co do Wiplera, szybko zrzekł sie imunitetu i póki co to nic mu nie zrobli
no i co najważniejsze, on popił ale w wolnym czasie a nie w godzinach pracy
RAFO THFC napisał(a):Panowie czy mógłby, ktoś usunąć to zdjęcie AVB które co chwile ukazuje się na niebieskim panelu SPURSMANII i wsadzić tam Mau Pochettino?
jin_tae napisał(a):PS
Sawik doskonale wszystko przeczytałem. Ja sobie po prostu z Ciebie jaja robię, bo na poważnie z Tobą to się człowiek gorzej czuje niż po litrze metanolu
Hades napisał(a):Faktycznie, geniusz. Ludzie w 17 wieku też mieli takie poglądy. Ale w końcu on już od 20 lat ich nie zmienia. To znaczy, że naprawi Polskę.
Sawik napisał(a):Nie mam pojęcia jak człowiek czuje się po litrze metanolu, ale widocznie musisz w takich trunkach gustować, jeśli wypisujesz takie głupoty
SebastianAlex napisał(a):Ta "dyskusja" w dalszym ciągu zmierza donikąd. Niech ktoś będzie mądrzejszy i zakończy to ciszą. Sam nikt się nie będzie produkował. Bez odbioru
Wolff napisał(a):Nigdy jeszcze na tym forum nie omijałem tylu stron prawie nie czytając próbując coś ciekawego dla siebie znaleźć. Panowie może jednak osobny wątek ?
Hades napisał(a):To sobie geniuszu sprawdź kiedy żył John Locke. No, ale skoro używasz nazwisk osób, o których tylko słyszałeś w wypowiedziach innych to się nie dziwię.
Poglądy to może mieć każdy. Ale jak ktoś przez kilkanaście lat trwa w jednym i tym samym(bez żadnego skutku) to wychodzi bardziej na upartego osła niż mądrego polityka. Chociaż to żadna niespodzianka, że tak go lubisz. W końcu ciągnie swój do swego.
jin_tae napisał(a):Rzeczywiście nie masz pojęciawypisując takie brednie(ktoś kto próbował metanolu nie żyje, albo jest przez to niewidomy)
Człowiek różni się tylko tym, że jedni są dobrzy a inni źli. W każdym z nas płynie taka sama krew, a serce u każdego działa w taki sam sposób. Rozróżnianie ludzi pod każdym innym względem prowadzi do rasizmu i wyższości jednych nad drugimi.
Tylko Korwin i tym podobne ludzie uważają, że kobiety są mniej inteligentne, a Europa(unia) to zło piekielne. Na szczęście Korwin jest taką samą przejściową ciekawostką jak Palikot
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.