Hades, czy tam Srades. Ogólnie wszyscy wiemy z czym się kojarzy,
Ciekawe rzeczy opowiadasz, bo w jednym wątków na tym forum przyznałeś się, że kibicujesz Realowi Madryt. Miało to miejsce 5 sierpnia 2012 roku. Ani Bale, ani Modrić w tym czasie nie grali w Realu Madryt. Bajki to możesz dzieciom z podstawówki opowiadać
Jak ma się taki gust jak Twój, to wszystko co zachwyca miliony może obrzydzać takich ludzi. Ja i moi znajomi lubimy oglądać się na plaży za ładnymi, zgrabnymi kobietami. Inni wolą brzydkie, grube kobiety. Kwestia gustu, ale śmieszna. Twój widocznie przypada w ten drugi
Widocznie Levy działa w taki sposób, że nie wie jak osiągnąć sukces, bo wyciągnął drużynę z ligowego średnia, aby znowu zmierzać w kierunku, w którym znajdowaliśmy się ileś lat temu. Pisałem. Nie trzeba kupować najlepszych zawodników, wystarczy takich zatrzymywać w drużynie, ale Ty nie jesteś w stanie tego pojąć
Jeżeli kretyn stara mi się coś wmówić, to w myśl tego wychodzi jeszcze na większego kretyna. Wraz z każdym wpisem udowadniasz mi, że jesteś skończonym idiotą, który jeszcze próbuje bezczelnie kłamać, jak to miało miejsce na samym początku
Nie muszę niczego precyzować, bo od tego człowiek jest wyposażony w mózg, aby pewne rzeczy analizować. Wduwek zrobił to bez większego problemu, ale to, że Ty miałeś z tym problemy, akurat mnie w ogóle nie dziwi
Mam się zastanowić nad tym, że ktoś Twojego pokroju stara mi się coś wmówić?
Podałem co najmniej kilka przykładów, udowadniając, że Twoje tezy o racji większości są śmieszne. Nie dociera
Bo niektórzy ludzie są po prostu zbyt inteligentni, aby taki imbecyl jak Ty miałby do mnie przemówić. Kolegami z podwórka możesz manipulować, ale nie mną.
Janusz Korwin Mikke jest oszołomem? To w myśl tego tak wybitne jednostki jak Milton Friedman, Edmund Burke, czy John Locke byli oszołomami, bo opiera się na ich twierdzeniach. Byli to wybitni specjaliści w swoich dziedzinach, ale skąd taki baran jak Ty miałby to wiedzieć