Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Sunderland - Spurs 12.07.13r

Forum dyskusyjne » Premier League » Sunderland - Spurs 12.07.13r
7 grudnia 2013, 19:19
5 minut??? Ile tych przerw w grze było?
7 grudnia 2013, 19:20
cisną Nas?
7 grudnia 2013, 19:22
Defoe to jest nieudacznik. Kurwa tego nie trafić. No nie wierze. Taką patelnie nawet Soldado by nie zjebał
7 grudnia 2013, 19:23
No coz jest 6pktow :brawo: plan wykonany, AVB sie wybronil - oby bylo juz tylko lepiej . Defoe zrobil dzis wiecej niz Pan 30mln przez ostatnie 10 spotkan co chyba widzi nawet sam AVB trzymajac go na placu do konca
7 grudnia 2013, 19:24
Mateuszek napisał(a):
Defoe to jest nieudacznik. Kurwa tego nie trafić. No nie wierze. Taką patelnie nawet Soldado by nie zjebał

Przecież obronca go zmylił bo nie trafił w piłke, skiksował. Nie przesadzaj :)
7 grudnia 2013, 19:25
Hades napisał(a):
Przecież on zwykle schodzi koło 60 minuty

Ile oni jeszcze sytuacji zmarnują? Już mogło być spokojnie 6:1, jakbyśmy wszystko wykorzystali

Chodzi mi o to że schodził kulejąc :nie:
yid76 napisał(a):
No coz jest 6pktow :brawo: plan wykonany, AVB sie wybronil - oby bylo juz tylko lepiej . Defoe zrobil dzis wiecej niz Pan 30mln przez ostatnie 10 spotkan co chyba widzi nawet sam AVB trzymajac go na placu do konca

Inaczej byś śpiewał jakby Sunderland strzelił bramkę w końcówce. To,że JD biega i robi szum to jedno,a to,że nie umie trafić w bramkę to drugie.
Mateuszek napisał(a):

Ale ty pierdolisz kocopoły idz konsole odpal i strzel kilka bramek :rotfl:
Ale sytuacje na koniec. Jaka szkoda, że nie wykorzystaliśmy bo wynik mógłby być ciekawszy. Defoe trochę zjebał, bo mógł strzelić co najmniej 4 razy w tym meczu, dwa razy słupek, raz niecelnie i na sam koniec nie dostawił nogi w prostej sytuacji. Chociaż w sumie to nie powinienem go krytykować, bo gra z nim wygląda o wiele lepiej niż z Soldado.
Mateuszek napisał(a):

Soldado na pewno nie stałby w tym miejscu. Defoe może mówić o sporym pechu ale według mnie i tak powinien grać w pierwszym składzie.

Jesteśmy przyzwyczajeni do takich meczów, powinno być 12:0, było 2:1. Najważniejsze są 3 punkty. Gra trochę lepsza niż z Fulham, bardzo kreatywny Townsend, który wreszcie zrozumiał, że nie może kończyć każdej akcji strzałem. COYS! :brawo:
Dobra druga połowa w wykonaniu naszej drużyny, szkoda tylko tylu zmarnowanych sytuacji, a było ich naprawdę sporo, Defoe mógł strzelić dziś 3-4 bramki, nie strzelił ani jednej.
7 grudnia 2013, 19:26
Jak zwykle powinniśmy wygrac wyżej ale ten klub lubi swoim kibicom fundować mini zawały. :blee: 3 punkty są ale przy okazji z 4 bramek więcej powinno być. Amen
7 grudnia 2013, 19:27
Jezeli zmarnowanie 17 setek nazywasz zrobieniem wiecej, to rzeczywiscie - Defoe zrobil dzisiaj wiecej niz wszyscy napastnicy PL razem wzieci.
7 grudnia 2013, 19:27
Wnioski po dzisiejszym meczu:
-Townsend to koks na lewej
-Lepszy Defoe, który będzie cały czas pod grą i spierdzieli sete niż Soldado który sprawia ze gramy w 9 w polu.
-Lloris zniżka formy.
-AVB Out na 50%, bo wygralismy dwa mecze.
-Nie mamy napastnika godnego zespołu z pierwszej 4, chyba ze Adebayor zacznie grać.
-Dembele to kluczowy zawodnik, koniec kropka.

@up
Jakie 17? Soldado by nie doszedł do zadnej z nich. Obaj są słabi. Ade in.
7 grudnia 2013, 19:28
TrueYid napisał(a):
Inaczej byś śpiewał jakby Sunderland strzelił bramkę w końcówce. To,że JD biega i robi szum to jedno,a to,że nie umie trafić w bramkę to drugie

Pewnie tak bo ocene determinuje wynik - mialy byc punkty i sa - ja nie jestem zwolennikiem AVB od poczatku jego pobytu na WHL a co do Defoe to tym meczem pokazal ze jest w tej chwili niepodwazalnie lepszy od Soldado ktory nie robi nic na boisku oprocz partaczenia kolejnych sytuacji do ktorych zresztra dochodzi sporadycznie - oba mecze z JD w skladzie mimo wszystko byly na plus jesli chodzi o kreowanie sytuacji i on sie do tego przyczynil
7 grudnia 2013, 19:28
CO ON KURWA PRZYSPAŁ? W takich sytuacjach on ma być czujny. Co z tego, że ma sytuacje skoro i tak ich nie wykorzystuje?

Niech oni zaczną kurwa wykorzystywać sytuacje, to się skończy męka w każdym meczu. Przecież to się już powoli w dupie nie mieści.

Teraz 2 trudne mecze w lidze, trzeba liczyć, że się wykuruje ktoś do obrony, bo z czymś takim nie mamy co myśleć o wygranej.
7 grudnia 2013, 19:29
yid76 napisał(a):
Ale ty pierdolisz kocopoły idz konsole odpal i strzel kilka bramek :rotfl:
Przestań sie człowieku ośmieszać. Mieć sytuacje i je spieprzyć a mieć sytuacje i je wykorzystać to dwie różne sprawy. Kiedy on w lidze ostatnio strzelił? Z Manchesterem City w poprzednim sezonie? Jak tak to pozdro
7 grudnia 2013, 19:30
Przeciez te zmarnowane okazje to zwykły pech, brakowało cm, wiem że to nie ma znaczenia bo gola nie ma ale nie spudłował nie wiadomo jak. Słupki to 5 cm brakło, akcja sam na sam też pozycja nie była najwygodniejsza bo czekał na piłkę, a nie z nią biegł. Nie zamierzam go bronić ale po prostu pech, za tydzien może byc szczescie i strzeli. Jestem pwny że Soldado by nawet do tych okazji nie doszedł bo jego gra jest chimeryczna , niestety. Niepotrafi sie odnalezc na boisku, 2 mecze z Defoe i 2 zwyciestwa po lepszej grze i mam nadzieje ze na l'pool tez wyjdzie a na Anze Soldado :)
7 grudnia 2013, 19:31
Nie ma napastnika czaicie?? Nie ważne czy to Defoe czy Soldado. Obaj są słabi... Tylko pytanie, który w swojej słabości da więcej drużynie. Dla mnie odpowiedź jest oczywista, Defoe pokazał ze zrobił więcej niż Soldado. Ade wróć.
7 grudnia 2013, 19:33
Brak ewidentnego karnego dla gospodarzy. To mocno zepsuło mi przyjemność oglądania całego meczu. Pod koniec to nawet chciałem żeby było wyrównanie. Nie lubię wypaczonych zwycięstw. Nawet ulubionych drużyn ! Chociaż z drugiej strony nie ma też gwarancji, że bramka z jedenastki by padła. A sam mecz. Byliśmy nieco lepsi. Tyle, że mało skuteczni. :|

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji