Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Sunderland - Spurs 12.07.13r

Forum dyskusyjne » Premier League » Sunderland - Spurs 12.07.13r
7 grudnia 2013, 18:13
Paulinho! Kurwa,tak jest!
7 grudnia 2013, 18:14
to trzeba tak zjebac , zeby uslyszeli????:)
7 grudnia 2013, 18:14
brawo!
7 grudnia 2013, 18:16
Panowie, opiszcie prosze, jak strzelilismy bramke, bo ogladanie meczu na tablecie to jest masakra po prostu.
7 grudnia 2013, 18:16
akurat mi net padl :(
7 grudnia 2013, 18:18
Nacer rządzi w polu karnym, Lloris gra jak bramkarz z akademii
Holtby,Paulinho i Walker jak najbardziej na +, tylko szybciej trzeba akcje tworzyć i będzie dobrze.
MatMar napisał(a):
Panowie, opiszcie prosze, jak strzelilismy bramke, bo ogladanie meczu na tablecie to jest masakra po prostu

Wolny trochę za bramkę, główka posłała piłkę wzdłuż bramki i Paulinho ją wcisnął.
7 grudnia 2013, 18:19
rzut wolny z prawej strony około 40metr Walker wykonywał, piłka leci na długi słupek Chadli wygrywa pozycje podaje z głowy do Paulinho i ten między nogami Mannone ładuje brame
7 grudnia 2013, 18:19
Ja nie wiem jak mozna kulturalnie określić naszą grę. No ona jest do kurewskiej potęgi chujowa. Tego gówna neutralny kibic nie zobaczy. Brak słów po prostu :bezradny:
7 grudnia 2013, 18:20
Gra w naszym wykonaniu wogóle mi sie nie podoba, jakieś durne rozgrywanie piłki na własnej połowie, jak widać AVB na błędach uczyć się nie umie. Lloris kilka meczy powinien przesiedzieć na ławce, to już 4 czy 5 błąd pod rząd ! W dodatku za każdym razem padła bramka. Pozytywy w grze ? Chyba tylko gol Paulinho.
MatMar napisał(a):
Panowie, opiszcie prosze, jak strzelilismy bramke, bo ogladanie meczu na tablecie to jest masakra po prostu

Dośrodkowanie z wolnego z prawej Walkera na długi słupek, tam Chadli wygrał główkę, zgrał do środka do Paulinho, a ten nogą z bliska po ziemi strzelił bramkę.

EDIT: O, nieaktualne :P tak bajdełej to dziś gra mi się wcale podoba, jest sporo strzałów, obronnie też gramy, o stracie gola zdecydował jeden babol Llorisa.
TrueYid napisał(a):
Holtby,Paulinho i Walker jak najbardziej na +, tylko szybciej trzeba akcje tworzyć i będzie dobrze

Dembele też dobry mecz:ok:
7 grudnia 2013, 18:21
MatMar napisał(a):

Nacer rządzi w polu karnym, wygrał główkę po rzucie wolnym i zgrał piłkę z powrotem w piątkę bramkarza Sunderlandu, tam sprytnie znalazł ją Paulinho, który nakładką wbił piłke między nogami Manone
7 grudnia 2013, 18:21
varba napisał(a):

ale strate można powiedzieć ze zawalił prawie jak Lloris, dlaczego on truchtem wracał, jak by wracał normalnie to by nie było tej wrzutki:zly:
7 grudnia 2013, 18:22
varba napisał(a):

Coś Ty go się tak uczepił? Nie wystarczy raz napisać?
Bład, bardzo zła interwencja, ale takie rzeczy się zdarzają, jeśli dajmy na to obrońca zagra pod nogi napastnika jakoś nikt nie robi sensacji a jedna zła interwencja i już zaczyna się litania, matko. Ty zawsze widzisz tą złą stronę, może przypomnij sobie środę, hę?
Nie mówię że nie ma spadku formy bo ma, ale przesadzasz.
7 grudnia 2013, 18:24
ja nie wiem o co Wam chodzi. Kilka fajnych akcji wyszło, bramka Kotów po głupim błędzie. Mogłoby być lepiej ale tragedii nie ma.
PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Bład, bardzo zła interwencja, ale takie rzeczy się zdarzają, jeśli dajmy na to obrońca zagra pod nogi napastnika jakoś nikt nie robi sensacji a jedna zła interwencja i już zaczyna się litania, matko. Ty zawsze widzisz tą złą stronę, może przypomnij sobie środę, hę?

Jak jedna zła interwencja, ty przespałeś trzy ostatnie mecze??? 2 błędy z City, jeden błąd z United, i teraz błąd z Sunderlandem. Zacznij mecze oglądać
PatricziwwersjiBeta napisał(a):

Ja Cię rozumiem, ale środa była w środę :P Dzisiaj popełnił gigantyczny błąd i absolutnie krytyka się należy.
A może problemem w naszej bramce jest brak rywalizacji lub trenerzy bramkarzy. Tak mieliśmy z Robinsonem, Gomesem ...

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji