Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Sunderland - Spurs 12.07.13r

Forum dyskusyjne » Premier League » Sunderland - Spurs 12.07.13r
7 grudnia 2013, 18:26
Chadli poza wygranymi główkami , w ataku pozycyjnym w ofensywie to najsłabszy punkt. Przynajmniej w tej 1 połowie. Próbuje tych swoich zwodów ale mu słabo to wychodzi.
7 grudnia 2013, 18:26
varba napisał(a):
Jak jedna zła interwencja, ty przespałeś trzy ostatnie mecze??? 2 błędy z City, jeden błąd z United, i teraz błąd z Sunderlandem. Zacznij mecze oglądać

:ok:
7 grudnia 2013, 18:29
varba napisał(a):
Jak jedna zła interwencja, ty przespałeś trzy ostatnie mecze??? 2 błędy z City, jeden błąd z United, i teraz błąd z Sunderlandem. Zacznij mecze oglądać

Akurat mecze to ja oglądam wszystkie :P
Widzę jego błędy, ale widze też jego świetne interwencje, a Ty widzisz tylko jego wpadki, obiektywnie patrzmy na zawodników.
7 grudnia 2013, 18:29
Ja tam sie zgadzam z varba - Lloris jest w kiepskiej formie juz od daaawna. Moze sie powtarzam, ale kupno bramkarza powinno byc naszym styczniowym celem numer jeden.
7 grudnia 2013, 18:30
PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Widzę jego błędy, ale widze też jego świetne interwencje, a Ty widzisz tylko jego wpadki, obiektywnie patrzmy na zawodników

Czyli jak bramkarz dwa razy coś obroni i raz walnie babola, to mecz ogólnie na plus?
7 grudnia 2013, 18:32
Zoolander napisał(a):
Czyli jak bramkarz dwa razy coś obroni i raz walnie babola, to mecz ogólnie na plus?

Rzecz względna, ale dla mnie tak.
7 grudnia 2013, 18:32
Lloris zaczyna przypominać Gomesa :)
7 grudnia 2013, 18:34
Lloris zaczyna przeplatać dobre mecze złymi, to kolejny powód do zmartwienia poza całą masą innych :bezradny:
PatricziwwersjiBeta napisał(a):
Widzę jego błędy, ale widze też jego świetne interwencje, a Ty widzisz tylko jego wpadki, obiektywnie patrzmy na zawodników

Ale to właśnie decyduje o klasie bramkarza, ci najlepsi mają jedną wpadkę na sezon, Lloris ma 4 w trzech meczach. Bramkarz to nie tylko świetny shot stopper, na wyspach musi jeszcze dobrze grać na przedpolu. Sunderland gówno grał a wyszedł na prowadzenie. My mieliśmy sytuacje, przeważaliśmy i przez błąd znaleźliśmy się pod presją
Zgadzam się, że kilka błędów popełnił, ale swoje też broni. Nie jego wina, że ma traumę przez 90 minut w każdym meczu bo obrona gra czasami jak dzieciaki z podstawówki:)
7 grudnia 2013, 18:35
olivier napisał(a):
Lloris zaczyna przypominać Gomesa :)

Takie same okresy mieli De Gea, Szczęsny (kop mu kostkę!) Casilas, taki ma Hart. Każdego to łapie. Nawet Courtois miał w zeszłym sezonie taki czas.
7 grudnia 2013, 18:36
Hoddle też się na Llorisa wkurwił :hejka:
7 grudnia 2013, 18:37
co to było? :hejka:
7 grudnia 2013, 18:37
No i proszę. Dembele <3
7 grudnia 2013, 18:38
Brawo!
w k.o.n.c.u
Ładnie O'Shea z krzyżaka przyciął :)
Jak Tottenham nie może to Sunderland dopomoże :P
7 grudnia 2013, 18:39
taa kupno bramkarza ... Wy to byscie tylo kupowali jak nie napastnik kolejny to bramkarz... Lloris faktycznie ma gorszy okres ale i tak z 5tki (gk i 4 obroncow )jest najpewniejszym punktem defensywy- podejmuje czesto ryzyko bo ma przed soba 4 PRZECIETNIAKOW CO SLABO BRONIA i o tym wie wiec bledy beda mu sie zdarzac!!! Wolelibyscie zeby byl PRZYSPAWANY DO LINII ? To by dopiero byl skandal
7 grudnia 2013, 18:39
Czy ja widziałem prostopadłe podanie ?? :szok:

Zaloguj się, żeby odpowiedzieć w tym wątku.

Zaloguj się

Nie pamiętam hasła Nie masz konta? Zarejestruj się

Zarejestruj się

Pełny formularz rejestracji