Wigan - Spurs 27.04.2013
27 kwietnia 2013, 12:33
Panowie, dobry i stabilny stream potrzebny - taki który nie wywala transmisji, bo chcę ustawić nagrywanie meczu pod moją nieobecność.
27 kwietnia 2013, 13:12
hyhy, zapowiada się ciekawie.
Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton; Dembele, Huddlestone, Parker; Dempsey, Defoe, Bale
Ławka:
Friedel, Assou-Ekotto, Caulker, Carroll, Holtby, Lennon, Sigurdsson
1-4-3-3. Andre szaleje po City, oby się to udało. Dembele w dodatku będzie mógł podejść wyżej, więc powinno być ładnie. Oby się udało.
Lloris; Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton; Dembele, Huddlestone, Parker; Dempsey, Defoe, Bale
Ławka:
Friedel, Assou-Ekotto, Caulker, Carroll, Holtby, Lennon, Sigurdsson
1-4-3-3. Andre szaleje po City, oby się to udało. Dembele w dodatku będzie mógł podejść wyżej, więc powinno być ładnie. Oby się udało.
27 kwietnia 2013, 13:23
ciekawe ustawienie... mam nadzieję, że Big Tom będzie nadążał za akcjami, no i liczę na jego celne podania
27 kwietnia 2013, 13:25
Po ustawieniu widać że będziemy chcieli opanować środek pola, a skrzydła będą domeną obrońców...jeśli to nie zagra na ławce jest: Lennon, Siggy i Holtby.
27 kwietnia 2013, 13:43
Witam wszystkich....Dzis bez narzekania he
na dzieńdobry obstawiam skromne 2:
27 kwietnia 2013, 13:48
varba napisał(a):Widzę, że transmisja jest na C+, a ja już chciałem streamów szukać
I nawet bez Rosłonia
27 kwietnia 2013, 14:00
Ciekawe czy Huddlstone wykorzysta swoją szansę, Parker nie jest za młody i może ktoś będzie musiał go zastąpić.
27 kwietnia 2013, 14:04
Hades napisał(a):Znowu te szpetne koszulki
no właśnie nie wiem dlaczego nie gramy w tych granatowych tylko w tych obrzydliwych...
27 kwietnia 2013, 14:08
TrueYid napisał(a):no właśnie nie wiem dlaczego nie gramy w tych granatowych tylko w tych obrzydliwych
Granatowe przeciwko niebieskim? Poza tym żeby się przedawały to muszą w nich grać
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.