Sunderland - Spurs 12.07.13r
7 grudnia 2013, 19:00
Gość
Wduwek napisał(a):Koniec tolerancji dla DefoeCzas na Ade jak tylko będzie zdrowy
Koniec tolerancji to powinien byc do polowy składu Tottenhamu i AVB a nie Defoe bo zmarnował setke. Gra lepiej wyglada z Defoe niż z Soldado, lepiej sie rozumie z pomocnikami, jak napisał kolega, potrzebny jest tez ruch napastnika, idealnie wyszedł, nie spalił , strzał nie był zły, zabrakło cm.
7 grudnia 2013, 19:03
Gość
Mamy farta, bo karny powinien być
7 grudnia 2013, 19:03
Tak, Adriano. na chwilę obecną JD jest lepszy od Soldado i do czasu powrotu Ade powinien grać. Ale napastnik ma strzelać. JD w odróżnieniu od Soldado coś tam gra, ale nie strzela, a to jest u napastnika najważniejsze.
7 grudnia 2013, 19:05
Nie mam pojęcia jak sedzia tego nie zobaczył stojąc 4 metry od zdarzenia w znakomitym miejscu
7 grudnia 2013, 19:06
Wduwek napisał(a):Zgadzam się, ale JD mógłby jednak zacząć trafiać w bramkę
Bo denerwuje mnie juz to jezdzenie po Defoe - gosc strzela (wiem w tym sezonie nie miejmy nadzieje jeszcze nie) po kilkanascie goli na sezon wygrywal juz rywalizacje z kilkoma b dobrymi napastnikami,a w naprawde dobraj formie potrafi byc czolowym graczem reprezentacji - jakby byl graczem TOP CLASS to byscie go tu nie widzieli - tak jak GB juz nie ma takby i nie bylo jego
7 grudnia 2013, 19:06
Gość
Wduwek napisał(a):Tak, Adriano. na chwilę obecną JD jest lepszy od Soldado i do czasu powrotu Ade powinien grać. Ale napastnik ma strzelać. JD w odróżnieniu od Soldado coś tam gra, ale nie strzela, a to jest u napastnika najważniejsze
No masz racje, obaj napastnicy jeżeli chodzi o skutecznośc zawodzą, ale widać że Holtby sie dobrze rozumie z Defoe. Też czekam na Ade ale mam watpiwości, aby on był naszym zbawcą
7 grudnia 2013, 19:07
Ten człowiek jest niemożliwy. Kolejna znakomita akcja i kolejna spierdolona. Ale żenada
7 grudnia 2013, 19:08
Niech strzeli ten pajac bramkę w końcu, to się zamknę. Powinien mieć hat-tricka, a ma gówno.
7 grudnia 2013, 19:08
Gość
Zwróć uwage na to, że Defoe zagrał dobry mecz z Fulham, mogł mieć 2 asysty. Dzisiaj miał setke i 2 słupki, coś sie przynajmniej dzieje, widac że jest napastnik na boisku a jak gra Soldado to on znika na większość meczu. Bramki przyjda jeżeli bedzie dostawał regularnie szanse, jestem pewny.
7 grudnia 2013, 19:09
yid76 napisał(a):Bo denerwuje mnie juz to jezdzenie po Defoe - gosc strzela (wiem w tym sezonie nie miejmy nadzieje jeszcze nie) po kilkanascie goli na sezon wygrywal juz rywalizacje z kilkoma b dobrymi napastnikami,a w naprawde dobraj formie potrafi byc czolowym graczem reprezentacji - jakby byl graczem TOP CLASS to byscie go tu nie widzieli - tak jak GB juz nie ma takby i nie bylo jegoKogo kupicie teraz (to tak ogolnie do wszystkich nie do Ciebie Wduwek
) do ataku i za ile zeby zaczely padac te bramki??? I jaka jest gwarancja ze one padac zaczna - bo na razie 30 mln nie jest zadna gwarancja
Dajcie leżak bo leże
7 grudnia 2013, 19:12
yid76, ja już za bronienie Defoe swoje też odebrałem. W zeszłym sezonie byłem za tym, żeby grał on a nie Ade, bo broniły go bramki, to jeden geniusz wymyślił, żeby ktoś z 'zarządu' Spursmanii wymyślił kod dostępu i dał go tylko godnym (a więc zwolennikom Ade)
. Ja po prostu chcę żeby grał najlepszy w danej chwili. Soldado nim nie jest - lepiej gra Defoe, ale poprzeczka nie jest zawieszona wysoko i trzeba sprawdzić czy Ade jej nie przeskoczy. Jest bardzo prawdopodobne, że tak, Togijczyk to b. dobry gracz przecież.
7 grudnia 2013, 19:12
PatricziwwersjiBeta napisał(a):Dembele znowu kontuzja?!
Przecież on zwykle schodzi koło 60 minuty
Ile oni jeszcze sytuacji zmarnują? Już mogło być spokojnie 6:1, jakbyśmy wszystko wykorzystali.
7 grudnia 2013, 19:16
Zawał teraz ZAWAŁ. Żeby ten Defoe nie pudłował jak młodzik to by nie było zawału
7 grudnia 2013, 19:17
Wduwek napisał(a):yid76, ja już za bronienie Defoe swoje też odebrałem. W zeszłym sezonie byłem za tym, żeby grał on a nie Ade, bo broniły go bramki, to jeden geniusz wymyślił, żeby ktoś z 'zarządu' Spursmanii wymyślił kod dostępu i dał go tylko godnym (a więc zwolennikom Ade). Ja po prostu chcę żeby grał najlepszy w danej chwili. Soldado nim nie jest - lepiej gra Defoe, ale poprzeczka nie jest zawieszona wysoko i trzeba sprawdzić czy Ade jej nie przeskoczy
Spoko,ale mam wrazenie ze niektorzy komentujacy tutaj to w pilke grywaja maks na PS bo az oczy bola czasem - idzcie pokopcie troche to bedziecie wiedziec kiedy napastnik zrobil co mogl a kiedy z jego winy pilka nie wpada do bramki
Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.