panienki jakieś do cholery, jak wiatr zawieje tam i wy. Porażka z takich kibiców

Jakoś sobie nie przypominam, żeby ktoś pisał że będzie liga mistrzów po meczu z City. Ludzie pisali że jest szansa na lige mistrzów bo pokonaliśmy trudnego rywala. Największą porażką to jesteś ty, bo znam tu kilka osób z którymi jestem na forum od lat (Zoolander, Tuczi itd.). Co tydzień spotykamy się żeby oglądac mecz niezależnie od wyników. Ty jesteś tu od 3 miesięcy i chcesz ludzi pouczać
Liga Mistrzów :lezkawoku:
Zobaczymy co jutro pokaze Chelsea z grajaca na luzie Swansea i anale z Mulami. A wigan gra jeszcze z analami i moze tez im cos zabierze. Gramy dalej moze i inni spierdola...

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji