Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Sunderland - Spurs 12.07.13r

Forum dyskusyjne » Premier League » Sunderland - Spurs 12.07.13r
7 grudnia 2013, 16:55
Team: Lloris/Walker Dawson Capoue Naughton/Dembele Paulinho/Lennon Holtby Chadli/Defoe
7 grudnia 2013, 16:56
Subs v Sunderland - Friedel, Fryers, Lamela, Sandro, Sigurdsson, Townsend, Soldado. #THFC
7 grudnia 2013, 16:58
ale dziurawa obrona :stres:
7 grudnia 2013, 16:58
nie lubię kiedy Dembele gra obok Paulinho :blee:
7 grudnia 2013, 17:00
Vertonghen ,Chiriches ? :glupek:
7 grudnia 2013, 17:01
Mi sie pomoc podoba, mam nadzieje że w koncu Chadli na skrzydle cos pokaże. Troche sie dziwie że znowu Defoe, myslałem że w tygodniu to taki wyjątek :D Obrona wygląda juz na papierze niepewnie, zgrania i zrozumienia pewnie bedzie mało.
7 grudnia 2013, 17:01
sportowiec07 napisał(a):
nie lubię kiedy Dembele gra obok Paulinho :blee:

Ja tak samo. Jako były napastnik ma ten ciąg ofensywny, a przy hasającym radośnie do przodu paulinho niezbędna jest ciągła asekuracja środka
7 grudnia 2013, 17:02
AVB just said Vlad has a knee injury
7 grudnia 2013, 17:03
Chiriches i Vertonghen kontuzje, a obrona nie taka dziurawa bo Capoue grał jako środkowy obrońca. Trudny mecz, City i Chelsea zagrali pod nas, dzisiaj liczy się tylko i wyłącznie nasze zwycięstwo.
7 grudnia 2013, 17:03
czarno to widze :boisie:
7 grudnia 2013, 17:06
Kurwa ale sadzać Sandro po takiej bramce, AVB się popierdoliło we łbie..
7 grudnia 2013, 17:07
a ja się cieszę, że mamy JD w pierwszym składzie. W meczu z Fulham w mojej ocenie zagrał dobrze. Defensywa to rzeczywiście będzie dzisiaj grała na słowo honoru. Bez Vlada i Vertsa czyste konto jest praktycznie niemożliwe, ciekawe jak Capoue poradzi sobie na środku z Dawsem. Czemu gra Chadli a nie Lamela, który ostatnio grał już na większym luzie i jedyne czego potrzebuje to być na boisku? Ktoś ma jakieś info w sprawie Rose'a? Dzisiaj już miał grać, a widzę, że nawet na ławce go nie ma.
7 grudnia 2013, 17:10
Rose to chyba z miesiac temu miał grac...
7 grudnia 2013, 17:12
City straciło 2pkt, Chelsea i United 3pkt, jutro jeden z czołowych zespołów czyli Arsenal lub Everton też straci punkty, dzisiaj jest bardzo ważny dla Nas mecz, możemy do każdego nadrobić a jak wygramy to do 2 miejsca bedzie tylko 3 pkt straty. JEDZIEMY!!
7 grudnia 2013, 17:12
wyniki pod nas,na życzenie, Jak nie stracimy pierwsi bramki to 3 pkt spokojnie będą nasze.
7 grudnia 2013, 17:14
Macie streama z canal +?
7 grudnia 2013, 17:18
Mega ważny mecz w kontekście wtop drużyn z czołówki. COYS!
7 grudnia 2013, 17:22
Wydaje mi się, że to Sandro powinien zagrać w pierwszym składzie zamiast Paulinho, biorąc pod uwagę linię naszej obrony, i nie chodzi mi tu o pojedyncze umiejętności każdego z czwórki, ale zgranie całej linii. A tak to chyba dobrze. Lamela ma podobno, jakąś drobną kontuzję. Wie ktoś może o co chodzi?
7 grudnia 2013, 17:23
Marcin108 napisał(a):
Ktoś ma jakieś info w sprawie Rose'a? Dzisiaj już miał grać, a widzę, że nawet na ławce go nie ma

Rose nie miał dzisiaj grać... AVB wyraźnie powiedział, że Danny wrócił do treningów, ale mecze z Sunderland i Anji to za wcześnie na jego powrót.

vebq napisał(a):
Kurwa ale sadzać Sandro po takiej bramce, AVB się popierdoliło we łbie

Sandro, jakby nie patrzeć, po długiej kontuzji. Nie jest w stanie grać co 3 dni. To również było wyjaśniane...

Poczytajcie, przemyślcie, spójrzcie na grudniowy kalendarz i przestańcie krytykować za wszystko, bo to rzeczywiście robi się śmieszne...
7 grudnia 2013, 17:28
@tuczi

Sandro to człowiek który daje największą jakość w destrukcji w naszym zespole. Z taka linią obrony powinien grać. 60 minut z pewnością dałby rade rozegrać do tego to prawdziwy Yido a ostatnimi czasy brakuje nam Yiddo w formie...

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji