29 maja 2014, 14:06
Boyd napisał(a):
Sawik TY tak na serio ?
Czy musisz pisać z dużej litery ? Pewnie że nie; możesz też walić inne orty, będziesz co najwyżej uważany za analfabetę i mogą być problemy na maturze

Jaka moja partia, nie przypominam sobie bym kandydował, hehe. Co do zakazu dyskryminacji wynika wprost z Konstytucji RP - nie przerabialiście jeszcze w szkole ?
Co więcej każdy, kto nie jest niewidomy, potrafi rozróżnić kolor skóry, ale tylko żałosny rasista podkreśla rasę człowieka, którego krytykuje, koloru skóry używając jako wyznacznika wartości.
A na dyskryminacji i dogmacie o wyższości jednych nad innymi, podkreślaniu fizycznych odrębności i innymi tego typu bzdetami w stylu genetycznie uwarunkowanych cech- z ,,badań'' dr Mengele -to nie Sawiku cywilizacja europejska jest oparta, tylko co najwyżej III rzesza oparta była.
Nie muszę i nie mam takiego obowiązku. Ponadto nawet nie pamiętam, co na maturze miałem, bo to było już jakiś czasu temu
Ale nie trudno się domyślić na kogo głosujesz

Jakby wynikał tak z Konstytucji RP, to dzieci w szkołach nie uczyłyby się pamiętnego wierszyka "Murzynek Bambo w Afryce mieszka, czarnego koloru jest nasz koleżka", czy nie? To przestań opowiadać głupoty.
Wychodzi na to, że Julian Tuwin dyskryminował czarnoskórych, pisząc ten wiersz. Nie kpij sobie
Ja nikogo nie krytykuję, tylko mówię jak jest. Już dawno przytaczałem Ci wyniki dzieci białych, żółtych i czarnych w USA. Takie są fakty. Najpierw są żółci, potem biali, potem długo, długo nikt, potem czarni, a potem latynosi. Wyników nie oszukasz, nawet jakbyś chciał. A nawet próbowano, tylko niestety pojawiła się wielka afera i wszystko wyszło na jaw
Poniżej prezentuje kraje z najniższym IQ? Jakiego koloru skórę mają ich obywatele?
http://rankingi24.pl/index.php/rozne/494-10-krajow-z-najnizszym-srednim-iq-obywateli.html
Takie są fakty i musisz się z tym pogodzić. Jedna rasa jest bardziej inteligentna, a inna ma lepsze uwarunkowania do biegów na długim dystansie. Nie ma ludzi równych, to samo tyczy się ras. Każda w innej dziedzinie jest lepiej wyspecjalizowana.
Z tego sprawę zdają sobie wszyscy ludzie związani ze sportem i nie tylko. Większość skautów piłkarskich uderza do Ameryki Południowej, gdzie są bardzo utalentowani zawodnicy. Mirosław Okniński specjalnie ściąga zawodników z Czeczenii, gdyż mają świetne predyspozycje, aby trenować sztuki walki. Większość modelek na wybiegach to kobiety białe? Dlaczego? Bo są atrakcyjniejsze i lepiej się sprzedają pod względem marketingowym? Dlaczego? Bo większość ludzi woli je oglądać, bo uważa je za ładniejsze.
Najwyższy poziom IQ na świecie mają Żydzi Aszkenazyjscy (tylko ich nie jest tak dużo jak żółtych). Nie bez powodu, to właśnie oni najczęściej sięgali po Nagrody Nobla. Faktów nie oszukasz
To Ty żyjesz w utopii, myśląc, że ludzie są równi. Nie są, nie byli i nigdy nie będą. Każda rasa ma inne uwarunkowania, ale to nie jest równoznaczne z tym, że nie zdarzają się wyjątki.
Śmieszą mnie Twoje poglądy równościowe. Świat nigdy nie był, nie jest i nie będzie równy, nawet jakby każdy tego bardzo chciał. Taka jest rzeczywistość i trzeba się z tym pogodzić, ale Ty masz z tym problemy, bo żaden argument naukowy do Ciebie nie dociera